Įkraunama...
Įkraunama...

Apklausa: ar derinate rankine prie avalynės?

Apklausa: Ar derinate rankine prie avalynes? (330 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
nederinu, nes man atrodo nuobodziai neidomiai toks derinimas, kaip pvz. raudona ir raudona doh.gif
Atsakyti
Aš jei velkuosi klasikinį komplektą, tuomet derinu juodą prie juodų batų
Atsakyti
As visada stengiuosi derinti, isimtis buna vasara blush2.gif
Atsakyti
derinu tik tada jei batai ir tashe buna aprangos akcentai - bet jei batai bigsmile.gif superiniai ir shviecia ish tolo, tai nereikia kad tokia pati butu ir tashe - juk uztenka tik vieno akcento - mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(luara.l @ 2007 09 14, 16:26)
Stengiusi visada derinti avaline ir rankinę, taipogi derinu ir su apranga viską biggrin.gif . Kartais tenka net per diena keisti apranga tai ir rankines tenka perkraustyti.

drinks_cheers.gif
As irgi derinu viska ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Joa @ 2007 10 04, 22:56)
nederinu, nes man atrodo nuobodziai neidomiai toks derinimas, kaip pvz. raudona ir raudona  doh.gif

Priklausomai nuo likusios aprangos g.gif Man visai nieko.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vovere @ 2007 10 04, 13:36)
derinu tik tada jei batai ir tashe buna aprangos akcentai - bet jei batai  bigsmile.gif superiniai ir shviecia ish tolo, tai nereikia kad tokia pati butu ir tashe - juk uztenka tik vieno akcento -  mirksiukas.gif

Cia labai gera - nerasyta taisykle thumbup.gif .
As turiu batus raudonus - lakuotus ir ,jei as nesidecaiu lakuotos rankines, na jei deciausi kokia juoda, tai mano batai prarastu visa grozi schmoll.gif .
O siaip stengiuosi rankines derinti ne prie batu , o prie rubu mirksiukas.gif
Atsakyti
stengiuosi derint, bet ne visad pavyksta blush2.gif
Atsakyti
Siaip stengiuosi derinti bet kartais kai tingiu perkraustyti rankine einu ir su visai kitokia rankine nei batai 4u.gif
Atsakyti
nederinu schmoll.gif man taip pat nepatinka pvz. raudona rankine ir batai doh.gif
Atsakyti
Derinu tik stilių: kad sportinis su sportiniu eitų, elegantiškas su elegantišku. Spalvų, medžaigų - niekada. Man kitaip ir į galvą nešautų. keista, kai mama derina. Įpratimo reikalas turbūt, užaugau jau tada, kai tas derinimas nebereikalingas tapo ir gali įdomiau atrodyt.
Atsakyti
kartais derinu
Atsakyti
Noreciau tokio derinuko- raudoni batai, raudonos pirstines ir raudona masina biggrin.gif
Atsakyti