Įkraunama...
Įkraunama...

Savanorių pr.:Aušrelė

QUOTE(caca_lelia @ 2005 07 08, 12:39)
Lankom Aušrelę ir esam labai patenkinti. Teritorija nuolat tvarkoma, tikrai per metus nemačiau ten jokių paauglių su alum ar bomžų. Vaikai gauna labai įvairų maistą - skirtingos košės, jogurtai ir t.t. Direktorė labai šiltas ir malonus žmogus. tikrai jokių kyšių ar kitų nesąmonių užsirašant nereikėjo. Patekom praėjus mėnesiui po užsirašymo. Grupėse vaikų nedaug (bent jau mažiukų). Sąrašinių apie 12, nuolat eina 6-8. auklėtojos su jais užsiiminėja, po valandą kasdien būna lauke, daro visokius darbelius. Greitai išmoko vaikis savarankiškumo.
Jauniausias vaikas grupėje buvo 1m 2mėn mergytė. Pampersus auklėtojos keičia, ir pavalgyt padeda, nors vaikai pratinami valgyti patys ir pačiam vaikui geriau, jei jis pats apsitarnauti moka. Nors būna tokių apsileidėlių tėvų, kurie atveda 2 metų vaiką nenulaikantį šaukšto, maždaug "tegu auklėtojos su juo terliojas ir moko".

O "Skroblinukyje" buvot? Patariu nueit pasižiūrėt, kad daugiau nesinorėtų grįžti. Personalas iš senų laikų, auklės pas mažiukus bedantės iš gretimo barako. Teritorija net nešienaujama, tvoros išlaužytos. Vat šitam tai nuolat paaugliai iš mokyklos rūko suėję. Prieš metus jame mūsų mažių vieno iš tų nebrendylų šuo užpuolė  mad.gif
Tik jei vaikas vyresnis, tai yra labai faina jauna auklėtoje ten. Dirba su darželinukais. Bet jos grupė visada pilna smile.gif

o kokio amžiaus tavo mažius? smile.gif vat bijau save prie tų apsileidėlių tėvų, kaip tu pavadinai priskirti.. blush2.gif o ten miegamieji atskirai? lovytės medinės? nu o kaip auklėtojos...? nu tu man logiškai paaiškink, kaip tai gali būt, kalbėjau su viena mergaite iš savo laiptinės nu jai gal kokį 15 metų, tai nuėjo ji broliuko parsivest iš darželio po 17 valandos, tai auklėtojos jai moralą atskaitė, kad per vėlai atėjo, kas svarbiausia sugebėjo aprėkt ne vaiko mamą o sesę, tai ką tokios auklėtojos neturi gabumų parėkt ant mažų vaikų? paskui tos sesės mama ėjo aiškintis į darželį, tai po to sakė jau aklėtojos malonios pasidarė.. ot faina ką? blink.gif na taip nepaisant šitų smulkmenų darželiu jie patenkinti.. unsure.gif
ir dar.. jei ten sakai jauniausiam 1m 2mėn, tai kodėl prašo atvesti vaiką nuo dvejų metukų? gal tas jauniausias kokios nors darbuotojos vaikas cool.gif
Atsakyti
Labai geras darželis "Aušrelė". Dukra 3,5 metų lanko - jokių bomžų ar kažko su alumi ten nemačiau. Ir iš vis nieko pašalinio. Kasdien šluojama teritorija.
Vaikai maitinami gerai, mano nevalgi dukra valgo kaip didelė, nes skanu. Aišku, ko nemėgsta nevalgo. Bet ir vaisių visko gauna. 3 grupes augdami perėjom ir visose labai patiko.
Atsakyti
kokio maždaug dydžio lopšelinės grupės patalpa(kambarys)?
Atsakyti
As savo dukra irgi vedu i si darzeli jau antri metai. Jokiu nusiskundimu neturiu. Aukletojos geros, maistas geras, teritorija tvarkinga, aisku darzelis pats senas, reikalingas remontas, bet tvarka ir svara tikrai yra. Nezinau kaip antrame aukste, bet musu grupeje (I a) miegamasis atskiras, loveles grazios naujos, pirktos praeitais metais. Vienu zodziu viskas thumbup.gif .

