Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė

Apklausa: Ar atleistum vyrui neištikimybę? (494 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(alter ego @ 2007 08 22, 11:53)
Brrr.. tikrai nesuprantu.  schmoll.gif
Vienas sustoja (ar eina į kurią nori pusę), kitas eina pirmyn (ar irgi į kurią nori pusę). Pirmasis jokių pretenzijų nereiškia, nesiveja ir pan. Kaip tada tai vadinama?

Tai vadinama: mum viskas ir visi px cool.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 08 22, 11:53)
Kaip tada tai vadinama?

Nežinau. Manau, kad "paleisti" galima tik po to, kai ką nors "laikei". Tik tiek. Nesu filologas, bet man žodžiai kelia asociacijas.
Atsakyti
Logiška. biggrin.gif
O ką manot apie metaforas?
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 08 22, 12:14)
Logiška.  biggrin.gif

Nieko.Gyvenu "gyvai". "Metaforiskai" nesigauna.Nemoku. tongue.gif
Atsakyti
Neatleisčiau net ir dėl vieno karto. Manasis man yra kartą pasakęs, jei viskas santykiuose gerai, kokių velnių eiti pas kitas. O jei negerai tai ir tingiu toliau plėstis... Žinau, kad kartais bandom klijuoti draugystę, bet vistiek jau nebe tas. O dėl saugojimo MB tai čia išvis, nelaikysi jo, nesaugosi visąlaik. Norės ar taip, ar taip pabėgs. Man juokinga kai pvz pakviečia vyras šokti ne savo žmoną/panelę tai toji iškart kreivu žvilgsniu arba išvis neleidžia. Atrodo suvalgysi tą jos vyrą/vaikiną. Aš asmeniškai irgi nežadu nieko gyveime "laikyti" ir bėgti iš paskos šaukiant nepalik ir parodyti jam kokia aš nelaiminga ir vargšė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -freya-: 22 rugpjūčio 2007 - 11:23
QUOTE(alter ego @ 2007 08 22, 12:14)

Metafora – leksinio stiliaus figūra, tropas, kai, remiantis daiktų panašumu, vieno daikto vardas, savybės priskiriamos kitam. Kiekviena metafora yra tam tikras palyginimas, bet vienanaris – pasakomas tik vienas narys (su kuo lyginama), o kitas narys (kas lyginama) nutylimas. Praleistąjį narį atkuria vaizduotė.
Metaforos - labai gerai biggrin.gif
Atsakyti
Kartą atleidau. "Tai buvo senai ir netiesa" -kaip jis sako cool.gif Aš žinojau, o jis man to nepripažino. Nežinau, gal nepripažintų ir dabar.
Ar tai kartojosi - nežinau, net neįdomu, kol man gerai su juo, nesidomiu tuo.
Ar būtų antras kartas, kai atleisčiau? g.gif Gal būt, bet trečio, tikriausiai nebe. cool.gif
Esu už ištikimybę šeimoje, bet... o kas be nuodemės tongue.gif ?
Atsakyti
Tikrai žinau, kad maniškis man neatleistų net už mintis, tai kodėl turėčiau atleisti aš blink.gif ? Tik todėl, kad vyrams "galima" blink.gif
Atsakyti
O kaip elgtis, kai "uz rankos nepagavai", bet itari? Nes buna ir gryzimu paryciais isgerus ir telefonu panu, uzrasytu ant lapeliu t.t. Ir replikos is aplinkiniu, kad vyriskis naktiniuose klubuose lankosi. Bet, kaip sakoma, irodymu neturiu... Kaip manot????Ar manyti kad jau neistikimas, ar, kaip jis pats sako, tik pasoku, del "mandrumo" numeri usirasau" ir t.t. ? Siaip jam isgerus tikrai protas pasimaiso, net kartu baliavot nesinori. Bet irodineja, kad myli seima ir niekada niko blogo nera padares. ?????
Atsakyti
QUOTE(gyvačiuke @ 2007 08 24, 16:38)
O kaip elgtis, kai "uz rankos nepagavai", bet itari?

o ką darytumėte, jei pagautumėte už rankos?
Atsakyti
[quote=gyvačiuke,2007 08 24, 17:38]
O kaip elgtis, kai "uz rankos nepagavai", bet itari?

Gyvenk sau toliau, jei dar nori but kartu, jei dar gali but kartu... Ka pakeisi snipinedama, sekdama savo vyra? Jo polinkius zinai, elgesi truputi perpratai... Ar tai neistikimybe, ar alkoholizmas, ar tingumas, zmones buna kartu, kol toks gyvenimas neuzknisa.. O tada jau vyksta veiksmas, priimami sprendimai. Iki ribos priejus...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 24, 16:40)
o ką darytumėte, jei pagautumėte už rankos?

rankas ant šmotu ( jei kas nesuprato, ant gabalu), ant šmotu ir baigta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti