Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

QUOTE(Snowgirl @ 2008 07 24, 09:27)
Labas mergaites, gal zinote nuo kokio HCG kiekio jau rodo nestumo testas? dėkui.

g.gif as 7dieni dariau NT rode II bet antra nelabai ryski..1dieni nuejau i gryba pasidariau tyrima rode 205 (bet matavimo vienetai skirasi kiekvienoj istaigoj), tai nezinau kiek cia butu...
Atsakyti

Siandien gavau atsakyma 389 IU/L bigsmile.gif kazkaip nesitiki vis dar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 07 25, 18:04)
Siandien gavau atsakyma 389 IU/L  bigsmile.gif  kazkaip nesitiki vis dar blush2.gif

sveikinu 4u.gif saugok save ir zirniuka mirksiukas.gif ir patikesi dar negreit...
Atsakyti
Sveikos merginos,
As dariausi NT 28 ir 29 c.d. (ciklas - 28d.) ir antra juostele pasirodydavo ne ish kart..bet jinai pakankamai aishki, nors ne tokia ryski kaip kontroline, siandien jau trecia diena mm veluoja. Nezinau ka daryti, nelabai noriu is venos krauja duoti nustatyti HCG, nes visada labai dideles melynes lieka... Gal yra koks namu salygom padaromas testas kurisparodo HCG kieki?
Atsakyti
QUOTE(renu @ 2008 07 28, 11:57)
Sveikos merginos,
As dariausi NT 28 ir 29 c.d. (ciklas - 28d.) ir antra juostele pasirodydavo ne ish kart..bet jinai pakankamai aishki, nors ne tokia ryski kaip kontroline, siandien jau trecia diena mm veluoja. Nezinau ka daryti, nelabai noriu is venos krauja duoti nustatyti HCG, nes visada labai dideles melynes lieka... Gal yra koks namu salygom padaromas testas kurisparodo HCG kieki?

Bent is savo patirties galiu pasakyti, kad jei NT rodo antraja juostele, nesvarbu kokio ryskumo, tai rezultatas tikrai teigiamas. Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Labutis mergaites,

Labai smagu, jog cia galima rasti tiek naudingos informacijos. Visas jus palaikau ir uz kiekviena dziaugiuos. Gera buti ne vienai. smile.gif

Siandien mano 29 cd (mano normalus ciklas 30-31 d), jau tris dienas darausi NT. Jie visi vaiduokliai. Pirmasis isvis buvo vos matomas, velesni gal...siek tiek ryskesni.
Neiskenciau ir nuvaziavau siandien i klinika del HCG. Laukiu vis dar atsakymo. Siaubingai jaudinuos. Jau nepamenu, kada taip buciau pergyvenus... Atsakymas 14 val.

Laukiu... verysad.gif

P.S Kai zinosiu rezultata, papasakosiu viena is 2 istoriju: 1) kaip nestumo testai gali apgauti arba 2) kokie jie gali buti taiklus net tada, kai antroji juostele neryski.

Atsakyti
Kaip zadejau, skubu pranest jog mano vaiduokliai nemelavavo rolleyes.gif Tik ka gavau atsakyma, jog mano HCG yra 165,69.

Kol laukiau su skaiciuku, maniau nualpsiu...

Atsakyti
QUOTE(Snowgirl @ 2008 07 28, 13:49)
Kaip zadejau, skubu pranest jog  mano vaiduokliai nemelavavo rolleyes.gif  Tik ka gavau  atsakyma, jog mano HCG yra 165,69.

Nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif Saugok savo žirniuką mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėkui už palaikymą ir sveikinimus... smile.gif

Tikiuosi ši kartą viskas bus gerai. Reikės stebėti HCG augimą.

Visoms sėkmės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Snowgirl @ 2008 07 28, 13:49)
Kaip zadejau, skubu pranest jog  mano vaiduokliai nemelavavo rolleyes.gif  Tik ka gavau  atsakyma, jog mano HCG yra 165,69.

Sveikinu 4u.gif kaip sakau, vaiduokliai be reikalo neatsiranda mirksiukas.gif
saugok save ir savo zirniuka mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien gavau atsakyma 389 IU/L  bigsmile.gif  kazkaip nesitiki vis dar blush2.gif

Padariau pakartotinus tyrimus 3250 IU/L ax.gif per savaitgali ir pirmadieni 10 kartu padidejo cool.gif Kazkaip ramiau pasidare.
Atsakyti
Aš pati tai sužinojau nėštumą nusipirkusi testą, nes manau, kad tai paprasčiausia tongue.gif tongue.gif smile.gif
Papildyta:

nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif Tikiuosi vaikučiui ir tau, būsima mamyte, bus viskas gerai smile.gif smile.gif Dar kartą sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti