Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė

Apklausa: Ar atleistum vyrui neištikimybę? (494 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Hmmm... @ 2007 08 22, 11:01)
Kartais mylimą žmogų reikia "paleisti", kad jis būtų laimingas.

Kaip paleist? Kas pririses laiko? Taigi ir taip jis laisvas buvo, jeigu susirado kokia kita.Kiek dar "laisviau" galima?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 22, 10:58)
Gal iš meilės? Kas jums meilė? Ką jūs labiau mylite žmogų ar save? Jei save, tai ir gyvenkite su savimi. Jei žmogų - su žmogum. Paprasta...

Geriau jau mylėti save, nei aklai kažką kitą dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2007 08 22, 11:35)
Jei yra "nepaleisti", vadinasi yra ir "paleisti"...

Ne... paprasta situacija - eina du žmonės kartu. Po to vienas sustoja, o kitas eina toliau. Ar tai vadinasi - "paleisti"? Abejoju... O vat situacija, kai kitas įsikimba į nueinantį, pradeda verkti, maldauti, šauktis aplinkių pagalbos, o niekam nepadėjus seka iš paskos ir mėto į nueinantį akmenimis - tai vadinasi "nepaleisti".
Na bent man taip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 22, 11:37)
O jūs netikite, kad taip gali būti? Kad žmonės gali būti nesukaustyti savo kompleksų, neįsikandę kažkokių suvaržymų, kurių patys negali pagrįsti? Aš žinau jūsų nuomonę neištikimybės klausimu, jūs žinote manąją, todėl manau tarp mūsų diskusijos jau nebus biggrin.gif
O dėl "paleisti" - nedarykite nieko, ko nedarėte anksčiau, jei jums tai tiko. Niekas nepasikeitė. visiškai niekas pasaulyje nepasikeitė. O mintys ateina ir praeina, jei jomis nepradedama mėgautis.

Ha-ha, teisybę parašiau tongue.gif Turiu vieną privalumą tamstos atžvilgiu - nors laikausi griežtos pozicijos ištikimybės atžvilgiu, vienok suvokiu, kaip mąsto tokie žmonės "be suvaržymų", kaip Tamsta. Ar Tamsta suvokia, kaip jaučia ir mąsto tokie suvaržyti ir kompleksuoti žmonės kaip aš biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 22, 11:40)
Ne... paprasta situacija - eina du žmonės kartu. Po to vienas sustoja, o kitas eina toliau. Ar tai vadinasi - "paleisti"? Abejoju...

O tai kas tada? Vienas sustojo, kitas eina toliau ir tegu eina, niekas nekliudo gi. Ar reiškia kad "paleisti" tai eiti į priešingą pusę?
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 08 22, 11:45)
Ar Tamsta suvokia, kaip jaučia ir mąsto tokie suvaržyti ir kompleksuoti žmonės kaip aš  biggrin.gif ?

Taip, Tamsta. Suvokiu. Todėl ir bandau kažką čia sakyti, kaip sakoma "atverti akis ir artinti šviesų rytojų". Susigalvojau sau užsiėmimą neblogesnį nei visi kiti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 22, 11:18)
klyksmas pro rakto skylutę - "vaikų nematysi niekada", kreipimąsis į teismą su tokiomis pretenzijomis, kad baisu darosi.

Tik jau nereikia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 08 22, 11:46)
Ar reiškia kad "paleisti" tai eiti į priešingą pusę?

Jokiu būdu. Todėl sakau, kad savoka "paleisti" žmonių santykiuose ko gero negalima.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 22, 11:46)
Taip, Tamsta. Suvokiu. Todėl ir bandau kažką čia sakyti, kaip sakoma "atverti akis ir artinti šviesų rytojų". Susigalvojau sau užsiėmimą neblogesnį nei visi kiti biggrin.gif

Čia man ir kitoms ištikimosioms bei reikalaujančioms ištikimybės akis atvėrinėji? Kam? Man to nereikia. Man ir taip gerai.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 22, 11:50)
Jokiu būdu. Todėl sakau, kad savoka "paleisti" žmonių santykiuose ko gero negalima.

Taigi rasei, kad zmoniu santykiu nera. Yra tik vieno santykis i kita ir atvirksciai.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 22, 11:50)

Brrr.. tikrai nesuprantu. schmoll.gif
Vienas sustoja (ar eina į kurią nori pusę), kitas eina pirmyn (ar irgi į kurią nori pusę). Pirmasis jokių pretenzijų nereiškia, nesiveja ir pan. Kaip tada tai vadinama?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 22, 12:50)

Leisti zmogui eiti kitu keliu, o nestabdant ir nereikalaujant gryzti ,tai ir yra ''paleisti''
Atsakyti