Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkate drabužius vyresniems vaikams?

QUOTE(Dzanetukas @ 2009 01 20, 14:54)
As tik siunciuosi - ir kainos mazesnes ir kokybe daug geresne thumbup.gif
Musu parduotuvese nepamenu kada paskutini karta buvau, nes kainos tai nerealios  doh.gif

o is kur siuntiesi???
as tai perku devetose parduotuvese, nes tiek neuzdirbu, kad naujus pirkciau kosminemis kainomis, o ir vaikai tikrai neatrodo prasciau aprengti, svarbu manau, kad patiktu vaikui , nejaustu kazkokio diskomforto. maniskiai patenkinti ir kokybe zymiai geresne nei kad pirktum nauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzanetukas @ 2009 01 20, 14:54)
As tik siunciuosi - ir kainos mazesnes ir kokybe daug geresne thumbup.gif
Musu parduotuvese nepamenu kada paskutini karta buvau, nes kainos tai nerealios  doh.gif

drinks_cheers.gif aš irgi tik siunčiuosi,jau nepamenu kada buvau pirkus čia savo mokyklinukams drabužius,o siunčiuosi iš UK ir JAV ax.gif
Atsakyti
dazniausiai turguje arba internetu siunciames 4u.gif
Atsakyti
Perku arba parduotuvese kai buna ispardavimai, bet S dydzio, tai kelnes reikia trumpinti ( kartais), nes vaikiskuose nieko nerandam, (nors dar jai tik 10 m, bet ji man didesne uz vyresnele, kuriai- 19 m. doh.gif ), arba Manodrabuziai.lt, ar isparduotuvese blink.gif
Atsakyti
Labai gelbsti Lindex, taip pat Zara, ypač per išpardavimus ax.gif . Kol kas neturim dėl drabužių jokių problemų. Bandžiau užsisakyti iš katalogų, bet nusivyliau.. Zaroj kokybė daug geresnė, kaip bebūtų keista! Taip pat kol kas kai ką randam Bimbo, ir ten, kiek teko pirkti, kokybė buvo pati geriausia. Tokiame amžiuje dar daug tepasi, reikia dažnai skalbti, tad aktualu, kad drabužėliai nesusiveltų po trečio skalbimo smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Saloniki @ 2010 02 21, 17:58)
Labai gelbsti Lindex, taip pat Zara, ypač per išpardavimus  ax.gif . Kol kas neturim dėl drabužių jokių problemų. Bandžiau užsisakyti iš katalogų, bet nusivyliau.. Zaroj kokybė daug geresnė, kaip bebūtų keista! Taip pat kol kas kai ką randam Bimbo, ir ten, kiek teko pirkti, kokybė buvo pati geriausia. Tokiame amžiuje dar daug tepasi, reikia dažnai skalbti, tad aktualu, kad drabužėliai nesusiveltų po trečio skalbimo  smile.gif .

Žiūrint iš kur užsakinėji. Nes Gap, Next ar HM kokybe dar neteko nusivilti. Nors pastaruoju metu pirkau JAV ir LT, nes be vaikų jau pirkti nebegaliu biggrin.gif
Atsakyti
daugiausia parsisiunčiu iš laredoute, o šiaip batus suaugusių parduotuvėje, nes mano paaugliukon išmiera keturiasdešimt trečia doh.gif
Atsakyti
Dazniausiai viska uzsakineju is Amerikos, cia nieko neperku nei sau, nei vaikams. schmoll.gif .nesu tokia turtinga, kad galeciau cia laisvai apsiprekinti...
Atsakyti
Maniškiui 12ka 4u.gif . Ūgis kaip mano, batų dydis- kaip tėvo:) Rūbus pagrinde perkam Lindex, New Yorker ir užsieny, o batus- tik per ebay, nes taip pigiau.

Beje vakar netyčia užėjau į tokią nebrangią Takko fashion pardę ir nupirkau jam super fit slim ar kaip ten vadinasi tos madingos kelnes už 9,99- buvo super patenkintas.
Atsakyti
Dažniausiai atsiunčia giminaičiai ar draugai iš užsienio. Dukrai patinka Lindex'o pasiūla, kartais patinka Zara. Sunku išsirinkti džinsus ar sijonukus, nes vermišėlio sudėjimo paauglei nelabai kas tinka...
Atsakyti
man 14-ka, drabužius perku daug kur, pagrinde house, bershkoj, cropp town'e, new yorker'y. Man ten labiausiai patinkanti ir tinkanti pasiūla, ir nėra labai brangu smile.gif
Atsakyti
Dazniausiai prasau,kad draugai parveztu is HM.Lietuvoje-Takko Fashion.Paskutini kart batus pirkom Deichman (bet kokybe nelabai ax.gif )
Atsakyti