Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

QUOTE(TaNaTaNa @ 2008 07 14, 07:34)
Sveikos!
As naujoke tarp jusu:)
Noreciau paklausti: labai norime antro vaikelio, tai pasidariau HCG testa 23 ciklo tiena, pasake rezultatas negiamas 1.4. Siandien yra 26 diena, dariau slapimo testa, tai rodo juostele, bet jau tokia neryskia, kad vos galima iziureti. Kaip manote, ar dar yra vilties?

Manau, kad dar gali buti vilties. Buvo cia merginu, kurioms truputi virs 1 rode, ir buvo nestuke.gif
Pabandyk pakartoti NT arba HCG po keliu dienu.Vis bus ramiau. Linkiu, kad butum nestuke.gif
Atsakyti
Gavau atsakyma, kad 812 hcg, savaitemis tai galetu buti 4-5, pagal mano paskaiciavimus 4 kazkur, tikiuosi sie skaiciai geri 4u.gif
Atsakyti
Aciu Rinne! Vakar dar testa pakartojau, tai jau antra juostele ryskesne:)
Atsakyti
QUOTE(TaNaTaNa @ 2008 07 15, 06:27)
Aciu Rinne! Vakar dar testa pakartojau, tai jau antra juostele ryskesne:)

Na, va matai thumbup.gif
Atsakyti
Ar parodytu kraujo tyrimas 11DPO ? Siandien NT dariau neigiamas..tik po valandos kazkokia balta juostele issryskejo, nors ji turejo buti rozine.. kaip ir pirmoji g.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,

turiu savo HCG atsakyma, dariausi 16 DPO ir rezultatas 380.. kazkaip susimasciau ar ne per mazas? skaiciau, kad pas merginas tokio laiko didesni rodikliai buna g.gif

p.s. pasiskaiciau dar karta jusu pasisakymus ir nusprendziau, kad gal viskas pas mane gerai biggrin.gif tik gaila, kad ne du zirniukai tupi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skm: 17 liepos 2008 - 14:32
QUOTE(VILTE20 @ 2008 07 17, 13:45)
Ar parodytu kraujo tyrimas 11DPO ? Siandien NT dariau neigiamas..tik po valandos kazkokia balta juostele issryskejo, nors ji turejo buti rozine.. kaip ir pirmoji g.gif

Gali 4u.gif
Atsakyti
Parode, kad neigiamas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis123 @ 2008 07 15, 08:31)
Gavau atsakyma, kad 812 hcg, savaitemis tai galetu buti 4-5, pagal mano paskaiciavimus 4 kazkur, tikiuosi sie skaiciai geri 4u.gif

pas mane buvo 845, sake 3 savaites, gine patvirtino, o po 12 d. gine jau pasake kad 6 savaites echo paziurejus, o lialius pasirodo ne vienas, o du thumbup.gif
Atsakyti
Mano HCG 16DPO 199, bet manau, kad gerai, nes jaučiu, kad žinau, pastojimo datą, tai jis įvyko 16 ciklo dieną, nes būtent tada buvo O, o ND atlikom išvakarėse, kiti ND jau buvo visai prieš mm, kurių ir nesulaukiau ax.gif
Atsakyti
Laba diena,

Mergaitės norėjau pasiteirauti, kur Kaune būtų galima atlikti HCG tyrimą?
Atsakyti
QUOTE(Ladylike @ 2008 07 21, 11:28)
Laba diena,

Mergaitės norėjau pasiteirauti, kur Kaune būtų galima atlikti HCG tyrimą?

Kaune - VIA MEDICINA
Sukileliu pr. 88A
Tel 38-79-79

Kainuoja 30 Lt. Irgi per kelias valandas padaro

Kaunas
Šv. Gertrūdos g. 64
Tel. +370 37 202201
Mob. 8 652 00002Dirbame I-V 8.30-19.00

Atsakyti