Naujoke25, gali pati nueiti ir apziureti tas grupes ir viskuo isitikinsi pati.
Atsakyti
auga mano mažius ir pavasariui vėl problema bus kokiam daželin vest, šiaip tikiu, kad aušrelė neblogas daržiukas, mums beveik ir arčiausiai, tai kiek kas kalba, jokių blogų atsiliepimų nebuvo smile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Aš ir ketinu (jei busime sveiki) savo pipirą vesti į šį darželį ir jau sausio pabaigoje, ui kaip bijau tos pradžios ... unsure.gif

Naujoke25 tai gal pavasari susimatysime thumbup.gif
Atsakyti
Gal ir susimatysim biggrin.gif daba kaip tik vė mąstau į kokį mums čia reiks keliauti nuo kokios gegužės 1 d. Daba jau vasaris, gal jau einat? Kaip sekasi? Žiemą lyg ir negerai pratintis prie darželio.. rolleyes.gif
Atsakyti
užsirašėm ir mes į šitą darželį, greit jau ir eisim. Gal dar kokia mamytė ruošias vest savo lelių šitan daržiukan? smile.gif Kažkaip anksčiau bijojau labai leist vaiką darželin, dabar matyt jau man praėjo tas baimės perijodas. Eisim drąsiai. Vedėja labai maloni. Manau viskas ten gerai. Kaimynų vaikai nesikundžia. Iš mano namo trys vaikai šitan darželin eina ir yra labai patenkinti.
Atsakyti
QUOTE(Naujoke25 @ 2006 03 16, 13:55)
užsirašėm ir mes į šitą darželį, greit jau ir eisim.  Gal dar kokia mamytė ruošias vest savo lelių šitan daržiukan? smile.gif Kažkaip anksčiau bijojau labai leist vaiką darželin, dabar matyt jau man praėjo tas baimės perijodas. Eisim drąsiai. Vedėja labai maloni. Manau viskas ten gerai. Kaimynų vaikai nesikundžia. Iš mano namo trys vaikai šitan darželin eina ir yra labai patenkinti.

Laba 4u.gif

Mes nuo sausio pabaigos einam į šį darželį
Dabar viskas l. gerai biggrin.gif . Pirma savaite po truputi pabuvom, antra paverkem, trecia baigem verkti o po to tai labai noriai ejom ir tebeeinam. Lankom zirniuku grupe, aukletojos nuostabios, taciau ten daugiausia vaikai 2003 m. gimimo ir rudenį formuos naują grupę 2004 m. gimimo, tai tikriausiai tek keliauti ten, tik vat įdomu kokios aukletojos bus ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamoolka @ 2006 04 20, 13:18)
Laba  4u.gif

Mes nuo sausio pabaigos einam į šį darželį
Dabar viskas l. gerai  biggrin.gif . Pirma savaite po truputi pabuvom, antra paverkem, trecia baigem verkti o po to tai labai noriai ejom ir tebeeinam. Lankom zirniuku grupe, aukletojos nuostabios, taciau ten daugiausia vaikai 2003 m. gimimo ir rudenį formuos naują grupę 2004 m. gimimo, tai tikriausiai tek keliauti ten, tik vat įdomu kokios aukletojos bus ten  g.gif

