QUOTE(Palaiminta @ 2007 04 17, 14:46)
Dali i NT, dali i fondus. I akcijas surizikuosiu gal kai turesiu daugiau pinigu, nes rizika didesne. Savo busta jau turim, i kuri investuoti nemazi pinigai ( remontas, nauji baldai ), apynauja masina irgi pirkom neseniai, tikiuosi "pratempsim" 5-10 meteliu be dideliu investiciju i savo buities gerinima. Siek tiek duokles pareikalaus keliones, bet kol dukros mazos, apsiribosim kelionemis i netolima uzsieni ar pigesnemis kur i Turkija ar Egipta. Kitu atveju, jei noresim labiau paislaidauti, milijona sukaupti per desimt metu bus sunku. Bet as tikiu, kad musu seimai pasiseks. Svarbiausia tureti tiksla ir link jo judeti.
Tavo svajone ir man labai prie sirdies

. Tik itariu, kad tau ji-pakankamai reali, o man

Nes jus jau dabar galit sau leisti keliones i artinaji uzsieni, o mes tik apie jas svajojam - net Lietuvoj pakeliaut nerandam uz ka. Mano realios svajones pirmai pradziai butu: nuvaziuot su seima prie juros, savo nedideli 31m2 butuka pakeist didesniu, tinkamesniu 5 asmenu seimai, Per artimiausius 10 men susigalvoti ir igyvendinti tokia veikla pinigams uzdirbti, kad nebereiktu grizt i darba ir galeciau mazaja dukrele auginti namuose nors iki 3m., o ne iki 1 metuku. O stai tolimos ir nezinia ar igyvendinamos svajones - turet pinigu tiek, ir taip investuotu, kad is gaunamu palukanu ar kitaip isgauto pelno galetume gyventi nedirbdami; noreciau namuko, kur pakaktu vietos visai seimai, gal tada ir apie ketvirta vaikeli pagalvotume

, noreciau daug daug keliauti, matyti savo vaikus tvirtai pastatytus ant koju ir sugebancius savimi pasirupinti
Apie tai tikriausiai svajoja kiekviena mama, zmona, moteris, tik kaip tai igyvendinti, zino ne kiekviena

As vat nelabai zinau