Įkraunama...
Įkraunama...

Savanorių pr.:Aušrelė

QUOTE(kristinap @ 2008 09 03, 05:49)
Labas, mes einam į smalsučių grupę, bet kol kas negaliu daug ką pasakyti, nes bus šiandien tik trečia diena ten mirksiukas.gif Auklėtoja Onutė, sąraše vaikų yra 20. Bus būreliai : šokių (2 kartai į sav., kaina 5lt pamoka), karate ir jei susidarys norinčių - anglų kalba, mano dukra sakė lankys visus doh.gif
O jūs tik šiais metais į darželį pradėsit eiti?

laba 4u.gif ,

mes ir einame i sia grupe mirksiukas.gif . siaip iki tol lankeme su vyresniais vaikuciais, bet dabar nusprendeme eiti su bendraamziais, nes ir i mokykla tures kartu zingsniuoti. Tai musiskiui ir truputi sunkiau, nes nei vaikuciu nei aukletojos nepazysta, o sirdeleje vis viena seni draugai dar islike, bet tikekimes bus viskas neblogai.
o kaip siaip grupe, kaip vaikuciai, ar draugiski, ar daug yra kam jau sueje ketveri ?
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif

Buvau klaususi apie drugelių grupę. Tai va, buvom šiandien nuėję apsižiūrėti. Vaikų buvo tik trys, auklytė labai maloni. Viską papasakojo, leido pasilikti pažiūrėti kaip čia viskas. Mažius nenorėjo namo eiti thumbup.gif O nuo pirmadienio jau eisim nuolatos ax.gif Tikiuosi viskas ir toliau bus gerai, nereiks nuomonės keist rolleyes.gif Nes aš labai bijojau, kaip čia viskas bus, tiek įvairių, ir dažnai blogų, nuomonių ir pasakojimų apie Lietuvos darželius prisiklausiusi doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes smile.gif

Norerjau paklausit, gal zinote kada darzelyje bus rudenelio svente? ax.gif
zinau, kad buna ji spalio menesi, tik tiksliai vedeja nepasake kuria diena ax.gif

Butu idomu neeiti paziuireti, nes po biski ruosiuosi ir savo maziu vesti i sita darzeli smile.gif , taip, kad si svente butu gera pradzia blush2.gif

Lauksiu ziniu is jusu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivora @ 2008 10 07, 09:22)
Sveikos, mamytes  smile.gif

Sveika, Vaivora mirksiukas.gif

Šiaip ir aš neužfiksavau, kurią dieną bus pati šventė, bet parodai darbelius prašė atnešti pirmadienį-antradienį (po šio savaitgalio). Reiks tiksliau paklausti, kada viskas vyks rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=bambonke,2008 06 05, 20:58]

[quote=bambonke,2008 06 09, 22:21]
Na mano žiniomis nuo 2 metukų, bet mums 1m. 10 mėn, tai mus priėmė.
[/quote]

Na va... mes irgi po pusmečio tikimės kad pradėsim eit... Jei mūsų dar neišbraukė iš sarašų... (nors sakė- ateit porą mėnesių iki ruošiantis lankyti darželį tai neišbraukė- na jei nepavyks- yra kiti darželiai)

Šiaip norėčiau paklausti- mamytės kurių vaikučiams apie 2 metukai. (čia kaip suprantu patys mažiausi) po kelis vaikučius yra grupėje?
Antras klausimukas- nuo kelių metų galima lankyti būrelius? jaučiu čia jau visai vyresniems?
kiek mokate tiksliai už darželį- ar yra nuolaidos studentams? (kituose sako tereikia mokėt 50 proc dieninio skyriaus studentams- aš kaip tik pirmame kurse magistrantūroje blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2008 10 28, 12:36)

Antras klausimukas- nuo kelių metų galima lankyti būrelius? jaučiu čia jau visai vyresniems?

Būrelių vadovai ima jau darželinukus- t.y., 3-4 m. vaikus.

Dėl nuolaidų dieninių kursų studentams reiktų klausti direktorės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2008 10 28, 11:36)
Šiaip norėčiau paklausti- mamytės kurių vaikučiams apie 2 metukai. (čia kaip suprantu patys mažiausi) po kelis vaikučius yra grupėje?
kiek mokate tiksliai už darželį- ar yra nuolaidos studentams? (kituose sako tereikia mokėt 50 proc dieninio skyriaus studentams- aš kaip tik pirmame kurse magistrantūroje  blush2.gif )

Sveikute, musu grupeje yra 13 sarasiniu. Bureliu tokiems maziukams nera, bet du kart i savaite eina i sale, vyksta ale sokiu pamokos rolleyes.gif
Del mokescio tiksliai nezinau, bet kazkur apie 155 lt per menesi mirksiukas.gif O del nuolaidu tai nieko visai nezinau, tikrai reiktu eiti pas direktore, kaip tau jau patare 4u.gif
Atsakyti
dėkui už atsakymą...

Dėl nuolaidų- ne nevisai nuolaidos ten- čia valstybė kompensuoja 4u.gif iš grupiokių sužinojau...

Papildyta:
ir dar- gal kas žinote kiek lopšelinukų grupėjių yra? 4u.gif
Atsakyti
i dar klausimukas- dabar keitė langus- ar rinkote darželyje grupės remontui?
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2008 10 28, 14:15)
i dar klausimukas- dabar keitė langus- ar rinkote darželyje grupės remontui?

Prie langų, apdailą, padarė patys statybininkai. Grupės remontai daromi bendru tėvų susitarimu, už tuos 5 Lt/mėn.
Atsakyti
bet kaip faina... kitur metasi po 100-i daugiau... Auksas o ne darželis... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2008 10 28, 22:26)
bet kaip faina... kitur metasi po 100-i daugiau... Auksas o ne darželis... thumbup.gif

Na, mes šiais metais mesimės po 120 Lt, nes grupei reikia žaliuzių. Bet tai bus dviejų metų pinigėliai, kitais metais nemokėsim.

Tiesa, tėveliai dar labai gali prisidėti prie darželio finansinės būklės gerinimo, pervesdami tuos 2 proc. mirksiukas.gif Kai žinai, kad tai skirta tavo vaikui ir tau tai nieko nekainuoja- kodėl gi nepervedus?
Atsakyti