QUOTE(bedugne @ 2005 11 21, 11:56)
Va butent, kad nieks, nei zuvytes, nei suniukas, nei karjera, ar keliones, ar pn. negali moteriai pakeisti to.
Uzastrini tuos vaiko interesus tureti "pilna"seima

....
Velgi, ivairiu situaciju buna.Nepateisinciau tokios, kuri pasigimdo tik tam, kad galetu pasakyti aplinkiniams"as mama!".
Vaikai gimdomi ne tam, kad pasijaust pilnaverte.
QUOTE(Aidar @ 2005 11 21, 11:57)
Nuodėme, mesk akmenį į mane. Mano sūnaus tėtis iki šiol nežino apie sūnaus gimimą. Ne, aš nepasielgiau taip, kad tik pasinaudot kaip spermos bankus, bet nenorejau sieti gyvenimo su juo. Kodėl gimdžiau? Nes norėjau, norėjau šeimos (aš mamos neturiu, su tėvu nelabai bendrauju). Visada miegodavau tik su tokiais vyrais, kad pastojimo atveju nesukčiau galvos bent dėl genofondo.
Nemesiu. Tavo reikalas. Bet nemanau, kad vaikas to nusipelno.
QUOTE(Viktute @ 2005 11 21, 11:58)
Gerai, nuodeme, o ka pasakytum apie moteri, kuri nusprende kreiptis i spremos banka arba isivaikinti, turint omeny, kad ji neturi vyro? Arba apie tokias, kurios leidzia dideles pinigu sumas, savo laika ir pasiryzta ivairioms nemalonioms proceduroms vien tik tam, kad paciai pastoti ir isnesioti, juk jos gali isivaikinti, juk pilni yra vaiku namai?
Niekas nesako surinkti visus vaikų namų augintinius. Apie įvaikinimą čia niekas nekalba. Pastojimas vardan paties pastojimo, "savirealizacijos", "motinystės instinkto patenkinimo" nepateisinamas. Niekas neturi teisės žaisti žmonių likimais. Net jei tas žmogus dar net negimęs. Aš, pvz., neturiu jokio motinystės instinkto. Nulis. Išmislas tas motinystės instinktas. Vyrų išmislas, leidžiantis pasiteisinti, kodėl jie neaugina, nemyli, neprižiūri vaikų. Išmislas, leidžiantis pateisinti vyrą ir pasmerkti moterį lygiavertėse situacijose (kai, pvz., paliekamas vaikas).