Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkate drabužius vyresniems vaikams?

QUOTE(migliux @ 2007 12 21, 17:34)
Kokia kaina gavosi? Ar labai pabrango už siuntimą? Iš kur siunteisi ir kokių firmų?
Nu ir užpuoliau čia su klausimais  blush2.gif

Kaina ir gavosi tokia, kokia nurodyta +siuntimas, tai man vistiek gavosi kelis kartus pigiau nei čia "žvejoti".
Pirkau tokias ir būtent "piperlime":
http://www.piperlime...;scid=512625002
http://www.piperlime...;scid=501069002 (šios tai visai pigiau grybo)
http://www.piperlime...;scid=503011002

Ir dar šitas pirksiu, nes vistiek nebrangu, palyginus su eccoar naturino.
http://www.piperlime...;scid=504452002
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 21 gruodžio 2007 - 17:58
Tai va man ir įdomu kiek tas siuntimas. Pati ssiunteisi ar per kokią nors tarpinikę? Įdomu kiek dar pabrangsta g.gif
Tos paskutinės labai gražios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migliux: 21 gruodžio 2007 - 18:50
QUOTE(migliux @ 2007 12 21, 18:44)
Tai va man ir įdomu kiek tas siuntimas. Pati ssiunteisi ar per kokią nors tarpinikę? Įdomu kiek dar pabrangsta  g.gif
Tos paskutinės labai gražios  wub.gif

Pati, pati. ax.gif
30 dol. dar prisidėjo.

O tos paskutinės dar ir labai patogios atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 21 gruodžio 2007 - 20:03
QUOTE(Paja @ 2007 12 21, 20:02)
Pati, pati. ax.gif
30 dol. dar prisidėjo.

O tos paskutinės dar ir labai patogios atrodo.

Čia už visas 3 30 dol dasidėjo? Maždaug 1 po 10 dol ar ne?
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2007 12 21, 21:42)
Čia už visas 3 30 dol dasidėjo? Maždaug 1 po 10 dol ar ne?

Netgi mažiau, nes dar ir keli rūbeliai yra. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2007 04 14, 16:37)
Nesuprantu, ar čia aš nemoku ieškoti, ar tikrai maždaug nuo 140 cm ūgio vaikui nupirkti drabužių beveik neįmanoma?

QUOTE(loretas @ 2007 09 13, 15:10)
Nežinau, kaip kitų berniukų mamos, bet mes vargstam. Dar tik trečiokas - koja 39-40, ūgis - 150. O su drabužiais tragedija. Pagal išmieras, nei vyras, nei vaikas.

Mes irgi labai vargstam. Mano antrokėlis yra aukštas ir truputį su pilvuku. Kelnių, džinsų ant jo nėra. Tenka persiuvinėt, ir vistiek gaunasi nepatogios, arba sminka, arba spaudžia liemenį...

Su batis 38 išm. irgi nuolatnė problema. Žieminius pirkau turguj, rinkausi iš vieno modelio, bet jie nešilti, drėksta. Parduotuvįj nėra, nebent sportbačiai (netinka prie uniformos) arba su raišteliais (mano vaikis nekenčia, nes sunkiai su jais susidoroja, o mokykloj niekas nelaukia).

QUOTE(Moon @ 2007 04 16, 15:07)
Vaikinams problematiškiausia rasti 150-164 cm ūgio drabužius ir 37-39 dydžio batus. Daugelis vaikiškų parduotuvių tokiais paaugliškais  dydžiais neprekiauja. Džiaugiuosi atradus X-teen parduotuvę, kur galėjome rasti kelnes pagal savo išmatavimus (sūnus pilnokas ir kelnes išrinkti jam būdavo problema). O koja šiais metais pasiekė 40 dydį, jau galime rinktis iš suaugusių  thumbup.gif

Kas tai per parduotuvė ir kur ji yra? bigsmile.gif

Atsakyti
Paskutiniu metu neblogu ir gana nebrangiu rubeliu savo septynmeciui pirkau E5 Mode.
Atsakyti
QUOTE(Birute @ 2008 01 21, 10:22)
Kas tai per parduotuvė ir kur ji yra?  bigsmile.gif

CUP (Vilniaus centrinė universalinė parduotuvė) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirana @ 2008 01 21, 18:05)
Paskutiniu metu neblogu ir gana nebrangiu rubeliu savo septynmeciui pirkau E5 Mode.

As irgi ten labai daznai perku. Nebloga parduotuve.
Atsakyti
visai neblogų drabuželių galima rasti cropp ir effigy parduotuvėse.
Atsakyti
Bershka, seppala, zara vaiku skyrius, takko, NY ... g.gif
Atsakyti
Na prisijungsiu ir aš prie kitų vargstančių lotuliukas.gif Nors kartais būna visai nejuokinga unsure.gif, kai nieko kito nelieka kaip tik išleisti stamboką vaiką į mokyklą su treninginėm kelnėm, nes kitokių tiesiog neradom kur nupirkti bash.gif Maniškiai taip pat nestandartiniai. 13 metų, ūgis apie 170 cm neplonas, kojos dydis 41 ir 10 metų, ūgis 165 cm apkūnus, kojos dydis 43 doh.gif Kol užteko ūgio, pagrindinė parduotuvė buvo "Mada vaikams".Kai ką pavykdavo rasti kitur. Dabar rūbų apsiperkam "X-teen", kai kada randu "Takko" ir "Seppele". "Normalios" kelnės ir batai tik iš "X-teen". Gal blogai ieškojau bet kitos parduotuvės nežinau, kuri turėtų 5 dydžių kelnes tam pačiam ūgiui thumbup.gif Batai ten tikrai geri, po maniškių juos dar nešioja du sūnėnai vienas paskui kitą ir dažniausia išauga o ne sunešioja smile.gif Maniškiams baisesnio dalyko kaip rūbų matavimasis turbūt nėra lotuliukas.gif todėl dažniausiai perku be jų tai nors tiek gerai kad pretenzijų dėl fasono, spalvos ar medžiagos nebūna schmoll.gif
Atsakyti