Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičių šeimos medicinos centras

sveiki,
Jau porą metų esu prisirašius šiame centre. Galiu pasakyti, kad gerai buvo, kai šeimos gydytoja buvo dr.Galgauskienė - jai neturiu jokių priekaištų, jautri , rūpestinga, atėjus profilaktiniam patikrinimui padarė reikalingiausius tyrimus. Po kiek laiko neperspėję pakeitė į kitą, Rudzikienę, tai porą kartų teko apsilankyti, likau nepatenkinta. Dirba atsainiai, susidaro ispūdis, kad stengiasi kuo greičiau tavim atsikratyti. Gerai, kad tada tik pažymos reikėjo, bet palyginus dviejų daktarių darbą skirtumas akivaizdus, nes tiek pas vieną, tiek pas kitą buvau atėjus tikrintis sveikatos. Nepatinka, kad ginekologas mokamas, net už nemokamo onkocitologinio tepinėlio paėmimą teko mokėti.
Atsakyti
QUOTE(solouro @ 2007 08 05, 16:48)
Nepatinka, kad ginekologas mokamas, net už nemokamo onkocitologinio tepinėlio paėmimą teko mokėti.

Kad onkocitologinis tepinėlis visur mokamas... Man yra darę ir paprastoje poliklinikoje, mokėjau lygiai tiek pat ax.gif Tik vėliau atpigo, tai ir PŠMC kaina sumažėjo unsure.gif
Atsakyti
Tepinėlis nemokamas moterims nuo 30 metų, nes yra vykdoma akcija.
Papildyta:
Beje, būčiau nieko prieš mokėti jei už tuos pinigus būtų suteiktos paslaugos. O čia sumoki 30 lt, kad išgirstum "o ko jūs ligų ieškot, juk tokia jauna?. Na gerai, apžiūresiu...". O jeigu kas atsitinka sako, kad moterys nesirūpina savo sveikata
Atsakyti
QUOTE(solouro @ 2007 08 06, 10:29)
Tepinėlis nemokamas moterims nuo 30 metų, nes yra vykdoma akcija.
Papildyta:
Beje, būčiau nieko prieš mokėti jei už tuos pinigus būtų suteiktos paslaugos. O čia sumoki 30 lt, kad išgirstum "o ko jūs ligų ieškot, juk tokia jauna?. Na gerai, apžiūresiu...". O jeigu kas atsitinka sako, kad moterys nesirūpina savo sveikata

Tiesa, nepagalvojau dėl amžiaus doh.gif blush2.gif
O kuri čia gydytoja tokia? blink.gif Aš anksčiau lankiausi per Širšinaitienę, tai ji man pati nuolat siūlydavo tą tepinėlį darytis unsure.gif
Atsakyti
Būtent Širšinaitienė, po to perėjau pas Rudzikienę. Na, daug kas Širšinaitienę giria, gal man paprasčiausiai biolaukai nesutapo unsure.gif .Ankščiau ten dirbo labai faina gyd. Kasilovskienė thumbup.gif , gaila išėjo. Ji tikrai labai rūpestingai apžiūrėdavo ir patardavo per kiekvieną vizitą.
Atsakyti
Sveikutes.
stai, ka turiu pasakyti apie musu gydymo istaigas... et, nekokios tos lietuviskos polikliikos... ypac centro. teko begti is jos, kai pusantro menesio sirgau bronchitu, o plaucius persviete tik tada, kai plauciai uzsidege... na, bet dabar apie ju ginekologes... zodziu, turiu ne menesines, o pusmetines, nesvietiskai padidejusi plaukuotuma ir spuogus. nueinu pas visai jauna (~40 metu) ginekologe, berods Kevliciene, kuriai pradedu vardinti savo sitas bedas, o ji, net neisklausius iki galo jau israse man recepta kontraceptikams. o tada persirasiau i antakalnius seimos medicinos centras, berods. na, gerius as metus ta graciali, ziuriu, kad mano nervai paslijo, nuotaikos cia bliani cia juokies, sakau reik mest. ir vel pusmeti nera menesiniu. tada nueinu jau pas nauja ginekologe, o ji pakraupsta paskaicius mano ligos istorija... zodziu, dabar per gerbiamosios Kevlicienes kompetencija, yra labai didelis klaustukas, ar kada nors turesiu vaiku. nes norincios pastoti moters gimdos gleivine yra 5.4 mm, o mano 1.8 mm. ir tik del to, kad gydytoja visai nepagalvojo, jog man gali buti policistiniu kiausidziu sindromas. taigi, per jos neapsiziurejima, mano gimda prilygsta astuoniasdesimtmetes mociutes gimdai...
Atsakyti
QUOTE(solouro @ 2007 08 06, 10:53)
Būtent Širšinaitienė, po to perėjau pas Rudzikienę. Na, daug kas Širšinaitienę giria, gal man paprasčiausiai biolaukai nesutapo  unsure.gif .Ankščiau ten dirbo labai faina gyd. Kasilovskienė  thumbup.gif , gaila išėjo. Ji tikrai labai rūpestingai apžiūrėdavo ir patardavo per kiekvieną vizitą.

