Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 2

QUOTE(Palemonas @ 2007 05 18, 14:27)

Na jei galima, ir jei jums nesunku gal galite paaiskinti kaip tai padaryti ax.gif
Buciau dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lita11 @ 2007 05 18, 18:12)
Na jei galima, ir jei jums nesunku gal galite paaiskinti kaip tai padaryti ax.gif
Buciau dekinga smile.gif

Kai updates baigia siųstis toje lentelėje reikia uždėti žalią taškiuką prie apatinio užrašo CUSTOM (viršuje EXPRESS), spaudi next, atsidaro sąrašas su atnaujinimų pavadinimais, išsistudijuoji, nuimi varnikes nuo tų kas nereikalinga ir instal.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 05 18, 19:56)
Kai updates baigia siųstis toje lentelėje reikia uždėti žalią taškiuką prie apatinio užrašo CUSTOM (viršuje EXPRESS), spaudi next, atsidaro sąrašas su atnaujinimų pavadinimais, išsistudijuoji, nuimi varnikes nuo tų kas nereikalinga ir instal.

Aciu, aciu ax.gif
Atsakyti
sveiki. noreciau paprasyti tu kas gerai ismano apie kompus. gal galetumet parsyti keleta nurodymu kaip taisiklingai priziureti kompa ir kas kiek laiko tai daryti (pvz. isvalyti dulkes, perinstaliuoti, defragmentuoti ir t.t.).buciau dekinga. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilėvit @ 2007 05 18, 23:05)
sveiki. noreciau paprasyti tu kas gerai ismano apie kompus. gal galetumet parsyti keleta nurodymu kaip taisiklingai priziureti kompa ir kas kiek laiko tai daryti (pvz. isvalyti dulkes, perinstaliuoti, defragmentuoti ir t.t.).buciau dekinga.  g.gif

Pasistudijuok įdėmiau temas, viskas apie tai yra išsamiai aprašyta.
Atsakyti
Sveiki, gal kas galite padėti.
pas mane kompiuteryje dingo garsas yra toks užrašas "nėra garso įrenginio" ką tai reiškia
Atsakyti
QUOTE(mmuch @ 2007 05 22, 20:13)
Sveiki, gal kas galite padėti.
pas mane kompiuteryje dingo garsas yra toks užrašas "nėra garso įrenginio" ką tai reiškia

Perinstaliuok draiverius.
Atsakyti
Po skypo viruso pasidarbavimo nebeatidaro htm ar html failų (kas gauna SEB ataskaitas gal pasakys ax.gif ). Ką daryyyyt???
Atsakyti
QUOTE(iride @ 2007 05 22, 23:44)
Po skypo viruso pasidarbavimo nebeatidaro htm ar html failų (kas gauna SEB ataskaitas gal pasakys ax.gif ). Ką daryyyyt???

Pamėgink užseivuoti failą ir po to nurodyti su kuo atidarinėti. IE, Mozila, Opera.
Atsakyti
O pas mane Netscape Browser, version 8.1.3 unsure.gif .... nerandu ką padaryti, kad neatsimintų įvedamo vardo. Pvz. mano nikas Laimė, ir man vieną kartą prisiloginant, antrą kartą vos paspaudus L raidę, iššoka visas mano nikas g.gif
parašykit smulkiai kaip padaryti, kad to nebūtų. Nenoriu,kad prisimintų.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimė: 23 gegužės 2007 - 18:21
QUOTE(Laimė @ 2007 05 23, 19:16)
O pas mane Netscape Browser, version 8.1.3 unsure.gif .... nerandu ką padaryti, kad neatsimintų įvedamo vardo. Pvz. mano nikas Laimė, ir man vieną kartą prisiloginant, antrą kartą vos paspaudus L raidę, iššoka visas mano nikas g.gif
parašykit smulkiai kaip padaryti, kad to nebūtų. Nenoriu,kad prisimintų.... unsure.gif

tai niekas nežinot verysad.gif

aš pati štai ką radau
bet nesuprantu kur tai nurodyta blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Gal kas man vištai gali paaiškinti nuo ko staiga mano vargšo, tik prieš mėnesį pirkto kompo visas Windousinis šriftas pasidarė kažkoks išsiliejęs, kaip būtų ant šlapio popieriaus spausdinta. Visi funkcijų pavadinimai, reklamų smulkūs tekstai, šis, va, kurį spausdinu. Dar lyg ir tamsesnis, nei buvo, artimas ,,Bold" ar dėl to išplaukimo riebesnis atrodo g.gif . Nu, kaip nemalonu tokį skaityt, fu...
Atsakyti