QUOTE(Viktute @ 2005 11 21, 23:45)
1. perskaicius pacia temos pradzia supratau, kad mergina nori pasiklausti ar tai lengva buti ir mama ir teciu viename, bet kodel kai tu pradejai atsakineti i klausimus si tema pavirto "santykiu aiskinimusi" ir dabar prasau sito mano atsakymo negincyti, nes pati tai pasakei
2. pabandziau su tavimi pajuokauti, truputi patraukiant tave per danti, juk galejai atsakyti tuo paciu ir mes butume draugiskai is visko pasijuokusios

o tu ir vel puolei "akis draskyti"
3. nes labai del to stenges, ieskodama kieno dar netaip pasakyta zodi savo nenugincitinais argumentais uzmetyti
1. Vis dėlto atsakysiu, nes pati apvertei aukštyn kojom mano pasakymą. Parašiau "šis santykių aiškinimasis", o ne "ši tema". Prasidėjo nuo to, kad atsakiau į temą, o kodėl jūs užsipuolėt mane, kodėl palikau vaiką be tėvo, man irgi būtų įdomu sužinoti, o taip pat kodėl buvo prisimintas atvejis, kai mano vaikas buvo užtrenktas mašinoj.
2. O man panašu į ironiją, kai nebesugalvojama, kaip argumentuoti. Ta vieta, kai buvau apkaltinta atėmus iš vaiko tėvą nepasirodė juokinga. Gali viena iš to juoktis, aš matyt jumoto jausmo neturiu, nes man visai nejuokinga. O be įžeidinėjimų argumentuoti nemoki?
3. Nesistengiu, tiesiog atsakinėju, kaip ir visi kiti dalyviai. Kodėl prie kitų nesikabinėji? Sudomino tema, pasisakiau, kadangi pradėjot ant manęs varyti asmeniškai (nes nepatiko atsakymas), atsikirtau, kadangi matau, kad ir toliau tą darai, tai ir toliau atsikirtinėsiu. Užkliuvo? Ne aš pradėjau. Beje, visam poste taip ir neradau nė vieno žodžio į temą, o tik varymą.