Įkraunama...
Įkraunama...

Finansinė svajonė

QUOTE(Pireja @ 2007 04 17, 16:43)
Isila, tikslai buna trumpalaikiai (kaip tavo) ir ilgalaikiai (ko noretum pasiekti po 5 ar 10 metu). Isivaizduoju, kaip "sudetinga" turetu buti svajoti, kai "ant duonos" reikia taupyti (patys esame panasioje situacijoje), bet vis tiek svajoniu ir planu reikia tureti. Ty prasom pasakot dabar apie savo ilgalaikes svajones  cool.gif

Ilgalaikes... Na, norim nuosavo būsto Realiau yra didelis butas. Bet ne dėl pinigų atžvilgio, bet kitais sumetimais mirksiukas.gif Žodžiu, 4 kambarių butas ir naujas mašinukas. Na, naujas tai ne iš parduotuvės (bet gal visai neblogai apie tokį pasvajot). Iš tiesų, kol ka smintyse tik didesnis butas. Parduosim šitą, imsim paskolą ir pirksim didesnį.

O šiaip mano fiansinė svajonė - išmokti elgtis su pinigais blush2.gif
Atsakyti
namas, abiems po normalia apynauja masina, ir jokiu paskolu wub.gif
Atsakyti
mano finansine svajone- ismokti zaisti su akcijomis smile.gif
Atsakyti
Tureti pelningai dirbancia imone, nama .... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilidza @ 2007 04 19, 16:24)
Nenoriu pamokslauti ar patarineti, taciau pagalvok, o jei po desimties metu tavo darbas neduos tiek pajamu kiek noretum ar asmenine finansine situacija gerokai pablogetu. Manau kad siandiena rastum viduriuka tarp "noriu" ir "reikia" wink.gif
------------------------------
Mano finansine svajone taip pat yra tapti finansiskai laisvai. tik deja dabar jos labai pakankamai vangiai siekiu ... sad.gif

As ne Lietuvoj gyvenu mirksiukas.gif Neturint paskolu, cia visai gerai gali gyventi, net jei esi valytoja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bri @ 2007 04 17, 12:34)
Turiu didele svajone - pasiekti finansine laisve. t.y kad galeciau nedirbti jeigu noreciau.
Tai mazais zingsniukais ir einu iki tos svajones.

Taip pat mazesni tiksla - iki kitu metu pabaigos isigyti savo namus. Taupau pradiniam inasui.

O tu Palaiminta kokia svajone turi?

Mano svajone tokia pati - finansine laisve. Gal gali isduoti paslapti kokius konkrecius zingsnius darai, kad ta svajone pasiektum?
Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
pepilota, nieko stebuklingo smile.gif
Neisleidziu visu pinigu, kuriuos uzdirbu. Keliauja jie i atskira saskaita. Issiugde toks iprotis ir tvarka dabar. Jau pirmas zingsnis - finansinio saugumo darbo netekimo atveju, kad galetum nedirbti pusmeti, pasiektas.
Ieskau papildomu uzdarbio saltiniu ir nesiskolinu.
Pinigus idarbinu i investicinius fondus. Kol kas su rimtesniu investavimu nieko nedarau. Cia butu jau sekantis zingsnis. Dar nedaug ka ir padariau smile.gif

O ka tu darai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bri: 24 balandžio 2007 - 13:18
QUOTE(Wilidza @ 2007 04 19, 12:54)
Nenoriu pamokslauti ar patarineti, taciau pagalvok, o jei po desimties metu tavo darbas neduos tiek pajamu kiek noretum ar asmenine finansine situacija gerokai pablogetu. Manau kad siandiena rastum viduriuka tarp "noriu" ir "reikia" wink.gif
------------------------------
Mano finansine svajone taip pat yra tapti finansiskai laisvai. tik deja dabar jos labai pakankamai vangiai siekiu ... sad.gif

O ka darai konkreciai?
Atsakyti
QUOTE(Bri @ 2007 04 24, 15:17)
pepilota, nieko stebuklingo smile.gif
Neisleidziu visu pinigu, kuriuos uzdirbu. Keliauja jie i atskira saskaita. Issiugde toks iprotis ir tvarka dabar. Jau pirmas zingsnis  - finansinio saugumo darbo netekimo atveju, kad galetum nedirbti pusmeti, pasiektas.
Ieskau papildomu uzdarbio saltiniu ir nesiskolinu.
Pinigus idarbinu i investicinius fondus. Kol kas su rimtesniu investavimu nieko nedarau. Cia butu jau sekantis zingsnis. Dar nedaug ka ir padariau smile.gif

O ka tu darai?

Tai tu kazkodel as galvoju vadovaujiesi Bodo Schafer? As irgi panasiai (tiksliau mes ax.gif ). Dabar kaip tik turim tiksla sukaupti reikiama suma, kad galetume 6men. pragyvent. Iki Kaledu, jei nebus jokiu nenumatytu dalyku, turetume ta suma pasiekti. Po truputi galvojam kur reiks sukauptus pinigus investuot. Dar kazkaip daug info nesurinkom.
O kiek tau pavyksta nuo savo pajamu atidet? Mums tai apie 25%.
Atsakyti
Musu svajone, susijusi su finansais, tai nuosavas namas wub.gif Ir dar noretume nuosavo versliuko kokio, kad nereiktu galvas pries kitus lenkt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cavalli: 24 balandžio 2007 - 17:38
QUOTE(pepilota @ 2007 04 24, 15:53)
Tai tu kazkodel as galvoju vadovaujiesi Bodo Schafer? As irgi panasiai (tiksliau mes ax.gif ). Dabar kaip tik turim tiksla sukaupti reikiama suma, kad galetume 6men. pragyvent. Iki Kaledu, jei nebus jokiu nenumatytu dalyku, turetume ta suma pasiekti.  Po truputi galvojam kur reiks sukauptus pinigus investuot. Dar kazkaip daug info nesurinkom.
O kiek tau pavyksta nuo savo pajamu atidet? Mums tai apie 25%.

Skaiciau ir bodo shaferi, ir turtingiausia babilono zmogu ir kitas. Visur tas pats principas, kad reikia ismokti protingai elgtis su pinigais ir neisleisti visko ko uzdirbi.
Man irgi panasiai, 30 proc. iseina atideti.
O del investavimo, tai as pradejau nuo lengviausio-investiciniu fondu, nes esu tingine ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bri @ 2007 04 24, 22:58)
Skaiciau ir bodo shaferi, ir turtingiausia babilono zmogu ir kitas. Visur tas pats principas, kad reikia ismokti protingai elgtis su pinigais ir neisleisti visko ko uzdirbi.
Man irgi panasiai, 30 proc. iseina atideti.
O del investavimo, tai as pradejau nuo lengviausio-investiciniu fondu, nes esu tingine ax.gif

Buk gerute, paaiskink ka turi galvoj, kad esi tingine? As tai tiesiog visiskai nieko neismanau toj srity. Gal gali draugiskai patart kur gaut paprastai pateiktos info info apie investavima? Buciau dekinga ax.gif
Atsakyti