QUOTE(mamusiuka @ 2007 05 10, 09:45)
Mergytės papasakokit daugiau apie ten dirbančias ginekologes

Ar jos atlieka ecoskopijas ir tikrai jomis galima pasikliauti, ar malonos, dėmesingos
manau besilaukiančiai mamai tai labai labai svarbu
Na, aš irgi lankausi toje poliklinikoje. Ginekologes abi išbandžiau. Širšinaitienė man labaiu patinka nei Rudzikienė, nors ir ta labai faina.
gyd. Inga Rudzikienė tokia labai saldi, visada išsišiepusi, stengiasi paaiškinti, bet vat manm tas ir nepatinka labiausiai. Man patinka konkretumas. Tai ta prasme Linda Širšinatienė man tinka labiau.
Dėl atidumo ir tyrimų - abi vienodai geros, atlieka savo darbą.
Dar pasakysiu, kad tos dvi ginekologės yra kol kas vienintelės, kurioms tikrinant per makštį man visai neskaudėjo...
Apie Lindą dar galiu pasakyti, kad apie 17 sav. paaiškėjo, kad man svoris krenta, o ne auga ir kad organizme yra ketonų. Vėmiau ištisai. Tai Širšinaitienė sako, reikės į ligoninę ku ogreičiau. Va, rašau siuntimą ir vyksti ryt iš ryto. Tada aš sakau, o į kurią? Ji sako, jei nori, gali atvažiuoti pas mane į VGN, pasiguldysiu į savo palatą ir draugausim...

Tai labai džiaugiausi, ir dabar džiaugiuosi, kad taip nutiko, nes ji tikrai rūpinosi, nors gydymas ten juokingas buvo, bet tikrai padėjo, grįžau ženkliai pagerėjusi. O ir dabar puikiai Širšinaitienė viską apie mane žino. Galvoju, kad tarsiuosi su ja dėl gimdymo...
Jei įdomu, tai jokių pinigų nei jai, nei kitai gydytojai nemokėjau.
O šiaip tai reikia pasakyti, kad didesnę nėštumo priežiūrą vykdo tavo šeimos gydytojas. Aš pasirinkau Zaveckį. Tai jau labai labai jis prižiūri. Stengiasi, paguodžia, nepumpuoja visokiais vitaminais - jis už sveiką gyvenimo būdą
Papildyta:
QUOTE(svetelis @ 2007 05 09, 08:48)
Del kokiu tyrimu pasilaiciu seimos centre siuncia i kitas poliklinikas?
Geriausia būtų jų pačių paklausti
Aš kiek lankiausi, tai kol kas viską darė toje poliklinikoje: akis tikrino, adntis tikrino, echoskopuoja, kraujo, šlapimo tyrimai...
Bet turbūt jau kokios chirurgo konsultacijos būtų kitur