Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkate drabužius vyresniems vaikams?

O aš auginu 8-metį (2007-10-28 suėjo 8-neri), kurio ūgis - 153, o batus perkam, kai surandam - 39. Batus bandėme ir "Žygio", ir "FamClub", ir t.t. Sūnelis labai greitai auga, dažnai reikia pirkti vis didesnius rūbus ir avalynę. Nešioja neilgai - bet batus ypatingai greitai sunešioja. "X-teen"uose batų dar nebandėme pirkti, jie ten brangoti, bet jei tikrai gerai nešiojasi ir yra patvarūs - pabandysime.
Atsakyti
Viena kita maikute perkam skuduryne, o pagrindinius rubus dažniausiai uzsienyje ,jai labai patinka visi is HM ax.gif ir madingi ir kainos normalios
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2007 04 15, 19:16)
Turbūt turi omeny ne vaiką, o mergaitę hihihi.gif Berniukams 140 ūgio ir 36 batų  - nors vežimu vežk smile.gif Bet atsimenu, kaip ieškojau berniukui 38 dydžio batų - tas joooo g.gif  Nors ir tai dar - berniuko ir vyro batų modeliai taip stipriai nesiskiria, kaip mergaitės ir moters. Aukštakulniai ten visokie... unsure.gif

O ūgis berniukų problematiškas pasidaro turbūt virš 162 g.gif

Šiaip intershopuose ūgių būna unsure.gif  Laredoute ten visokie...  unsure.gif

Pritariu, kai vaikas avejo 38-39, buvo katastrofa, po visa miesta lakstem, vaikiskuose jau nera, suaugusiuose dar nera verysad.gif
Dabar jau 40-41, tai jokios bedos.

Bet turiu kita klausima. Mamos, kur perkate rubus stambiems vaikams? As nerandu praktiskai niekur verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Ligita69 @ 2008 01 24, 11:35)
Na prisijungsiu ir aš prie kitų vargstančių lotuliukas.gif Nors kartais būna visai nejuokinga unsure.gif, kai nieko kito nelieka kaip tik išleisti stamboką vaiką į mokyklą su treninginėm kelnėm, nes kitokių tiesiog neradom kur nupirkti  bash.gif Maniškiai taip pat nestandartiniai. 13 metų, ūgis apie 170 cm neplonas, kojos dydis 41 ir 10 metų, ūgis 165 cm apkūnus, kojos dydis 43 doh.gif Kol užteko ūgio, pagrindinė parduotuvė buvo "Mada vaikams".Kai ką pavykdavo rasti kitur. Dabar rūbų apsiperkam "X-teen", kai kada randu "Takko" ir "Seppele". "Normalios" kelnės ir batai tik iš "X-teen". Gal blogai ieškojau bet kitos parduotuvės nežinau, kuri turėtų 5 dydžių kelnes tam pačiam ūgiui  thumbup.gif Batai ten tikrai geri, po maniškių juos dar nešioja du sūnėnai vienas paskui kitą ir dažniausia išauga o ne sunešioja smile.gif Maniškiams baisesnio dalyko kaip rūbų matavimasis turbūt nėra lotuliukas.gif todėl dažniausiai perku be jų tai nors tiek gerai kad pretenzijų dėl fasono, spalvos ar medžiagos nebūna schmoll.gif

O kur yra ta parduotuve "X-treen"?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2008 09 22, 10:02)
Pritariu, kai vaikas avejo 38-39, buvo katastrofa, po visa miesta lakstem, vaikiskuose jau nera, suaugusiuose dar nera verysad.gif
Dabar jau 40-41, tai jokios bedos.

Bet turiu kita klausima. Mamos, kur perkate rubus stambiems vaikams? As nerandu praktiskai niekur verysad.gif
Papildyta:
O kur yra ta parduotuve "X-treen"?

