Įkraunama...
Įkraunama...

Savanorių pr.:Aušrelė

QUOTE(mamoolka @ 2005 04 06, 10:57)
Labas mamytes  smile.gif ,

Mums ir šis darželis visai kieme, ir as ten uzrasiau savo pypliuka. Planuojame leisti nuo rugsejo, bet ar ne per mazas ? Vedėja sake, kad geriausiai nuo 1,8 ir pan., bet gal pabandysim  g.gif . Ir dar uzrasiau i Viltene, buvau nuejusi i maziuku grupe pasiziureti, man tai iš pirmo žvilgsnio visai patiko, bet čia apie jį ne visai gerai atsiliepia  unsure.gif .

Oho tokį mažiuką leist nuo rugsėjo... blink.gif
kažin kiek ten grupėje vaikų ir kuo ten mažiukus maitina ?
Atsakyti
QUOTE(Naujoke25 @ 2005 04 11, 12:12)
Oho tokį mažiuką leist nuo rugsėjo... blink.gif
kažin kiek ten grupėje vaikų ir kuo ten mažiukus maitina ?

Gal kas galit parašyti, kaip užsirašėt į šį darželį, ar nešėt kokį kyšį? ar nepervėlu mums būtų užsirašyti rugsėjui? mums bus metai ir 9 mėn, ar ne per maži būsim? po kiek ten vaikų grupėj, koks mažiukų maistas?
Atsakyti
Na tai parašykit gi kas nors, kas žinot verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujoke25 @ 2005 04 29, 10:39)
Na tai parašykit gi kas nors, kas žinot verysad.gif

Rašom rašom mirksiukas.gif .
Lankom nuo kovo mėn. Užsirašinėjom spalį, bet jokio kyšio nei daviau, nei reikalavo, nei davė suprast, kad reikia smile.gif .
Kiek žinau, tai vaikučius priima nuo ~1m. 9 mėn. (bent taip auklėtoja sakė). Mūsų grupėje 11 vaikų. Bet lanko mažiau, pakaitomis po 6-8. Yra 2 lopšelinukų grupės.
Maistas, kiek teko skaityti meniu, gana įvairus. Pasigedau vaisių, bet gal rudenį duoda g.gif ?
Klausi, ar taviškis ne per mažas? Viskas priklauso nuo paties vaiko. Tai kad sunku, ką nors pasakyti. Nepabandžius, nesužinosi. Neseniai grupėn atvedė mergytę 1m.10 mėn. thumbup.gif . Stebėtinai komunikabili, linksma, be jokių ašarų mergytė thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Leida @ 2005 04 29, 14:22)
Rašom rašom mirksiukas.gif .
Lankom nuo kovo mėn. Užsirašinėjom spalį, bet jokio kyšio nei daviau, nei reikalavo, nei davė suprast, kad reikia smile.gif .
Kiek žinau, tai vaikučius priima nuo ~1m. 9 mėn. (bent taip auklėtoja sakė). Mūsų grupėje 11 vaikų. Bet lanko mažiau, pakaitomis po 6-8. Yra 2 lopšelinukų grupės.
Maistas, kiek teko skaityti meniu, gana įvairus. Pasigedau vaisių, bet gal rudenį duoda g.gif ?
Klausi, ar taviškis ne per mažas? Viskas priklauso nuo paties vaiko. Tai kad sunku, ką nors pasakyti. Nepabandžius, nesužinosi. Neseniai grupėn atvedė mergytę 1m.10 mėn. thumbup.gif . Stebėtinai komunikabili, linksma, be jokių ašarų mergytė thumbup.gif .

o kaip ten auklėtojos fainos? kaip reikia užsirašyt, reikia pačiai nusistatyt datą, kada norėsiu vest, ar reikia užsirašyti ir laukti, kada pakvies?
o pats darželis patinka? nuo kokio amžiaus į šį darželį vertėtų vesti, na ta prasme mano lelius namie su baba visalaik draugauja ir yra galimybė vaiko į darželį iš vis nevesti, bet jei vesim, tai tikriausiai tik į šį, nes aplink jau normalesnių tikriausiai ir nėra, bet nežinau ar nuo šio ar nuo kito rugsėjo užsirašyt.. doh.gif
kodėl pasirinkot šitą darželį, o ne kokįnors kitą netoliese..? 4u.gif
Atsakyti
Įtariu, kad aš vienintelė iš viso forumo vedu vaiką šitan darželin g.gif ? Tai ir toliau tau atsakinėsiu biggrin.gif .
o kaip ten auklėtojos fainos? kaip reikia užsirašyt, reikia pačiai nusistatyt datą, kada norėsiu vest, ar reikia užsirašyti ir laukti, kada pakvies?

