Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(qqte @ 2007 08 31, 17:44)
gm
gal ir nieko skamba
o kaina skiriasi?
kieno cia gamybos???
speman matai negerina potencijos, bet bent jau mums to nereikia (sergek dieve )  lotuliukas.gif

Kainuoja Kazachstane apie 12 Lt,kuo skiriasi nuo Speman, nežinau, nes apie Speman tik iš jūsų čia išgirdau, mes jo nebandę. Su potencija MB irgi neturi bėdų jokių, tiesiog, kaip jau rašiau, vaistinėj jam pasakė, kad Speman jau 2 metai kaip neveža į Kazachstaną (minėjo, kad uždraustas), o vietoj Spemano dabar siūlo šitą Veron. O gamyba rusų.
Atsakyti
QUOTE(vario @ 2007 08 31, 20:08)
Kainuoja Kazachstane apie 12 Lt,kuo skiriasi nuo Speman, nežinau, nes apie Speman tik iš jūsų čia išgirdau, mes jo nebandę. Su potencija MB irgi neturi bėdų jokių, tiesiog, kaip jau rašiau, vaistinėj jam pasakė, kad Speman jau 2 metai kaip neveža į Kazachstaną (minėjo, kad uždraustas), o vietoj Spemano dabar siūlo šitą Veron. O gamyba rusų.

uzdraustas?? g.gif
keista
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 08 31, 21:38)
uzdraustas??  g.gif
keista

uždraustas neuždraustas, leidžiamas neleidžiamas, čia ne apie tai aš klausiu. Aš klausiu apie vaistą VERON, kurį siūlo vietoj Speman. Gal kuri nors bandėt. Ne tai ne unsure.gif
Atsakyti
O kaip cia Lietuvėlėje gauti SPEMAN ? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, reikia ieskoti kas veza vaistus is Rusijos. As visai netiketai isgirdau apie viena moteriske, prekiaujancia rusiskais vaistais ir man ji atveze per savaite. Ji is Panevezio. Jei kam idomu, parasykit i a.z., atsiusiu jos tel.numeri.
Atsakyti
Sveikos mergaitės, gal kuri žinote kaip veikia sperma per aukštas ph. Pas mano vyrą ph 9, o norma kiek žinau tai 7,2-8. Parašykite ąčiū. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mulidė @ 2007 09 02, 14:05)
Sveikos mergaitės, gal kuri žinote kaip veikia sperma per aukštas ph. Pas mano vyrą ph 9, o norma kiek žinau tai 7,2-8.  Parašykite ąčiū. mirksiukas.gif

va pas mus ta pati situacija
man irgi idomu
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 09 02, 11:54)
Sveikos, reikia ieskoti kas veza vaistus is Rusijos. As visai netiketai isgirdau apie viena moteriske, prekiaujancia rusiskais vaistais ir man ji atveze per savaite. Ji is Panevezio.  Jei kam idomu, parasykit i a.z., atsiusiu jos tel.numeri.

O po kiek mokejai jei ne paslaptis? ax.gif As Kaune bandau tartis su rusisku vaistu prekeiviais, kolkas nieko gero, sake netoliese aplink LT nerado, tai planuoja greitu laiku i Maskva vaziuoti, tai ten dar paieskos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 09 02, 15:32)
O po kiek mokejai jei ne paslaptis? ax.gif  As Kaune bandau tartis su rusisku vaistu prekeiviais, kolkas nieko gero, sake netoliese aplink LT nerado, tai planuoja greitu laiku i Maskva vaziuoti, tai ten dar paieskos g.gif

Uz SPEAMAn paeme po 30 Lt (internete maciau, kad ju kaina yra 214 rubliu). Atveze is Baltarusijos be jokiu problemu. Tik va beda, kad vyro dr negaliu prikalbinti isgerti. Su gydytoja tariausi del tu vaistu - sake, kad pakenkti nepakenks, o kiek pades, tai niekas nezino, bet juk jie augalines kilmes, tai gal gerai.
Atsakyti
Rusiškai vaistais prekiaujama ir Tauragėje, juk ten netoli pasienis su Kaliningradu.Kas būsit ten, paprašykit, kad parvežtų iš Sovietsko Speman, gal nereikės Maskvos.
Atsakyti
QUOTE(mulidė @ 2007 09 02, 13:05)
Sveikos mergaitės, gal kuri žinote kaip veikia sperma per aukštas ph. Pas mano vyrą ph 9, o norma kiek žinau tai 7,2-8.  Parašykite ąčiū. mirksiukas.gif

ph<7-rustine terpe, ph>7-sarmine. sarmineje terpeje spermatozoidu gyvybingumas ilgeja, be to ji neutralizuoja jusu rugstine terpe, jei ji tokia. Taip kad 9 geriau, negu 6.8
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2007 09 02, 17:30)
ph<7-rustine terpe, ph>7-sarmine. sarmineje terpeje spermatozoidu gyvybingumas ilgeja, be to ji neutralizuoja jusu rugstine terpe, jei ji tokia. Taip kad 9 geriau, negu 6.8

Aišku, dėkui už atsakymą bigsmile.gif
Atsakyti