Karas niekada neatnesa naudos, na nebent kalba eina apie nafta ... O gal system restore pabandyk savo kompui padaryti, jeigu tas karas vyko ne per daug ilgai?
Del antro klausimo jis irgi turetu issispresti jeigu tai atsirado nesenai.
QUOTE(iride @ 2007 05 16, 19:52)
O aš kariaudama su Nero tiek priinstalinau visokių kodekų, kad avi failiukai pasidarė "be veido". Atsidarius per properties rodo, kad priskirta atidarymui programa yra, ir juos rodo, bet sąraše jie beveidžiai. Ką daryyyt? Nervina
Ir dar. Įėjus Start-All programs anksčiau galėdavau su dešiniu pelės klavišu pasirinkusi ištrint programų pavadinimus, kurie man nereikalingi, o dabar į dešinį pelės click jokios reakcijos. Kas čia

?
Papildyta:
Taip buvo visa laika, ar cia nesenai atsitiko, ka reiskia neleidzia i audio parametrus? Prie laikrodozio yra garsiakalbis pavaizduotas, gal tiesiog garso plokstes tvarkykliu (draiveriu) truksta?
QUOTE(Paloma:) @ 2007 05 16, 16:26)
Visiskai nera garso kompe,neileidzia i audio parametrus ir net neatidaro muzikos failu

Gal galite padeti...
Su laidais viskas gerai...
Papildyta:
Gal cia pacio tinklapio problemos, narsykles (del Operos negailu garantuoti, bet IE tai tikrai) pacios savarankiskai iveidmo lauku nekeicia.
QUOTE(atikutė @ 2007 05 16, 15:03)
Nežinau kur rašyt, tai klausiu čia, gal žinot kas gali būt man reikia prisijungt vienam tinklapį, ir ten įvest niką iš didžiosios raidės, o man kai jau viską įvedu padaro pirmą mažąją raidę ir niekaip neprisijungiu, gal žinot kaip tai sutvarkyti, beje mano naršyklė opera, bet bandžiau ir per IE ten taip pat tas pats?