QUOTE(Drambliuk @ 2007 08 28, 09:02)
Labas rytas,
taigi mes vakar buvom pas Z.
nieko blogo nepasake, paskyre pakartotinius tyrimus, ir hormonus.
Apie dirbtini nieko kol kas nesake, sake kad pablogejimas gali but nuo infekciju ir antibiotiku ir reikia nors puse metu, kad atsigautu.
tai ir nezinau ka galvot.
Kazkaip ir pas mane viskas neblogai, bet neblizgantis, ir pas MB atrodo kad neblogai, o vis tiek nesigauna. Pavargau
Labutis,
O mes vakar irgi buvom pas Ž. Ko gero matėmės

Tiesa pasakius, aš irgi MB nupirkusi Tribestana, vitaminu A ir E, cinko dar. Ir jai nieko nesakėme

Išrašė kažkokių multivitaminų, o kaip paklausiau ką mano apie Tribestaną, tai pasakė, kad prie tokių turto rodiklių jis ne ką gali padėti. Bet nebuvo prieš. Tai nusprendėm su MB kad ir toliau vartosime. Na turimu rezultatų tikrai nepablogins, o kas žino, gal ir padės.
Pas mus labai mažai turto, pilstė pilstė, o aš jau susiorganizavau IVF

Ji nieko nepasakė, ar laukti ar ne...sako bandykit. Tai va, infekcijų nerado, pakartotina spermograma kažkkur dingo, o aš jau pradėjau leistis vaistukus.
Manau, kad jums reikėtų dar pasitarti su tavo ginekologe, jei su tavimi viskas ok, tai gal ir verta imtis rimtesnių priemonių link stebukliuko
Jei visur uždaromos durys, žinokit, Dievas mums visada atvers langą. Tada ateis ir Laimės pajauta - rami, šilta ir viltinga...