Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkate drabužius vyresniems vaikams?

QUOTE(Azazella @ 2008 10 27, 09:05)
Na, panasu, kad kas kam skauda, tas del to ir saukia. As pvz., dabar, kai bernas nesioja 41, nematau jokiu problemu, pilna to dydzio avalynes visur, o kai reikejo 38, 39, 40 - baisiai vargom, tuos dydzius ispirkdavo zaibiskai, o apie jokias akcijas ir nuolaidas net kalbos nebuvo, griebdavai ka pamatydavai, nes veliau tiesiog nebelikdavo.

Tai tarytum mano vaiko nuo 37 ant 45 peršoko biggrin.gif . Buvo ir mano vaiko tokia koja. Ir dėl avalynės problemų neturėjom. Tiesa, be 200Lt nėr ko pradėt ieškot blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2008 10 27, 17:17)
Tai tarytum mano vaiko nuo 37 ant 45 peršoko biggrin.gif . Buvo ir mano vaiko tokia koja. Ir dėl avalynės problemų neturėjom. Tiesa, be 200Lt nėr ko pradėt ieškot blink.gif  doh.gif

Reiskia mes Vilniuje po skirtingas batu parduotuves vaiksciojom, arba i skirtingu modeliu ieskojau. Man batai sunui 2-3 metus buvo problema numero uno.
Atsakyti
Jūs man geriau pasakykit kur ieškoti sūnui džinsų, kad dydis būtų 27, o ūgis 180 cm cray.gif Exteen pats mažiausias tikdavo, o daba psio, per aukštas jau verysad.gif
Atsakyti
Pagaliau radau tuos batus.. Žinoma, nelabai tokius kokių norėjau.. Bet visai nieko, truputį per blauzdą dideli, bet man netrukdo.

O šiaip drabužius perku Seppaloj dažniausiai. Ten ir dydžių pasirinkimas yra ir visi labai gražus, ir per nuolaidas pigu būna.
Atsakyti
Aš tai užsieny(Vokietijoje). Ten ir kokybė rūbų geresnė, ir pasirinkimas didesnis ir kai nuolaidos būna, kainos tikrai neblogos...
Atsakyti
Lietuvoje nupirkt paaugliui batus nelabai imanoma...Tenka siustis... ax.gif
Atsakyti
As tik siunciuosi - ir kainos mazesnes ir kokybe daug geresne thumbup.gif
Musu parduotuvese nepamenu kada paskutini karta buvau, nes kainos tai nerealios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzanetukas @ 2009 01 20, 12:54)
Musu parduotuvese nepamenu kada paskutini karta buvau, nes kainos tai nerealios  doh.gif

Visiskai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzanetukas @ 2009 01 20, 13:54)
Musu parduotuvese nepamenu kada paskutini karta buvau, nes kainos tai nerealios  doh.gif

pritariu,o kai dar nera kudute baisiai...tai isvis nerasi niekur nieko
Atsakyti
Na pas mane tokiu bedu nera.Va seses vaikas drutas,apvalutis ,va cia tai beda mergaites problema didziausia su kelnem,tai perka is suaugusiu ir persiuvinejam,trumpinam,tai kisenes atsilapnija,zodziu problema g.gif
Atsakyti

pas mus yra atskiri skyriai paaugliams thumbup.gif tad sunkumu neiskyla
Atsakyti
as tai nematau problemu, ir randu pirkti, ir nuneriu pati ka nors vienetinio
Atsakyti