Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 2

Visiskai nera garso kompe,neileidzia i audio parametrus ir net neatidaro muzikos failu verysad.gif Gal galite padeti...
Su laidais viskas gerai...
Atsakyti
O aš kariaudama su Nero tiek priinstalinau visokių kodekų, kad avi failiukai pasidarė "be veido". Atsidarius per properties rodo, kad priskirta atidarymui programa yra, ir juos rodo, bet sąraše jie beveidžiai. Ką daryyyt? Nervina ax.gif
Ir dar. Įėjus Start-All programs anksčiau galėdavau su dešiniu pelės klavišu pasirinkusi ištrint programų pavadinimus, kurie man nereikalingi, o dabar į dešinį pelės click jokios reakcijos. Kas čia blink.gif ?
Atsakyti
Karas niekada neatnesa naudos, na nebent kalba eina apie nafta ... O gal system restore pabandyk savo kompui padaryti, jeigu tas karas vyko ne per daug ilgai?
Del antro klausimo jis irgi turetu issispresti jeigu tai atsirado nesenai.
QUOTE(iride @ 2007 05 16, 19:52)
O aš kariaudama su Nero tiek priinstalinau visokių kodekų, kad avi failiukai pasidarė "be veido". Atsidarius per properties rodo, kad priskirta atidarymui programa yra, ir juos rodo, bet sąraše jie beveidžiai. Ką daryyyt? Nervina ax.gif
Ir dar. Įėjus Start-All programs anksčiau galėdavau su dešiniu pelės klavišu pasirinkusi ištrint programų pavadinimus, kurie man nereikalingi, o dabar į dešinį pelės click jokios reakcijos. Kas čia blink.gif ?

Papildyta:
Taip buvo visa laika, ar cia nesenai atsitiko, ka reiskia neleidzia i audio parametrus? Prie laikrodozio yra garsiakalbis pavaizduotas, gal tiesiog garso plokstes tvarkykliu (draiveriu) truksta?
QUOTE(Paloma:) @ 2007 05 16, 16:26)
Visiskai nera garso kompe,neileidzia i audio parametrus ir net neatidaro muzikos failu  verysad.gif Gal galite padeti...
Su laidais viskas gerai...

Papildyta:
Gal cia pacio tinklapio problemos, narsykles (del Operos negailu garantuoti, bet IE tai tikrai) pacios savarankiskai iveidmo lauku nekeicia.
QUOTE(atikutė @ 2007 05 16, 15:03)
Nežinau kur rašyt, tai klausiu čia, gal žinot kas gali būt man reikia prisijungt vienam tinklapį, ir ten įvest niką iš didžiosios raidės, o man kai jau viską įvedu padaro pirmą mažąją raidę ir niekaip neprisijungiu, gal žinot kaip tai sutvarkyti, beje mano naršyklė opera, bet bandžiau ir per IE ten taip pat tas pats?

Atsakyti
QUOTE(Dovilėvit @ 2007 05 15, 15:00)
g.gif Gal galit padet? Kompas nesuka kompakto. idedu kompakta jis truputi pasuka ir sustoja. Kazin ar tai kokiai progarmai negerai ar paciam irenginiui kuris suka kompakta? Pries menesi turejau bedu su kompu, kazkokie bjaurybes buvo uzpuole,gal ka pagadino?  verysad.gif

Neskaito visu kompaktu.Ar dar galima ta irengini pataisyt?Ar brangiai kainuotu jei taisyt arba pirkti nauja?
Papildyta:
dar turiu klausimeli. mano kompas garsiai dirba, pas kitus jo beveik nesigirdi.ar galima tai pareguliuot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilėvit @ 2007 05 17, 09:49)

dar turiu klausimeli. mano kompas garsiai dirba, pas kitus jo beveik nesigirdi.ar galima tai pareguliuot? g.gif

Gal tiesiog geras greitas kompas pas tave? Keli ventiliatoriai (aušintuvai) įdėti, dėl to garsiai ir ūžia? Pas mane tas pats doh.gif
Atsakyti
pirkau pries metus viena is geresniu,o siais metais uosvis pirko dar geresni kompa tai pas ji labai tyliai veikia,kompa laiko kambari, o mes ji i tamsiuka igrudom kad nesigirdetu.
Atsakyti
QUOTE(Dovilėvit @ 2007 05 17, 08:49)
Neskaito visu kompaktu.Ar dar galima ta irengini pataisyt?Ar brangiai kainuotu jei taisyt arba pirkti nauja?

Nesti i taisykla manau neverta, nebent garantinis yra, irenginiu galinciu dirbti su CD ir DVD (skaitymas, irasymas) kainos prasideda nuo ~100 lt http://www.bms.lt/?p...&show=1,48#1,48
QUOTE(Dovilėvit @ 2007 05 17, 08:49)

BIOS'e buna toks pasirinkimas kad ventiliatoriaus apsisukimu skaicius butu reguliuojamas automatiskai priklausomai nuo temperaturos, tada kol procesorius nera labai apkrautas ir nera ikaites ventiliatoriai sukasi maziau ir triuksmo maziau.
Atsakyti
Hmz..Aš dabar ne į temą,bet nesugalvojau,kokioj dar temoj galėčiau paklaust:taigi,noriu pakeisti foderių ikonėles.Žinau,kaip jas keisti po vieną,o kur man pakeisti kokį nustatymą,kad visi tos rūšies folderiai(na,supratot ax.gif ) turėtų tokias pačias ikonėles?Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dds @ 2007 05 16, 21:03)
Karas niekada neatnesa naudos, na nebent kalba eina apie nafta ... O gal system restore pabandyk savo kompui padaryti, jeigu tas karas vyko ne per daug ilgai?
Del antro klausimo jis irgi turetu issispresti jeigu tai atsirado nesenai.

Nenorėčiau to restore naudot, nero pavyko nugalėt tai po restore vėl iš naujo tektų stot su juo į kovą... Kito kelio nieks nežinot?
Atsakyti
QUOTE(Dovilėvit @ 2007 05 17, 10:02)
pirkau pries metus viena is geresniu,o siais metais uosvis pirko dar geresni kompa tai pas ji labai tyliai veikia,kompa laiko kambari, o mes ji i tamsiuka igrudom kad nesigirdetu.

Tikrai reikėtu atsidaryti korpusą ir išvalius dulkes sutepti(pakeisti) ventiliatorius. Efektas turetu būti nemažas. Laiku neprižiūtint pasekmės gali būti liūdnesnės.
Atsakyti
Sveikuciai,
Pas mane vis meta kad rado programas kurias reikia instaliuoti ir uzupdeitinti.
Tai vat norejau paklausti, ar galima paciai pasirinkti kur nors ka as noriu uzupdeitinti, o ka ne?
Jei galima, gal galite man pasakyti kur eiti, ir kaip ten sutvarkyti.
(Tikiuosi kad kas nors suprato ka as cia norejau pasakyti ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(lita11 @ 2007 05 18, 13:18)
Sveikuciai,
Pas mane vis meta kad rado programas kurias reikia instaliuoti ir uzupdeitinti.
Tai vat norejau paklausti, ar galima paciai pasirinkti kur nors ka as noriu uzupdeitinti, o ka ne?
Jei galima, gal galite man pasakyti kur eiti, ir kaip ten sutvarkyti.
(Tikiuosi kad kas nors suprato ka as cia norejau pasakyti ax.gif )

Galima.
Atsakyti