Gal kas man vištai gali paaiškinti nuo ko staiga mano vargšo, tik prieš mėnesį pirkto kompo visas Windousinis šriftas pasidarė kažkoks išsiliejęs, kaip būtų ant šlapio popieriaus spausdinta. Visi funkcijų pavadinimai, reklamų smulkūs tekstai, šis, va, kurį spausdinu. Dar lyg ir tamsesnis, nei buvo, artimas ,,Bold" ar dėl to išplaukimo riebesnis atrodo . Nu, kaip nemalonu tokį skaityt, fu...
turiu viena beda, galbut atsiras kas padetu. Viskas prasidejo, kai nusipirkau mobilu telefona sony ericsson w850i. pradejau instaliuoti ta software failu persiuntimui is kompo i mobilu. pats sofware'as isinstaliavo gerai, bet kaip norejau pajungti telefona, va cia ir prasidejo mano bedos. tik pajungus mobilu su kompu per usb jungti, komas aptinka nauja hardware ir ismeta welcome to found the new hardware. pradedu isntaliuoti ir viskas uzsibaigia tuo kad ismeta klaidos pranesima: Cannot install hardware : sony ericsson w850 . An error occurred during the installation of the device. The Data is invalid. Iskvarsinau galvas firmai kuri pardave mobilu, nes maniau, kad nekokybiska mobilu pardave. Na jie ten bande padeti visokiais budais perinstaliuoti software'a skirta tam mobiliam telefonui. Na bet niekas nesikeite. tada nusipirkau universal card reader, memory stick nuskaitymui. instrukcijoje buvo aiskiai parasyta, kad jokiu driver'iu nereikia sitam readeriui.bet ji pajungus prie kompo, vel ta pati problema, kaip ir su mobiliu. taigi pagooglinus internete, radau tos klaidos paaiskinima ir sprendima( safe mode senaji driver.cab pervadinti driver.old, is windows xp cd nukopijuoti driver.cab faile ir restartuoti kompa), bet niekas nepadejo. na nebezinau kur daugiau info ieskoti ir ka bedaryti. gal kas buvot susidure su sita problema. dar atsidariu device manager ir pajungus arba telefona arba card reader'i , pasirodo jie tam device manager'yje kaip other devices(su geltonu klaustuku). paziurejus ju properties, rodo This device is not configured correctly. (Code 1)
To reinstall the drivers for this device, click Reinstall Driver. bet kaip spaudi reinstall vel viskas ispradziu ...
Gal kas man vištai gali paaiškinti nuo ko staiga mano vargšo, tik prieš mėnesį pirkto kompo visas Windousinis šriftas pasidarė kažkoks išsiliejęs, kaip būtų ant šlapio popieriaus spausdinta. Visi funkcijų pavadinimai, reklamų smulkūs tekstai, šis, va, kurį spausdinu. Dar lyg ir tamsesnis, nei buvo, artimas ,,Bold" ar dėl to išplaukimo riebesnis atrodo . Nu, kaip nemalonu tokį skaityt, fu...
Na vat, atsitiko mano tetai problema su laptopu Negali įjungt kompo, nes jungiant rašo: (cituoju) Windows could not start because the followingfile is missing or corrupt:WINDOWS/SYSTEM32/CONFIG/SYSTEM
Na vat, atsitiko mano tetai problema su laptopu
Negali įjungt kompo, nes jungiant rašo: (cituoju) Windows could not start because the followingfile is missing or corrupt:WINDOWS/SYSTEM32/CONFIG/SYSTEM
Oi, tokiu atveju reikia tikrai gelbėti Gal padėtų tiesiog WINDOWS pataisymas Nežinau tiksliai, ar tokiu būdutik WINDOWS aplankas yra koreguojamas, ar daro įtaką visam C diskui. O gal ten yra padalintas hard diskas į kelias dalis?
Oi, tokiu atveju reikia tikrai gelbėti Gal padėtų tiesiog WINDOWS pataisymas Nežinau tiksliai, ar tokiu būdutik WINDOWS aplankas yra koreguojamas, ar daro įtaką visam C diskui. O gal ten yra padalintas hard diskas į kelias dalis?
Yra budu iskrapstyti informacija is kompo netgi jeigu Windows neveikia. Uzsikrauni kompa is specialaus kompakto ir surenki kas ten tau reikalinga. Tokie kompaktai vadinasi preinstalled environment. Cia vienas is variantu http://www.nu2.nu/pebuilder/
QUOTE(Makalius @ 2007 05 27, 19:38)
Ne ne ne, tegu to nebūna
Tan visos foto iš kelionių, visi failai, straipsniai, tekstai
reikia tikėtis geriausio