na mes po savaitės eisim, tik mus jungs sakė prie šešemečių.. gerai čai ar ne net nežinau..o rudenį sakė tiek vaikai išeis į mokyklą ir atves mažiukus, tai sakau gal mano perkels prie 2003 gimimo jei ten ateis labai mažiukai nzn.. tik tiek bijau kad mano vaikas taip ir neišmoko kramtyti nei ant puoduko sėdėti.. g.gif Be to man daba šis darželis pasidarė toliau nes gyvenu nebe pas mamą.. doh.gif
Įtariu auklėtojom nelabai patiks dirbant su vyresniais dar ir mano vaikui pampersus keisti.. biggrin.gif nu bet labai norim į darželį negaliu sulaukti..daba turim naują tėtį tai jegu ką tėtis ves į darželį... ax.gif
maniškis dabar verkia ir ryte kai nuvedu pas mamą..nenori likti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujoke25 @ 2006 04 21, 08:57)
na mes po savaitės eisim, tik mus jungs sakė prie šešemečių.. gerai čai ar ne net nežinau..o rudenį sakė tiek vaikai išeis į mokyklą ir atves mažiukus, tai sakau gal mano perkels prie 2003 gimimo jei ten ateis labai mažiukai nzn.. tik tiek bijau kad mano vaikas taip ir neišmoko kramtyti nei ant puoduko sėdėti..  g.gif  Be to man daba šis darželis pasidarė toliau nes gyvenu nebe pas mamą.. doh.gif
Įtariu auklėtojom nelabai patiks dirbant su vyresniais dar ir mano vaikui pampersus keisti.. biggrin.gif nu bet labai norim į darželį negaliu sulaukti..daba turim naują tėtį tai jegu ką tėtis ves į darželį...  ax.gif
maniškis dabar verkia ir ryte kai nuvedu pas mamą..nenori likti schmoll.gif

Tai jaučiu tuos mažiukus 2004 m. ir atves rudeni. Tai tu sufleruok ar neboga aukletoja toje grupeje, o gal jau matei ? Nes ir mus gal ten perkels. O del pampersu tai taip gret ir neismoks be jų. Na maniskis vat tris menesiu lanko, sako sodina juos ten, na bet ir pampersus deda. Gal vasara ir leis slapiems pavaikscioti, o kol kas tai viskas tep. O valgyt tai greitai pats pradejo (aisku ir dabar norint kad greiciau pavalgytu as maitinu), taciau savarankiskumas tikrai didelis smile.gif viskas as "pats" smile.gif.
Atsakyti
Užrašiau šiandien savo mažių į "Aušrelę" - žadam eiti nuo rudens. Direktorė sakė, kad tokių, kaip mano (gimusių 2004 m.) - bus dvi grupės, nes jau dabar rudeniui užsirašę virš 30 vaikų. Viskas ten man pasirodė daugmaž "normalu"- na, daržas kaip daržas, ir direktorė atrodo labai šauni. Bet... kažkodėl taip liūdna pasidarė užėjus į grupę "susipažinti" (nuvedė į vieną iš tų, kuriose ateity bus mažiukai, berods "Pelėdžiukų" - ten dabar dar didesni vaikai) unsure.gif .... Grupės darbuotojos man tokios pavėpusios pasirodė - nei šypsenų, nei noro pabendrauti su manim ar vaiku... blink.gif schmoll.gif ... Na, nežinau, gal tai tik pirmas ir klaidingas įspūdis unsure.gif Bet, kadangi žinau, kad teks dėl daugelio dalykų su aklėtojom tartis (na, mūsiškis nevalgo daugybės produktų dėl alergijos ir kt. problemų), tai man kažkaip neramu.... ax.gif

Gal kas nors žino daugiau apie tas auklėtojas ir galėtų papasakoti? gossip.gif
Beje, ar ten galima iš anksto sužinoti valgiaraščius (pvz., savaitei į priekį)? Bent jau žinočiau, kada ir kokio maisto atnešti iš namų, nes kitaip, atrodo, maitinimo problemos neišspręsim.

Mamoolka, pastebėjau, kad tavo Ernestas - žuviukas, kaip ir manasis (ir nuotraukytėj netgi kažkuo panašus mano vaiką), pagalvojau, kad gal galėtų būti smagus draugelis... friends.gif

Atsakyti