QUOTE(Aidar @ 2005 11 21, 16:46)
1. Stelci, man neskauda ir niekada neskaudėjo, nes tam žmogui prikišti nieko negaliu: tai tvarkingas, turtingas, protingas, išvaizdus vyriškis, nesusituokęs, laisvas kaip vėjas. Tiesiog nieko nebūtų išėję iš mūsų santykių. O aš nenorėjau, kad vaikas būtų tampomas tarp mamos ir tėčio. Nu čia dar yra priežasčių, bet tas žmogus tikrai nėra šiknius ir jei tik būtų žinojęs, būtų vedęs mane, bet aš to nenorėjau.
2. Ir nevarau aš ant nuodemes. Norisi, kad žmogus suprastu, kad jis ne Dievas, kad nėra teisus visame kame, kad jam nieks nedavė teisės spręsti visuomeniniu lygiu kas yra gerai, o kas blogai.
1. Toks puikus žmogus ir vis dėlto būtų tampęs vaiką iš mašinos ir į mašiną (ko, beje, net mano vaiko biologinis tėvas nedarė)? Tada tikrai gerai, kad su tokiu nesusidėjai, nė vienas vaikas to tikrai nenusipelno.
2. Varai. Ir tau puikiai tai sekasi. Tikiuosi, kad bent tave tai džiugina. Nes man šiuo metu anaiptol nėra gera, kad kažkas primena man skaudžiausius gyvenimo įvykius ir faktus vien dėl to, kad nesutikau su kažkieno nuomone. Bet čia tavo teisė. Internetas - plati erdvė, o aš buvau visiška beviltiška idiotė išsišnekėdama apie tai, kas mane skaudina ir tikėdamasi, kad tai nebus panaudota man įskaudinti dar kartą. Deja, klydau.
QUOTE(stellcis @ 2005 11 21, 16:59)
1, Aš manau, kad motynystės jausmas daugeliui moterų vienas iš svarbiausių potyrių gyvenime.
2. Ar tikrai netenka, Nuodėme? Nepradesiu minėti ką tu sakei, ar ne... Bet nėra taip, kad netenka, nebent kažkas pasikeitė per pastaruosius 4mėn...
3. Tu nežinai, kaip bus, nes pats vaikas spręs, ar jam bendrauti, ar ne... O tu turėsi taikytis su tuo, kas jai atrodo geriausia (nors tu būsi tikra, kad taip nėra, bet privalėsi jai suteikti teisę rinktis)...
4. Tai va, žinojai, bet nusprendei turėti tą vaikutį, o pranešdama jam apie mėštumą, manau, visai kito gyvenimo ir santykių tikėjaisi, ar ne taip?
5. Tu man atrodai įsiutųsi, ar kažkas atsitiko??? Parašyk į AŽ, jei ka... Ok?
1. Vienoms yra, kitoms nėra. Tačiau nereikia to siekti per prievartą, aukojant kiekvieno žmogaus prigimtinė teisę augti pilnoje šeimoje.
2. Ne, netenka. Tai, kad man pikta, jog tėvas nelanko ir neišlaiko vaiko - kas kita. Tačiau alimentų klausimo nėra, nes nėra nė pačių alimentų. Nėra ir klausimo dėl važiavimo į užsienį - nes nėra juridinio tėvo.
3. Be abejo, nežinau. Bet mano dukra bent jau žinos, kad motina jai nemelavo ir ji galės pati pasirinkti, aš už ją nenuspręsiu.
4. Ne, nesitikėjau nei laimės, nei šeimos. Sutikau tuoktis tik dėl to, kad buvau įsprausta į kampą ir pasimetus, bet laiku apsigalvojau. Buvau ir pati sugalvojus nesakyti apie nėštumą. Tačiau čia kalbama apie trijų žmonių pasirinkimą, o ne apie mano vienos. Aš bent jau padariau viską, ką galėjau, kad mano vaikas turėtų tėvą. Kaip man tai pavyko - kitas klausimas.
5. Taip, esu įsiutusi. Ant savęs. Kad vėl kaip idiotė išsipasakojau, tikėdamasi supratimo, o dabar lazda atsisuko kitu galu. Mažiausiai to tikėjausi šitam skyrelyje.
QUOTE(bedugne @ 2005 11 21, 17:00)
Nuodeme, pati sau priestarauji.
Gimdei, zinodama, kad vaikas netures tevo, nes jis visad buvo siknius.Tai kam gimdei ir pasmerkei vaika augti nepilnoj seimoj?
Kaip jau sakiau, šiek tiek skiriasi neplanuotas ir planuotas nėštumas. Taigi, niekur sau neprieštaravau.
QUOTE(Viktute @ 2005 11 21, 17:28)
juk pati rasei, kad tavo dukrytes tevas nori tave vesti iki siol, tau reikia tik pasakyti "taip" ir tavo vaikas augs pilnoje seimoje, sakydama jam "ne" tu gi galvoji tik apie save ir atimi tokia teise is vaiko. ar tavo dukryte pati pasake, kad nenori gyventi su teciu, ar pries sakydama jam "ne", tu jos apie tai paklausei?
Jei tau šeima tik popiergalis ir kažkokios ten apeigos, tai net nėra apie ką kalbėti. Beje, turbūt nustebsi, bet su negimusiu vaiku labai sunku pasitarti buvo, tekėti man ar ne. Aš šeimą suprantu kaip meilę, tarpusavio supratimą, bendravimą, o ne oficialų statusą.