Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkate drabužius vyresniems vaikams?

QUOTE(Noa @ 2008 09 22, 15:03)
O man žiauriai nepatiko parduotuvė "X-teen". Paprastų visur esančių prekių - kelnių, bliuzonų - kainos poklaikės. Striukės pagal savo reikalavimus - neradau (mano reikalavimai vaiko striukei - šiltas kapišonas + šiltos kišenės + spalva (matoma vairuotojams, su atšvaistu kokiu ar ryškia detale) - tokių nebuvo - tik krūva smėlio spalvos be kapišonų). Pirkom batus - regis, normaliai, odiniai. Susinešiojo nedatraukus iki sezono galo, batų liežuviai atplyšo po dviejų savaičių nešiojimo - nemačiau dar tokių batų wacko.gif

Daugiau neinu ten unsure.gif

Aš ten irgi nieko neperku schmoll.gif , kainos nerealios, o ir pažiūrėti nėra į ką doh.gif . Kažkokia keista parduotuvė g.gif .
Atsakyti
QUOTE(other25 @ 2008 09 23, 11:36)
Sveikos mamytės.

Man dvylika metų, bet gruodį jau sueis trylika. Mano ūgis maždaug 165cm, o batų dydis 41. Esu labai liesa, todėl mano pėda atrodo kaip kokio klouno schmoll.gif  Su mama jau vargstam kelias savaites, niekaip nerandam žieminių batų. Vienur randam patinkančius, tik va, vėl batų dydis pamaišė. O dažniausiai batų aulas per platus, nes mano blauzda labai plona. Tai vat, kreipiuosi į jus pagalbos.. Gal žinot kur galima rasti batų mano išmatavimams Kaune?

hmmm..... cia jau tikrai nekas... mano dukrai 13m ugis kjp tawo bet batu ismera 39-40 seip irgi tokia is kudesniu... batu irgi praita savaitgali ieskojom akropoli... visi per platus per blauzda bet zygio batuose tokius pakenciamus uztikom nu su kulnu biskuti bet visiskai mazu tai nusprendem kad susikis dzinsiukus i tuos batus ir nlb kas ten matys... nes neimanoma kitaip jai batu rast... mokejom 129lt tj dar visai gerai.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2008 09 22, 15:03)
O man žiauriai nepatiko parduotuvė "X-teen".

Kainos ten klaikios, bet tik ten radau džinsus savo aukštai ir labai kūdai aštuonmetei - ir ilgis geras, o užpakalis net aptemptas! Bet man atrodo jau ir jie nebeužsiveža tų Lemmi džinsų SLIM modelio, nes sakė nėr paklausos tokiems...
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2008 09 24, 18:29)
Kainos ten klaikios, bet tik ten radau džinsus savo aukštai ir labai kūdai aštuonmetei - ir ilgis geras, o užpakalis net aptemptas! Bet man atrodo jau ir jie nebeužsiveža tų Lemmi džinsų SLIM modelio, nes sakė nėr paklausos tokiems...

O Lemmi Mada Vaikams neprekiauja? Nes striukų tai tikrai būdavo.
Mano šešiametei idealiai tiko Lindex džinsiukai, o Zaros platūs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelytė @ 2008 09 24, 17:47)
hmmm..... cia jau tikrai nekas... mano dukrai 13m ugis kjp tawo bet batu ismera 39-40 seip irgi tokia is kudesniu... batu irgi praita savaitgali ieskojom akropoli... visi per platus per blauzda bet zygio batuose tokius pakenciamus uztikom nu su kulnu biskuti bet visiskai mazu tai nusprendem kad susikis dzinsiukus i tuos batus ir nlb kas ten matys... nes neimanoma kitaip jai batu rast... mokejom 129lt tj dar visai gerai....  ax.gif

Aš būtent noriu batų be kulniukų, bet tokių reta... O tie batai turbūt neodiniai, nes mama nori odinius arba verstos odos pirkt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 09 25, 09:41)
O Lemmi Mada Vaikams neprekiauja? Nes striukų tai tikrai būdavo.
Mano šešiametei idealiai tiko Lindex džinsiukai, o Zaros platūs  unsure.gif

Neteko matyt Lemmi džinsų Mada vaikams, tik striukes mačiau. O tų SLIM išvis manau neapsimoka jiems užsivešt, nes tikrai skirti laaabai liesoms mergaitėms, net nemaniau, kad tokių išvis būna. Ir modeliukai gražūs, dekoruoti daug kišenių, kad neatrodytų vaikas kaip pagaliukas. O šiaip saviškei kelnes galiu pirkti tik su reguliuojamu juosmeniu ir tada reikia beveik visą gumą sutempti. laugh.gif
Pastebėjau vokiškam ebay būna Lemmi Slim, tai reiks ten ieškotis ateity.
Atsakyti
Gal kas žinot, kur užmatėt Vilniuje, kur galima nupirkti lieknai mergaitei apie 140 cm aptemtus džinsus ar kokias storesnes kelnes, kurias galima nešioti su ilgaauliais batais?
Atsakyti
QUOTE(nesmerk @ 2007 12 18, 22:28)
va kai 14 meciui reik 45 nupirkt,biski blogiau, bet irgi gaunam...o cia su 36 bedavot, tai net juokinga... doh.gif

nu man su 13mečiu tokia problema doh.gif . Iki 40 nėr ko dejuot, Bartek siūna. O va 45 ohmy.gif . Nu normaliam vyriškam bate iš pločio 2-3cm lieka tušti unsure.gif .

QUOTE(migliux @ 2007 12 21, 14:50)
Normalios batų firmos (ecco, geox ir pan.) gamina paaugliams. Tik kaina gana didelė.

Nu vat būtent, ne gavime esmė, o kainoj. Problemą matau tik nuo 40 išmieros mergaitėm ir nuo 41 berniukam.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2008 10 26, 22:40)
nu man su 13mečiu tokia problema doh.gif . Iki 40 nėr ko dejuot, Bartek siūna. O va 45 ohmy.gif . Nu normaliam vyriškam bate iš pločio 2-3cm lieka tušti unsure.gif .
Nu vat būtent, ne gavime esmė, o kainoj. Problemą matau tik nuo 40 išmieros mergaitėm ir nuo 41 berniukam.

Na, panasu, kad kas kam skauda, tas del to ir saukia. As pvz., dabar, kai bernas nesioja 41, nematau jokiu problemu, pilna to dydzio avalynes visur, o kai reikejo 38, 39, 40 - baisiai vargom, tuos dydzius ispirkdavo zaibiskai, o apie jokias akcijas ir nuolaidas net kalbos nebuvo, griebdavai ka pamatydavai, nes veliau tiesiog nebelikdavo.
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2008 10 25, 15:01)
Gal kas žinot, kur užmatėt Vilniuje, kur galima nupirkti lieknai mergaitei apie 140 cm aptemtus džinsus ar kokias storesnes kelnes, kurias galima nešioti su ilgaauliais batais?

Mačiau Zaroj ir Lindex, nes savo merginai irgi ieškojau. 4u.gif
Atsakyti
Lindex tai tikrai būna drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2008 10 27, 14:24)
Mačiau Zaroj ir Lindex, nes savo merginai irgi ieškojau. 4u.gif

Dar Seppala parduotuvej yra. mirksiukas.gif ten ir Zaroj man labiausiai patike yra. Kaina, berods, vienur 70, kitur-80.
Atsakyti