Aš pasidariau hcg testą 16 DPO ir jis buvo 1675
kaip manot ar ne per didelis skaičius tokiam nėštumo laikui???

QUOTE(*saule* @ 2007 10 17, 19:26)
Aš pasidariau hcg testą 16 DPO ir jis buvo 1675
kaip manot ar ne per didelis skaičius tokiam nėštumo laikui???

na su tokiu hcg galima du žirniukus įtarti

mano 15 dpo buvo 570.
Sveikos merginos gal zinote, kur panevezyje galima pasidaryti HCG tyrima, kad atsakymas butu po poros valandu?
QUOTE(ceke @ 2007 10 18, 22:05)
Sveikos merginos gal zinote, kur panevezyje galima pasidaryti HCG tyrima, kad atsakymas butu po poros valandu?
Man atrodo,kad niekur

QUOTE(noanoa @ 2007 10 21, 11:01)
Man atrodo,kad niekur
.ENDEMIKE uztrunka vos ne savaite,nes veza i Vilniu,o Ligoninej bentjau pries 2men.dar tebebuvo sugedes aparatas.Pabandyk paklaust Konsultacinej poliklinikoj(kur krauja ima),gal netycia sutaise.

tai ten tikrai sakai turi ta aparata?
Na merginos pasitvirtino HCG tyrimas bet nelabai suprantu skaiciu, raso taip HCGSTAT 46.87 mIU ml na ir dar daug iv.skaiciuku ir dar raso 3~4 sav.
ar tai normoje?
ar tai normoje?
QUOTE(ceke @ 2007 10 22, 16:14)
Na merginos pasitvirtino HCG tyrimas bet nelabai suprantu skaiciu, raso taip HCGSTAT 46.87 mIU ml na ir dar daug iv.skaiciuku ir dar raso 3~4 sav.
ar tai normoje?
ar tai normoje?
Manau,kad reikia sveikinti!Jei jau raso,kad 3-4sav.-tai tiek ir yra!

Tai kur dareisi,gal ligoninej jau pataisytas aparatas?
QUOTE(ceke @ 2007 10 22, 17:14)
ar tai normoje?
ar tai normoje?
as irgi nieko nesuprantu tuose skaiciuose, bet jei jau raso 3-4 sav, tai sveikinu

QUOTE(noanoa @ 2007 10 22, 19:10)
Manau,kad reikia sveikinti!Jei jau raso,kad 3-4sav.-tai tiek ir yra!
!

QUOTE(*Retro* @ 2007 10 22, 19:22)
dekui merginos uz sveikimus

dariausi konsultaciju poliklinikoje 75 litai

QUOTE(ceke @ 2007 10 22, 20:45)
Siaubas!Na ir plesikai!Vilniuj nei vienoj kruciausioj klinikoj tiek nenulupa!Aids centre tik 15lt.,tik atsakymas ne ta pacia,o kita diena buna.
Na,bet nesvarbu!Sekmes Tau nesiojant!

Sveikutės mamitukės
šiandien pasidariau HCG tyrimą, norėdama įsitikinti ar yra nėštumas (testas rodė II, tačiau antra juostelė buvo neryški). Taigi mano HCG - 855
o normos 3 sav. yra 5,8 - 71,2, o pagal ovuliacijos dieną, man panašiai ir turėų būti.
Aš pagalvojau gal reikėjo nėštumo laiką slaičiuoti pagal paskutinias mmm, tada būtų apie 5 sav ir tada gal normos būtų buvę aukštesnės, kaip manot?

QUOTE(Diija @ 2007 10 23, 15:29)
Sveikutės mamitukės
šiandien pasidariau HCG tyrimą, norėdama įsitikinti ar yra nėštumas (testas rodė II, tačiau antra juostelė buvo neryški). Taigi mano HCG - 855
o normos 3 sav. yra 5,8 - 71,2, o pagal ovuliacijos dieną, man panašiai ir turėų būti.
Aš pagalvojau gal reikėjo nėštumo laiką slaičiuoti pagal paskutinias mmm, tada būtų apie 5 sav ir tada gal normos būtų buvę aukštesnės, kaip manot?

Reikia žiūrėt nuo mmm pradžios. Jei tau apie 5 savaites, tai tie skaičiukai normoj