Įkraunama...
Įkraunama...

Savanorių pr.:Aušrelė

Aš žinau kad kažkas mūsų grupėje gavo už visą mėnesį apie 210 lt. Dėl to ir parašiau kad 150 tai nedaug, bet jei reikės už visą mėnesį mokėti 200 tai daug.
Mes gavom už pusę mėnesio 153 Lt.
Mes dar nekarto nebuvom lankę darželio virš 2 savaičių.

Reikės sužinoti kiek kainuoja 1 diena.
Atsakyti
QUOTE(Pokachontas @ 2008 02 29, 12:59)
Aš žinau kad kažkas mūsų grupėje gavo už visą mėnesį apie 210 lt. Dėl to ir parašiau kad 150 tai nedaug, bet jei reikės už visą mėnesį mokėti 200 tai daug.
Mes gavom už pusę mėnesio 153 Lt.
Mes dar nekarto nebuvom lankę darželio virš 2 savaičių.

Reikės sužinoti kiek kainuoja 1 diena.

bent jau pas mus tai rūbinėje pakabintas lapas, kur surašyta viskas dėl mokėjimo, tame tarpe ir kiek už dieną reikia mokėti, tik nepamenu...gal ir pas jus yra, tik neatkreipėte dėmesio
Atsakyti
QUOTE(Pokachontas @ 2008 02 29, 12:59)
Aš žinau kad kažkas mūsų grupėje gavo už visą mėnesį apie 210 lt.

Nelabai realu, gal jie buvo skolingi? Kiek pamenu, už maistą mokam 7 Lt, už ugdymą- +1 Lt. Todėl vidutiniškai turėtumėm mokėti apie 185 Lt...

Mums truputį lengviau, kadangi esam su 2 vaikais, mokam 80% rolleyes.gif
Atsakyti
Gal būt kad buvo skolingi, ir plius už visą mėnesį ir gavosi tokia suma.
Atsakyti
Labas mamytės,

kas naujo Žirniukų grupėje? Ar jau vaikai eina į lauką?
labai įdomu nes seniai jau nebuvom, vėl sergam sad.gif
ir vaikas nori jau į darželį.

Atsakyti
QUOTE(Pokachontas @ 2008 04 04, 12:08)
Labas mamytės,

kas naujo Žirniukų grupėje? Ar jau vaikai eina į lauką?
labai įdomu nes seniai jau nebuvom, vėl sergam sad.gif
ir vaikas nori jau į darželį.

Mes dabar irgi sergam - pasigavom virusą, bet prieš kelias dienas, dar kai buvom sveiki, ėjom į darželį, tai tada vaikai jau vaikščiojo į lauką.
Atsakyti
Vaiksto jau i lauka, tik pries pietus, o po pavakariu dar nebuna lauke, bent jau Grybukai
Atsakyti
dar toks klausymas:
Ar yra darželyje kokie nors būreliai?
Mano labai judrus vaikas, tai norėčiau kad jis ką nors lankytų.

Ką lanko Jūsų vaikai? Labai sunku surasti ką nors 3 metų vaikui.

Dėkoju už atsakymą.
Atsakyti
Mes tai dar nieko nelankom.

Aš dirbu tik kelias dienas per savaitę, tai kitom dienom užsiemu pati vaiku (mokomes šokti, dainuoti, piešti, lipdyti, skaičiuoti...), o savaitgalais važiuojam pas močiūtę, ten atvažiuoja giminaičiai, kurie lanko teatro būrelį, tai jie ten vaidina visokias pasakas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pokachontas @ 2008 04 09, 15:42)
dar toks klausymas:
Ar yra darželyje kokie nors būreliai?
Mano labai judrus vaikas, tai norėčiau kad jis ką nors lankytų.

Ką lanko Jūsų vaikai? Labai sunku surasti ką nors 3 metų vaikui.

Dėkoju už atsakymą.

Mano mergaitė lanko šokius (2 k./ savaitėje), o berniukui kol kas nieko nėra tinkamo...Bijau suklysti, bet, lyg ir anksčiau buvo karatė (ar aikido g.gif ) būrelis, kuri vedė tas jaunuolis, pas kurį vaikai vaikšto į kūno kultūrą. Nežinau tik, nuo kelių metų priima. Reiks rugsėjį tuo domėtis, nes vasarą, berods, būrelių nebūna.

Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif

Nuo šiandienos pradėjom lankyti "Nykštukų" grupę...buvome tik puse dienos, atrodo sėkmingai smile.gif Tiesą pasakius mano pačios pirmieji įspūdžiai nelabai kokie, bet labai tikiuosi, kad tai tik pirmieji įspūdžiai. meškute_Nida, o tavo mažasis dar lanko šią grupę? Mąstau ar šįryt man pasgirdo ar auklėtoja apie Domą kalbėjo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bambonke @ 2008 06 02, 18:27)
meškute_Nida, o tavo mažasis dar lanko šią grupę? Mąstau ar šįryt man pasgirdo ar auklėtoja apie Domą kalbėjo  rolleyes.gif

Sveika, bombonke 4u.gif
Axa, lankom "Nykštukus". Ir apie Domą galėjo kalbėti. Ir net nutuokiu, kodėl blush2.gif Jau visaip aš tą vaiką bandau paveikti - ir geruoju, ir negeruoju, ale vos dingstu iš horizonto, jam išdulka iš galvos visi pažadai nesipešti...

Bet pagal tavo mergytės gimimo metus suprantu, kad mes nuo rudens išeisim, o jūs būsit "naujoji banga" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meškutė_Nida: 03 birželio 2008 - 14:08