Mūsų grupėje yra 3 auklėtojos: 1 pagrindinė, o kitos tik ''užpildo'' valandas, nes dabar auklėtojos negali dirbti daugiau, kaip 1,0 etatu. Tai va, apie pagrindinę negaliu nieko blogo pasakyti thumbup.gif . Kitos dvi...viena būna tik tris dienas per mėnesį, kita -dirba pirmi metai- dažniau.
Jei yra kam prižiūrėti mažąjį, tai vesk nuo 3-4 m.
Kai užrašinėjau, pati pasirinkau datą nuo kada norėsiu vesti. Darželis kaip darželis. Pakankamai tvarkingas, o daugiau pasakyti neturiu ką- per mažai dar jame esame smile.gif .
Atsakyti
o kaip ten maistelį pertrintą duodą? pampersus keičia?
Atsakyti
Dėl pertrinto maisto nesidomėjau, nes mums neaktualu, bet, jei priima nuo tokio amžiaus, tai ir maistas turėtų būti pritaikytas smile.gif . Pastebėjau, kad yra vaikiukų, kuriems tėveliai atneša buteliukus, nes iš puodelių negeria. Pampersus keičia smile.gif .
Naujoke 25, manau kad visas smulkmenas geriau sužinosi, jei pati užsuksi darželin, tikrai viską paaiškins, nes tą daro labai geranoriškai. Tuo labiau, sakei, kad tau darželis kieme, tad nesidrovėk užeiti 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Leida @ 2005 05 04, 14:33)
Dėl pertrinto maisto nesidomėjau, nes mums neaktualu, bet, jei priima nuo tokio amžiaus, tai ir maistas turėtų būti pritaikytas smile.gif . Pastebėjau, kad yra vaikiukų, kuriems tėveliai atneša buteliukus, nes iš puodelių negeria. Pampersus keičia smile.gif .
Naujoke 25, manau kad visas smulkmenas geriau sužinosi, jei pati užsuksi darželin, tikrai viską paaiškins, nes tą daro labai geranoriškai. Tuo labiau, sakei, kad tau darželis kieme, tad nesidrovėk užeiti 4u.gif .

Ne čia ne man darželis kieme smile.gif aš dar renkuosi darželį blush2.gif man pagrindinis rūpimas klausimukas, kodėl pasirinkot šį darželį, kodėl ne bangelę, viltenę, skroblinuką, ar Vilkpėdės? vat šitas klausimukias man labai aktualus..? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujoke25 @ 2005 05 09, 13:15)
Ne čia ne man darželis kieme smile.gif

Sorry, suklydau 4u.gif . Sėkmės renkantis darželį smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Leida @ 2005 05 09, 16:31)
Sorry, suklydau 4u.gif . Sėkmės renkantis darželį smile.gif .

Na ačiū ačiū blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujoke25 @ 2005 04 14, 09:01)
ar nepervėlu mums būtų užsirašyti rugsėjui? mums bus metai ir 9 mėn, ar ne per maži būsim? po kiek ten vaikų grupėj, koks mažiukų maistas?

Buvau aš ir šiame darželyje. Bet man kaip visada "sekasi", direktorės nebuvo, paėmiau jos tel.nr.: 2138721. Truputi bendravau su aukle, tai paklausė kiek mano mažylei bus (aš planuoju vesti mažylę nuo rugsėjo). Jai būtų 1 metai ir 7 mėn. Tai sakė, kad šiaip priima nuo 2 metų, bet... jei lialiukas jau didelis, daugmaž savarankiškas (daro į puoduką, valgo, geria pats), tai tuomet ir priimtų. Bet reiktų pasišnekėti su direktore, nors dar to nepadariau, nemanau, kad reiks kyšio.
Aplinka darželyje visai maloni, kiemas lyg ir tvarkingas. Bet kai išeidinėjau, darželio teritorijoje ant suoliuko sedėjo 3 ?-niolikmečiai su cigaretėm dantyse ir alum rankose blink.gif blink.gif blink.gif , tas man baisiai nepatiko schmoll.gif O gal aš tiesiog priešiškai nusistačius g.gif ? Visgi ieškosiu toliau.
Atsakyti