Įkraunama...
Įkraunama...

Savanorių pr.:Aušrelė

QUOTE(Saulytee @ 2011 01 08, 02:11)
Laba vakara,

gal galetute dar papasakoti apie rinkliavas siame darzelyje?
Kiek kaledu sventei isleidziama jau maciau, o kiek renkama
i menesi? Jei nenorit viesai, tai i az labai prasau.
Jau lyg issirinkau darzeli, tik sis klausimas tedomina.

busiu labai dekinga uz atsakymus

Nuo grupės sprendimo priklauso mirksiukas.gif Kad nenešti jokių priemonių (išskyrus flomasterius), tualetinio ir pan. - mūsų grupėj renkama po 5 lt į mėn smile.gif
Atsakyti
Labai jau čia tylu... g.gif
Bet gal atsiras kas pasidalins savo mintimis.
Mane neramina tai, kad neveda mažiausiųjų į lauką. Sutinku, kad tai nelengva užduotis, bet juk įveikiama. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena mamytės 4u.gif Ruošiamės ir mes į šį darželį.
Radau nuorodą, kurioje, manau, atspindi nemažai informacijos, reikiamos aktualijos.
Pasidalinu su Jumis ir linkiu sekmės 4u.gif

http://sites.google....lisausrele/home
Atsakyti
QUOTE(goodly @ 2011 04 01, 15:02)
Laba diena mamytės 4u.gif  Ruošiamės ir mes į šį darželį.
Radau nuorodą, kurioje, manau, atspindi nemažai informacijos, reikiamos aktualijos.
Pasidalinu su Jumis ir linkiu sekmės 4u.gif

http://sites.google....lisausrele/home

ačiū už info. Mes ir tuoj keliausim į šį darželį. Tik pasveikit reikia. Tikiuosi dukrytė greit adaptuosis.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Prašau skirkime kas galime šiam darželiui 2 proc.
Mūsų šeima tai jau padarė 4u.gif

Rekvizitai:
Gavėjas: Vilniaus lopšelio darželio „Aušrelė“ labdaros ir paramos fondas
Įmonės kodas: 190020391
Adresas: Gerosios Vilties g. 28, LT – 03144 Vilnius
Gavėjo bankas: Swed bankas
Banko kodas: 73000
Gavėjo sąskaitos numeris: LT437300010123244960
Atsakyti
Laba diena,

kokie yra maziausiuju grupiu pavadinimai?
ir ar keiciasi aukletojos kasmet? ar pas kuria pradejo dvieju
metuku vaikutis eiti, pas ta ir eis iki pat mokyklos?
Atsakyti
QUOTE(Saulytee @ 2011 04 13, 16:34)
Laba diena,

kokie yra maziausiuju grupiu pavadinimai?
ir ar keiciasi aukletojos kasmet? ar pas kuria pradejo dvieju
metuku vaikutis eiti, pas ta ir eis iki pat mokyklos?

1, Drugeliai ir Nykštukai (mes turime 3 auklėtojas+šeimininkėlė lotuliukas.gif )
2, Auklėtoja minėjo, kad mažiausiųjų grupėje praleisim 2 metus, o paskui keliausim į kitą grupę (kitas patalpas) ir pas kitą auklėtoją.
Atsakyti
QUOTE(Ramzetė @ 2011 03 16, 17:20)
Labai jau čia tylu...  g.gif
Bet gal atsiras kas pasidalins savo mintimis.
Mane neramina tai, kad neveda mažiausiųjų į lauką. Sutinku, kad tai nelengva užduotis, bet juk įveikiama.  mirksiukas.gif

na, tiesa sakant, mane tas irgi labai stebina ir ne tik mane - kam bepapasakau, visi tik pečiais gūščioja... blink.gif na, bet jau dabar, ačiūdie, jau kažkiek išeina... Mum pagal gyvenamą priklauso "Kodėlčiukas" tai ten mamo buvo pasakyta, kad nėr blogo oro, tik blogas apsirengimas, ir vaikučiai į kiemą keliauja net žiemą geru oru... Bet gal ten auklėtojos būna kelios? Sunku pasakyt...
Atsakyti
Norėjau paklausti, kokia nuomonė apie vyresnių vaikučių grupes? Kaip jų auklėtojos?
Atsakyti
Sveiki,

pora menesiu lankome si darzeli, siaip viskas atrodo visai neblogai, tik yra vienas dalykas, kuris man kelia nerima, todel noriu suzinoti, ar dar kam nors teko su tuo susidurti, ar tai jums atrodo normalu, jei ne, kaip sprendete problema. O esme tokia - musu grupeje, jei koks vaikas verkia, jis yra gedinamas. Na, vaikuciai jam dainuoja geda-peleda, o aukletojos kaip as suprantu tai skatina. Zodziu, toks auklejimo metodas. Man tai ne prie sirdies, bet gal tik musu grupeje taip daro?
Atsakyti
Pirmiausia, pasikalbėčiau su auklėtojomis, pamėginčiau išsiaiškinti priežastį tokio "auklėjimo". Iš pirmo žvilgsnio, tai neatrodo normalu, bet gal taip elgiamasi tik pvz. "išvarant ožiukus" g.gif
Dar ir su kitomis grupės mamytėmis reikėtų apkalbėti problemą, pasitarti.

Gal per až galite pavadinimą grupės atsiųsti?

QUOTE(rozaliux @ 2011 04 28, 13:30)

...buvo pasakyta, kad nėr blogo oro, tik blogas apsirengimas, ir vaikučiai į kiemą keliauja net žiemą geru oru...

drinks_cheers.gif su šiuo pasakymu
Atsakyti
QUOTE(rima81 @ 2011 05 07, 16:58)
Sveiki,

pora menesiu lankome si darzeli, siaip viskas atrodo visai neblogai, tik yra vienas dalykas, kuris man kelia nerima, todel noriu suzinoti, ar dar kam nors teko su tuo susidurti, ar tai jums atrodo normalu, jei ne, kaip sprendete problema. O esme tokia - musu grupeje, jei koks vaikas verkia, jis yra gedinamas. Na, vaikuciai jam dainuoja geda-peleda, o aukletojos kaip as suprantu tai skatina. Zodziu, toks auklejimo metodas. Man tai ne prie sirdies, bet gal tik musu grupeje taip daro?

o man atrodo visai normalus būdas 4u.gif žaidimo forma ir juk nieko nebaudžiant.
Atsakyti