Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(milima @ 2007 08 30, 10:00)
sveikutes, ir as noreciau jusu konsultacijos  blush2.gif cia mano vyro tyrimo atsakymai:
spermiju kiekis vienam ml - 131
sp. kiekis visame ejakuliate - 723,3
judrumas A - 21%; A+B 35%
normaliu formu 23
agliutinacija 7
diagnoze: normospermija, agliutinatospermija
Kokia jusu nuomone  blush2.gif ? ar jau labai baisu ta agliutinacija?

Pakankamai geras tyrimas.Tik kur jį darėte, nes mano vyro A ir B beveik toks pat judrumas, o diagnozė buvo parašyta astenospermija.
Dėl agliutinacijos labai nepergyvenk, iki 10 proc. yra norma.
Atsakyti
Veronika, tai pas jus matyt kiekis zenkliai mazesnis..nes kur nuo 100 mln - 20%, o kur nuo 5 mln - 20% mirksiukas.gif

QUOTE(Veronika @ 2007 08 30, 13:26)
... beveik toks pat judrumas, o diagnozė buvo parašyta astenospermija.

Atsakyti
sveikos
nu va turim naujus tyrimo rezultatus :
kiekis 10 mln (ana karta buvo 2)
JUDRUMAS a-10%(buvo 0)
a+b- 30
diagnoze oligoastenospermija
dziugina tiek kad pagerejo ir jau gal net iui traukiam..kaip jus manot?
klausimas tik toks tasumas 16 %..
ar cia labai blogai ar nieko jis nereiskia ?
Atsakyti
qqte pas mus labai pana6i situacija ir tyrimas panašus, aš dariau IUI su 13 mln. A+B buvo apie 50. Tiesa, nesėkmingai, bet tikrai žinau pavyks

apie tasuma negaliu komentuot, savų neprisimenu

sėkmės tau, kuom vyrą maitini, kad taip stebuklingai pagerėjo?
Atsakyti
Sveikute, ir pas mus tokia pati vyro diagnoze.
O tai tu jau matau buvai pastojus, ar naturaliai pavyko pastoti ?

QUOTE(qqte @ 2007 08 30, 14:59)
sveikos
nu va turim naujus tyrimo rezultatus :
kiekis 10 mln (ana karta buvo 2)
JUDRUMAS a-10%(buvo 0)
a+b- 30
diagnoze oligoastenospermija
dziugina tiek kad pagerejo ir jau gal net iui traukiam..kaip jus manot?
klausimas tik toks tasumas 16 %..
ar cia labai blogai ar nieko jis nereiskia ?

Atsakyti
QUOTE(puxe @ 2007 08 30, 17:08)
qqte pas mus labai pana6i situacija ir tyrimas panašus, aš dariau IUI su 13 mln. A+B buvo apie 50. Tiesa, nesėkmingai, bet tikrai žinau pavyks

apie tasuma negaliu komentuot, savų neprisimenu

sėkmės tau, kuom vyrą maitini, kad taip stebuklingai pagerėjo?

vyra paseriau antibiotikais is pradziu
jam buvo uzdegimas
o paskui cinkas+vit.e+kalcis+speman
manau kad vitaminai ne ka tepagelbejau, greiciau jau antibiotikai...nors..

QUOTE(Zajončku @ 2007 08 30, 17:19)
Sveikute, ir pas mus tokia pati vyro diagnoze.
O tai tu jau matau buvai pastojus, ar naturaliai pavyko pastoti ?

buvau pastojus geguzes pradzioj naturaliai, bet deja neisnesiojau nei 6 savaiciu sad.gif
priezastys neaiskios..gali ir spermos kokybe kalta but
bet gali ir ne...
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 08 30, 13:26)
Pakankamai geras tyrimas.Tik kur jį darėte, nes mano vyro A ir B  beveik toks pat judrumas, o diagnozė buvo parašyta astenospermija.
Dėl agliutinacijos labai nepergyvenk, iki 10 proc. yra norma.

Mes tyrima atlikom kaune VK pas biologe Nijole unsure.gif
Papildyta:
o gal gali itakos tureti tai agliutinacijai antidepresantai unsure.gif ? ir dar jis vakar jautesi truputi persales unsure.gif , gal be reikalo tada darem unsure.gif
Atsakyti
O man kazkaip naturaliai ne karto nepavyko, dabar bandom IUI.

QUOTE(qqte @ 2007 08 30, 17:02)
vyra paseriau antibiotikais is pradziu
jam buvo uzdegimas
o paskui cinkas+vit.e+kalcis+speman
manau kad vitaminai ne ka tepagelbejau, greiciau jau antibiotikai...nors..
buvau pastojus geguzes pradzioj naturaliai, bet deja neisnesiojau nei 6 savaiciu sad.gif
priezastys neaiskios..gali ir spermos kokybe kalta but
bet gali ir ne...

Atsakyti
Mergaitės, gal kuri girdėjot ką apie vaistą Verona? MB dabar Kazachstane, tai liepiau ieškot vaistinėse Speman, bet sako, kad jau 2 metai, kaip jo nėra ir vaistinėse jam siūlo pirkti šitą Veroną. Ta prasme kas tai yra per vaistas žinau (MB instrukciją telefonu perskaitė), ber ar jį kas nors bandėt?
Atsakyti
QUOTE(vario @ 2007 08 31, 14:31)
Mergaitės, gal kuri girdėjot ką apie vaistą Verona? MB dabar Kazachstane, tai liepiau ieškot vaistinėse Speman, bet sako, kad jau 2 metai, kaip jo nėra ir vaistinėse jam siūlo pirkti šitą Veroną. Ta prasme kas tai yra per vaistas žinau (MB instrukciją telefonu perskaitė), ber ar jį kas nors bandėt?

o kas tai per vaistas gal gali konkreciau?
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 08 31, 15:02)
o kas tai per vaistas gal gali konkreciau?

jei skaitai rusiškai:
Верона - комплексный фитопрепарат с общеукрепляющим и адаптогенным действием; средство улучшающее потенцию, эректильную функцию, стимулирующее половое влечение, регулирующее сперматогенез. Способствует снижению выраженности астено-невротических реакций. Применяется при функциональных расстройствах сексуальной сферы у мужчин на фоне астенизирующих состояний: снижение полового влечения, ослабление эрекции, преждевременная эякуляция, олигоспермия, астеноспермия

Tiesiog vaistininkė sakė, kas tai geriau negu Speman g.gif Ir dar ten toliau rašo, kad pagerina formas spermiukų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vario: 31 rugpjūčio 2007 - 16:02
QUOTE(vario @ 2007 08 31, 17:59)
jei skaitai rusiškai:
Верона - комплексный фитопрепарат с общеукрепляющим и адаптогенным действием; средство улучшающее потенцию, эректильную функцию, стимулирующее половое влечение, регулирующее сперматогенез. Способствует снижению выраженности астено-невротических реакций. Применяется при функциональных расстройствах сексуальной сферы у мужчин на фоне астенизирующих состояний: снижение полового влечения, ослабление эрекции, преждевременная эякуляция, олигоспермия, астеноспермия

Tiesiog vaistininkė sakė, kas tai geriau negu Speman  g.gif Ir dar ten toliau rašo, kad pagerina formas spermiukų.

gm
gal ir nieko skamba
o kaina skiriasi?
kieno cia gamybos???
speman matai negerina potencijos, bet bent jau mums to nereikia (sergek dieve ) lotuliukas.gif
Atsakyti