Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė

Apklausa: Ar atleistum vyrui neištikimybę? (494 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(mažulė @ 2007 05 15, 12:12)
Bet jei vyras nesikalba? Pasako, kad nieko nebuvo ir tiek, kad mano fanatzija per laki?  verysad.gif

O kam klausinėji? Jauti, kad kažkas ne taip? Aš to net nenorėčiau žinoti g.gif
Atsakyti
Taip jaučiu, es esu radusi smsu verysad.gif paaiškino, kad tie sms buvo tik juoko forma, šiaip... lyg ir norečiau patikėti bet širdis nerami... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2007 05 15, 15:47)
Taip jaučiu,  es esu radusi smsu  verysad.gif paaiškino, kad tie sms buvo tik juoko forma, šiaip... lyg ir norečiau patikėti bet širdis nerami... verysad.gif

O ar jo elgesys Tavo atžvilgiu pasikeitė? Išprovokuok jį pasakyti tiesą ir jeigu prisipažintų, pabandyk išsiaiškinti priežastis, nes tai labai svarbu.
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2007 05 14, 19:22)
O kas aplamai yra ta neištikimybė?...jei mano šuo nepasitiktų manęs vakare grįžusio,nesiseiliotų,nevizgintų uodega,rimtai sunerimčiau...partneris pasidalino lova su kitu...cia pagrindinė neištikimybės-išdavystės forma?...manau yra ir šlykštesnių...be lovos...ir atleidimo formulė kito lygio...

Pavyzdys su šunim čia metafora ar kas? mirksiukas.gif

Tai kas gi vyrams yra neištikimybė, turiu galvoje, ką moteris turėtų tokio padaryt, kad vyras jaustųsi išduotas? Pasidalinti lova su kitu, kaip suprantu, jau nieko reikšmingo (nors visad maniau kad vyrai daug labiau reaguoja į fizinę moters neištikimybę).
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 05 16, 11:30)
(nors visad maniau kad vyrai daug labiau reaguoja į fizinę moters neištikimybę).

kad taip ir yra smile.gif Čia tik jiem galima karts nuo karto na lėva nueit, šiaip... paįvairinimui...
Atsakyti
atleisčiau, jei būdamas girtas pasuktų kairėn...būtų dzin jei vaikščiotų kairėn, kai svarstoma apie skyrybas, kai jauti, kad bendro gyvenimo nebebus...
Atsakyti
QUOTE(klein @ 2007 05 16, 10:38)
O ar jo elgesys Tavo atžvilgiu pasikeitė? Išprovokuok jį pasakyti tiesą ir jeigu prisipažintų, pabandyk išsiaiškinti priežastis, nes tai labai svarbu.

Elgesys jo nepasikeitė, jis liko man toks pat, na gal tik truputi mažiau laiko būname kartu, gal todel , kad yra mazas leliukas tai as jau automatiškai daugiau laiko skiriu jam. Žinau, kad tai negerai, bet beveik kiekvieną dieną aš jo klausiu kodėl taip pasielgė, kodėl jam reikėjo šito, kad ir tik sms, bet kodėl??? JIs man paaiškina, kad šiaip viskas prasidejo nuo kazkokio baliuko verysad.gif išgėrus drinks_cheers.gif , kad jau viskas seniai baigta, kad jei jis mylėtų kitą tikrai su manim negyventų. Aš ir žinau, kad jis toks žmogus, kad jei jam jau kas nepatinka tai taip ir nesielgs. Bet jie yra bendradarbiai todėl niekaip negaliu nurimti ir to patikėti, nors protas sako, kad visi vyrai taip daro tavikškis irgi neišimtis, tad pažais ir baigs, bet širdis tiesiog gali sprogti pusiau iš nežinojimo kaip elgtis toliau ar tikėti juo ar... scare.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2007 05 17, 10:30)
Bet jie yra bendradarbiai todėl niekaip negaliu nurimti ir to patikėti, nors protas sako, kad visi vyrai taip daro tavikškis irgi neišimtis, tad pažais ir baigs, bet širdis tiesiog gali sprogti pusiau iš nežinojimo kaip elgtis toliau ar tikėti juo ar... scare.gif

Pasistenk patikėti ir abu darykit viską, kad nei Tau, nei jam neprireiktų kitų. Jei turit mažylį, vyras turėtų suprasti ir Tave. Apgaubk jį šiluma ir meile oro_buckis.gif ir jei esi jam tikrai reikalinga, jis niekur nepabėgs, nebijok...
Atsakyti
QUOTE(klein @ 2007 05 17, 10:54)
Pasistenk patikėti ir abu darykit viską, kad nei Tau, nei jam neprireiktų kitų. Jei turit mažylį, vyras turėtų suprasti ir Tave. Apgaubk jį šiluma ir meile oro_buckis.gif ir jei esi jam tikrai reikalinga, jis niekur nepabėgs, nebijok...

Zinau kad parasei tiesa, bet pasistengti, patiketi labai sunku, ypac jei pries tai buvo abipusis ilgas pasitikejimas, jei niekad savo zmogumi neabebojai, po neistikimybes labai sunku tai atgauti, ir vel patiketi. Kazkoks pragaras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2007 05 17, 12:58)
Zinau kad parasei tiesa, bet pasistengti, patiketi labai sunku, ypac jei pries tai buvo abipusis ilgas pasitikejimas, jei niekad savo zmogumi neabebojai, po neistikimybes labai sunku tai atgauti, ir vel patiketi. Kazkoks pragaras  doh.gif

tai va ir aš noriu juo labai tikėti, bet taip sunku, kad norii kaukti, kap vilkui... nekenčiu tokis būsenos... tai mane žudo... Aš ir stengiuosi su juo būti švelni, gera žmona, linksma, kartais atrodo vskas nuostabu, bet užtenka menko kabliuko ir vėl aš pilna abejonių dvejonių ir skausmo... norėčiau,kad tą jausmą iš manęs kas nors pasiimtu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2007 05 17, 11:26)
tai va ir aš noriu juo labai tikėti, bet taip sunku, kad norii kaukti, kap vilkui... nekenčiu tokis būsenos... tai mane žudo... Aš ir stengiuosi su juo būti švelni, gera žmona, linksma, kartais atrodo vskas nuostabu, bet užtenka menko kabliuko ir vėl aš pilna abejonių dvejonių ir skausmo... norėčiau,kad tą jausmą iš manęs kas nors pasiimtu verysad.gif

Deja niekas is taves jo nepaims, as ir pati lygiai taip pat jauciuosi, ir stengiuosi, stengemes abu, netruksta nei demesio nieko, bet tas vidinis nerimas, mintys, skausmas, dvejones, taip kartais isnyra, kad as dar ir pasielgti moku neadekvaciai, tada ir save iskaudinu, ir pasirodau aisku ne is geriausios puses blink.gif
Atsakyti
as manau, kad negaleciau atleisti neistikimybes, nors kas ten zino kaip butu, jei taip nutiktu...bet pasitikejimo tai jau tikrai neliktu. man seimos pagrindas - pasitikejimas ir pagarba, o kokia gi pagarba, kai kuris nors i kaire vaiksto? as gal naivi, bet tikiuosi, kad mums taip niekada nenutiks. arba bent jau noreciau niekada nesuzinoti apie savo vyro neistikimybe.
Atsakyti