Aš iš tų, kurios negiria šios gydytojos cool.gif Lankiausia pas ją berods porą metų, iš pradžių viskas buvo gerai, bet vėliau ji pradėjo vis mažiau dėmesio skirti ir juokeliai nelabai malonūs buvo unsure.gif Pakeitusi gydytoją sužinojau daug dalykų, kurių ji man nesakė (nematė???? blink.gif ) ir pradžioje buvau dideliame šoke, bet gerai, kad dabar viskas susitvarkė.
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 08 06, 11:12)
Aš iš tų, kurios negiria šios gydytojos  cool.gif  Lankiausia pas ją berods porą metų, iš pradžių viskas buvo gerai, bet vėliau ji pradėjo vis mažiau dėmesio skirti ir juokeliai nelabai malonūs buvo  unsure.gif  Pakeitusi gydytoją sužinojau daug dalykų, kurių ji man nesakė (nematė????  blink.gif ) ir pradžioje buvau dideliame šoke, bet gerai, kad dabar viskas susitvarkė.

O į kokią gydytoją pakeitėte?Ir tame pačiame centre ar kitur?
Atsakyti
QUOTE(elipsė @ 2007 08 06, 19:37)
O į kokią gydytoją pakeitėte?Ir tame pačiame centre ar kitur?

Kitur. Dabar lankausi privačiame kabinete 4u.gif O PŠMC į kitus nenoriu keisti dėl puikaus šeimo gydytojo, mažai tokių yra thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 06 rugpjūčio 2007 - 22:38
Sakykite, einant pas ginekologes , ar nešat "dovanų" blush2.gif .Kai reikia susimokėti tuos 20Lt, aš susimasčiau gal palikti gydytojai ir viskas.Bet ar neįžeisčiau g.gif Gal kas į privatą parašytų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elipsė: 21 rugsėjo 2007 - 08:57
QUOTE(elipsė @ 2007 09 21, 09:57)
Sakykite, einant pas ginekologes , ar nešat "dovanų" blush2.gif .Kai reikia susimokėti tuos 20Lt, aš susimasčiau gal palikti gydytojai ir viskas.Bet ar neįžeisčiau g.gif Gal kas į privatą parašytų mirksiukas.gif

Tie 20 lt sumokami gydytojai, o ne registratūroje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 09 21, 19:43)
Tie 20 lt sumokami gydytojai, o ne registratūroje   ax.gif

Bet ji man išrašė lapelį ir liepė nueiti susimokėti , aš tik vėliau pagalvojau , gal reikėjo pačiai pasiūlyti blush2.gif
O daugiau ... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elipsė: 22 rugsėjo 2007 - 09:57