Sveikutes, gal zinot kada anksciausiai galima darytis HCG tyrima?

QUOTE(Aida @ 2007 11 15, 13:15)
8-9 dieną po O jau dažniausiai kažką rodo

labas
o as isvis nieko nesuprantu. pirmadieni dariausi NT, tai abi juosteles ryskios. taciau HCG nerodo nestumo (dariausi si pirmadieni ir siandien dar pakartojau)
tai nieko nebesuprantu, ryt einu pas ginekologe, gal bus kas aiskiau, siandien man 45 ciklo diena (siaip mano ciklas kaip laikrodukas 28 dienos), o mmm nera, o ir simptomai nestumo. kazkokia mistika
o as isvis nieko nesuprantu. pirmadieni dariausi NT, tai abi juosteles ryskios. taciau HCG nerodo nestumo (dariausi si pirmadieni ir siandien dar pakartojau)

QUOTE(egverb @ 2007 11 21, 20:22)
labas
tai nieko nebesuprantu, ryt einu pas ginekologe, gal bus kas aiskiau, siandien man 45 ciklo diena (siaip mano ciklas kaip laikrodukas 28 dienos), o mmm nera, o ir simptomai nestumo. kazkokia mistika 

o tai kokie skaičiukai? Negi mažiau nei 1.
QUOTE(Aida @ 2007 11 15, 13:15)
Aida, as dariausi 10DPO ir mano HCG buvo 7,81

HCG ir HCGSTAT, kuom sie tyrimai skiriasi gal zinot?

Visur tiek internete, tiek laboratorijose kitose HCG normos būna IU/l arba mIU/ml, normos tos pačios ir atrodo viskas aišku. Bet... Geromedoj gavau atsakyma su dydžiais mIU/l . Bėda ta, kad prieš tai buvau dariusi tyrimą Grybo g. kur dydis buvo IU/l ir nelabai suprantu pokyčio. Normos panašios, bet šiek tiek skiriasi. Logiškai galvojant turėtų skirtis 1000 ar pan. t.y. turėtų būti skaičiai tiek patys tik kablelis kitur. Deje ir ten ir ten normos nurodytos panačios, skiriasi truputėlį, bet ne per daugiausiai. Ar įmanoma kaip nors pasiversti, ar man eiti dar kartą kartoti tyrimą (man reikia tiksliai žinoti ar didėja nes turiu antifosfolipidinį sindromą ir turiu sekti pokytį, bet kaip kokia tundra skirtingose laboratorijose pasidariau
).

Mano : 10 DPO HCGSTAT 2.82 mIU/ml
atiduoda tyrimus ir nepaaiskina, liepe eiti pas ginekologe, nes ji turi tureti normas. Mano ginekolege tu normu neturi. Sake, kiekviena laboratorija skaiciuoja pagal savo lenteles.
atiduoda tyrimus ir nepaaiskina, liepe eiti pas ginekologe, nes ji turi tureti normas. Mano ginekolege tu normu neturi. Sake, kiekviena laboratorija skaiciuoja pagal savo lenteles.
Sveikutes, busimos mamytes
Prisidedu prie jusu
Siandien 13val. pasidarau kraujo tyrima ("GEROMEDA" UAB "Medicinos tyrimu ir konsultaciju centras" Naugarduko g. 50-11, tel. 8686 40706, kainavo 26Lt.) ir kagi jau 15.30val. buvo atsakymai
Kraujyje HCG 193,4 , esu nestute antra savaitele
Vat esu labai labai laiminga, nors buvau pasidarius nestumo testa ir jis buvo teigiamas, bet kraujo tyrimas buvo visiskas nestumo uztvirtinimas

QUOTE(cikki @ 2007 11 30, 19:56)
Prisidedu prie jusu
Siandien 13val. pasidarau kraujo tyrima ("GEROMEDA" UAB "Medicinos tyrimu ir konsultaciju centras" Naugarduko g. 50-11, tel. 8686 40706, kainavo 26Lt.) ir kagi jau 15.30val. buvo atsakymai
Vat esu labai labai laiminga, nors buvau pasidarius nestumo testa ir jis buvo teigiamas, bet kraujo tyrimas buvo visiskas nestumo uztvirtinimas 

žinau kaip smagu tuos skaičiukus pamatyti. Sveikinu

QUOTE(cikki @ 2007 11 30, 18:56)
Prisidedu prie jusu

sveikinu

Papildyta:
QUOTE(ingi @ 2007 11 30, 10:19)
Mano : 10 DPO HCGSTAT 2.82 mIU/ml
eilinis biurokratizmas

nesinervuok, dar karteli nueik i laboratorija ir paprasyk, kad tau paaiskintu, kas tau dare tyrimus

Labucius mergaites
. "O" siek tiek velavo, pagal BKT ji yvyko 21c.d.29 ciklo diena draiausi HCG tyrima buvo=0.5
. Tipo -neigimas.Labai dziuvo burna, troskino, daug geriau skysciu.del to ir i tulika pradejau lakstyt kas 10 min.
, maniau
.Bet po keliu dienu pradejo dilgciot kaire pilvo puse, lyg kiauside. 32 c.d. pakartojus tyr jau HCG=0
, tai isvados-nieko nebera
.Nezinau net ka mastyt,...
gal buvo ir pabego?Ka manot mergaites?Ar buvo aks su tuo susidure?
Papildyta:
net nezinau ka patart, nes as daraiau apie 8 dpo ir nieko gera, rode 0.5.Tipo per anksti.Manau nemetyk pinigu, eit verta ne anksciau nei kokia 11 dpo.

Papildyta:
QUOTE(Aida @ 2007 11 15, 14:15)
net nezinau ka patart, nes as daraiau apie 8 dpo ir nieko gera, rode 0.5.Tipo per anksti.Manau nemetyk pinigu, eit verta ne anksciau nei kokia 11 dpo.