X-teen parduotuvė yra VCUP'e, II aukšte.
Atsakyti
O man žiauriai nepatiko parduotuvė "X-teen". Paprastų visur esančių prekių - kelnių, bliuzonų - kainos poklaikės. Striukės pagal savo reikalavimus - neradau (mano reikalavimai vaiko striukei - šiltas kapišonas + šiltos kišenės + spalva (matoma vairuotojams, su atšvaistu kokiu ar ryškia detale) - tokių nebuvo - tik krūva smėlio spalvos be kapišonų). Pirkom batus - regis, normaliai, odiniai. Susinešiojo nedatraukus iki sezono galo, batų liežuviai atplyšo po dviejų savaičių nešiojimo - nemačiau dar tokių batų wacko.gif

Daugiau neinu ten unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2008 09 22, 15:03)
O man žiauriai nepatiko parduotuvė "X-teen". Paprastų visur esančių prekių - kelnių, bliuzonų - kainos poklaikės. Striukės pagal savo reikalavimus - neradau (mano reikalavimai vaiko striukei - šiltas kapišonas + šiltos kišenės + spalva (matoma vairuotojams, su atšvaistu kokiu ar ryškia detale) - tokių nebuvo - tik krūva smėlio spalvos be kapišonų). Pirkom batus - regis, normaliai, odiniai. Susinešiojo nedatraukus iki sezono galo, batų liežuviai atplyšo po dviejų savaičių nešiojimo - nemačiau dar tokių batų wacko.gif

Daugiau neinu ten unsure.gif

O poklaikes kelniu kainos tai kokios mazdaug? blink.gif

Nes as jau pagatava bet kokia kaina dzinsus nupirkti, bet nerandu verysad.gif
Atsakyti
O mano panele134cm,bet jau kudumas ant tokiu tai isvis nieko nerandu,viskas kabo,o jei mazesnio dydzio tai per trumpa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2008 09 22, 15:30)
O poklaikes kelniu kainos tai kokios mazdaug? blink.gif

Nes as jau pagatava bet kokia kaina dzinsus nupirkti, bet nerandu  verysad.gif

Neatsimenu blush2.gif Tik atsimenu, kad durnas toks kikenimas pažiūrėjus užėjo - nei ta kokybė ten auksinė, anei ką, lenkas siuvo, lenkas užsilupo... Ne, nėra neįperkamos, jeigu stambesniam vaikui - gal ir tikrai bėda (nors pala, stambesniam nupirkai didesnes ir nukirpai, jei berniukui, ne?). Panelėms smulkytėms, ten, regis, irgi yra... Gal panelėms ir aktualiau?

Senokai buvau, mat maniškis teen jau 174 ar 176... Tai vyriškuose sukuosi ir vargo nematau. Taigi vyriškuose džinsai turi du parametrus - plotis ir ilgis. Pas mus - kokie 29/34 laugh.gif Nu paieškojus bent jau artimus galima rast. Tai už tą pačią kainą iš Amerikės kokius Levis parsisiunčiu...
Nors filosofiškai pamąsčius, ar brolis lenkas, ar brolis iš Maroko siuvo - koks lietuvio užpakaliui skirtumas? irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 23 rugsėjo 2008 - 07:27
Sveikos mamytės.

Man dvylika metų, bet gruodį jau sueis trylika. Mano ūgis maždaug 165cm, o batų dydis 41. Esu labai liesa, todėl mano pėda atrodo kaip kokio klouno schmoll.gif Su mama jau vargstam kelias savaites, niekaip nerandam žieminių batų. Vienur randam patinkančius, tik va, vėl batų dydis pamaišė. O dažniausiai batų aulas per platus, nes mano blauzda labai plona. Tai vat, kreipiuosi į jus pagalbos.. Gal žinot kur galima rasti batų mano išmatavimams Kaune?
Atsakyti
QUOTE(other25 @ 2008 09 23, 11:36)
Sveikos mamytės.

