QUOTE(Erszebeth @ 2007 04 14, 16:37)
Nesuprantu, ar čia aš nemoku ieškoti, ar tikrai maždaug nuo 140 cm ūgio vaikui nupirkti drabužių beveik neįmanoma?
QUOTE(loretas @ 2007 09 13, 15:10)
Nežinau, kaip kitų berniukų mamos, bet mes vargstam. Dar tik trečiokas - koja 39-40, ūgis - 150. O su drabužiais tragedija. Pagal išmieras, nei vyras, nei vaikas.
Mes irgi labai vargstam. Mano antrokėlis yra aukštas ir truputį su pilvuku. Kelnių, džinsų ant jo nėra. Tenka persiuvinėt, ir vistiek gaunasi nepatogios, arba sminka, arba spaudžia liemenį...
Su batis 38 išm. irgi nuolatnė problema. Žieminius pirkau turguj, rinkausi iš vieno modelio, bet jie nešilti, drėksta. Parduotuvįj nėra, nebent sportbačiai (netinka prie uniformos) arba su raišteliais (mano vaikis nekenčia, nes sunkiai su jais susidoroja, o mokykloj niekas nelaukia).
QUOTE(Moon @ 2007 04 16, 15:07)
Vaikinams problematiškiausia rasti 150-164 cm ūgio drabužius ir 37-39 dydžio batus. Daugelis vaikiškų parduotuvių tokiais paaugliškais dydžiais neprekiauja.
Džiaugiuosi atradus X-teen parduotuvę, kur galėjome rasti kelnes pagal savo išmatavimus (sūnus pilnokas ir kelnes išrinkti jam būdavo problema). O koja šiais metais pasiekė 40 dydį, jau galime rinktis iš suaugusių
Kas tai per parduotuvė ir kur ji yra?