Man dvylika metų, bet gruodį jau sueis trylika. Mano ūgis maždaug 165cm, o batų dydis 41. Esu labai liesa, todėl mano pėda atrodo kaip kokio klouno schmoll.gif  Su mama jau vargstam kelias savaites, niekaip nerandam žieminių batų. Vienur randam patinkančius, tik va, vėl batų dydis pamaišė. O dažniausiai batų aulas per platus, nes mano blauzda labai plona. Tai vat, kreipiuosi į jus pagalbos.. Gal žinot kur galima rasti batų mano išmatavimams Kaune?

Labai sunkus variantas. Mano pacios blauzda labai siaura, bet net 38 nerandu tinkanciu, viskas platu, o ka jau kalbeti apie 41 verysad.gif . Daugumoje atveju perku ilgaaulius ir is karto nesu meistrui siaurinti.
Atsakyti
QUOTE(other25 @ 2008 09 23, 11:36)
Sveikos mamytės.

Man dvylika metų, bet gruodį jau sueis trylika. Mano ūgis maždaug 165cm, o batų dydis 41. Esu labai liesa, todėl mano pėda atrodo kaip kokio klouno schmoll.gif  Su mama jau vargstam kelias savaites, niekaip nerandam žieminių batų. Vienur randam patinkančius, tik va, vėl batų dydis pamaišė. O dažniausiai batų aulas per platus, nes mano blauzda labai plona. Tai vat, kreipiuosi į jus pagalbos.. Gal žinot kur galima rasti batų mano išmatavimams Kaune?

Viskas normaliai, daug tokių žmonių kaip tu, patikėk. Gaila, kad batų gamintojai tik standartus siuva. Mano irgi koja 41, labai plona, tokia, beje liko ir užaugus. Perku batus trumpus, sportinio stiliaus, su raištukais, kad plotis reguliuotųsi, žiemą nešioju kelnes, šilčiau ir nereikia ilgų batų. Kai bus aišku, kad koja nebeauga, nebestorėja (pakentėk pora metelių), ilgaaulius batus galėsi pasisiūti pagal užsakymą.

Beje, kol esi paauglė, Barteke Akropolyje berods yra siaurai blauzdai 41 dydžio ilgaaulių šiltų žieminių batų. Bent buvo. Tų batų stilius tau tikrai tiktų. Mano paauglė dukra irgi juos nešioja, tik mažesnio dydžio. Bet kainytė apie 250 lt.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2008 09 23, 13:22)
Labai sunkus variantas. Mano pacios blauzda labai siaura, bet net 38 nerandu tinkanciu, viskas platu, o ka jau kalbeti apie 41 verysad.gif . Daugumoje atveju perku ilgaaulius ir is karto nesu meistrui siaurinti.

Ir aš galvojau apie šį variantą, t.y susiaurinti, bet kad net išvis gražių batų nerandu.. Tose "Danijose", "Žygio batuose" ir pan. 90% su kulniukais, o likusieji rudeniniai, su labai plonu padu arba kainuoja daug schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(mamutas @ 2008 09 23, 14:26)
Viskas normaliai, daug tokių žmonių kaip tu, patikėk. Gaila, kad batų gamintojai tik standartus siuva. Mano irgi koja 41, labai plona, tokia, beje liko ir užaugus. Perku batus trumpus, sportinio stiliaus, su raištukais, kad plotis reguliuotųsi, žiemą nešioju kelnes, šilčiau ir nereikia ilgų batų. Kai bus aišku, kad koja nebeauga, nebestorėja (pakentėk pora metelių), ilgaaulius batus galėsi pasisiūti pagal užsakymą.

Beje, kol esi paauglė, Barteke Akropolyje berods yra siaurai blauzdai 41 dydžio ilgaaulių šiltų žieminių batų. Bent buvo. Tų batų stilius tau tikrai tiktų. Mano paauglė dukra irgi juos nešioja, tik mažesnio dydžio. Bet kainytė apie 250 lt.

Ačiū, šitą savaitgalį turbūt važiuosim vėl į Akropolį, praeitą kartą turbūt blogai išnaršėm.. O kaina dar visai pakenčiama, jeigu geri batai. Nes pilna batų ir po pusę tūkstančio unsure.gif
Atsakyti