Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

QUOTE(barboraa @ 2008 10 10, 23:07)
jokia privati klinika Kaune nedirba rytoj. Išprotėsiu iki pirmadienio verysad.gif

Laikysiu už tave kumsčius, būtinai parašyk rytoj 4u.gif Jei netingėsi, parašyk man į AŽ. Sėkmės. Visada reikia tikėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2008 10 11, 00:11)
Laikysiu už tave kumsčius, būtinai parašyk rytoj  4u.gif Jei netingėsi, parašyk man į AŽ. Sėkmės. Visada reikia tikėti  4u.gif

ok. būtinai parašysiu,kaip zinosiu ka nors verysad.gif
Atsakyti
Barbola, gaila kad velai paskaiciau, bet sestadieniais Kaune dirba Motina ir vaikas, jie tikrai kraujo tyrimus daro, dirba ir Kildos klinika, tik nezinau del tyrimu.

Atsakyti
QUOTE(barboraa @ 2008 10 11, 00:14)
ok. būtinai parašysiu,kaip zinosiu ka nors verysad.gif

Sveikos biggrin.gif , šiandien dariaus pakartotinai HCG ir rado jau 107 biggrin.gif , buvau pas ginekologe, apžiūrėjo ir sake kad viskas gerai, nėštumas taikrai yra ir tikrai gimdyvinis.Tik dar labai mažai laiko. Dabar labai lainimga biggrin.gif , nors visą naktį prasikankinau nemiegojus. Ir beje dar vina testa ryte pasidariau kuris parodė vėl neigiamą atsakymą ir tik po gero pusvalandzio neryski atsirado antra juostele. labai džiaugiuosi ir katu negaliu patikėt, nes tai pirmasis bandymas mūsų planavimo ir sėkmingas. nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(barboraa @ 2008 10 11, 11:51)
Sveikos  biggrin.gif , šiandien dariaus pakartotinai HCG ir rado jau 107  biggrin.gif , buvau pas ginekologe, apžiūrėjo ir sake kad viskas gerai, nėštumas taikrai yra ir tikrai gimdyvinis.Tik dar labai mažai laiko. Dabar labai lainimga  biggrin.gif , nors visą naktį prasikankinau nemiegojus. Ir beje dar vina testa ryte pasidariau kuris parodė vėl neigiamą atsakymą ir tik po gero pusvalandzio neryski atsirado antra juostele. labai džiaugiuosi ir katu negaliu patikėt, nes tai pirmasis bandymas mūsų planavimo ir sėkmingas.  nestuke.gif

Sveikinu!
Atsakyti
o kiek pas tave barboraa savaičių nėštumui, kad nerodo paprasti testai. Aš irgi jau tris testus padariau vienas parodė labai neryškią baltą juostelę, su rausvais kontūrais, kitas nieko, dar kitas vos įžiūrimą, bet gal po pusvalandžio. Ryt eisiu daryt hcg. nors visi nėštumo požymiai yra tempia pilvo apačią, kūno temperatūra daugiau nei savaitę 37.2, atrodo ir pilvas kažkoks sukietėjęs, nors nėštumui galėtų buti apie 10d
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa82: 12 spalio 2008 - 19:10
Sveikutes,
Noriu pasiteirauti, kodel jus nustatinejat HCG: ar tai yra lengviau/greiciau /pigiau nei nueiti pas ginekologa ir issiaiskinti g.gif Niekada nesu tokiu budu nustatinejusi nestuke.gif
As jau 3 testus pasidariau, bet visi jie neigiami unsure.gif Mano situacija siek tiek kitokia-dar maitinu savo maziu, tai apie nestuke.gif tikiuosi ne pagal veluojancias mmm, o pagal savijauta - atrodo, kad mano pilvukas vel dideja smile.gif Labai apsidziaugtume, jei esu nestuke.gif -augintume beveik pametinukus mirksiukas.gif
Gal zinote ka nors apie HCG kieki zindanciu moteru organizme-gal yra kokie nukrypimai nuo normos iprasto nestumo metu ir nestumo zindymo laikotarpiu g.gif
Buciau labai dekinga uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(liepa82 @ 2008 10 12, 21:10)
o kiek pas tave barboraa savaičių nėštumui, kad nerodo paprasti testai. Aš irgi jau tris testus padariau vienas parodė labai neryškią baltą juostelę, su rausvais kontūrais, kitas nieko, dar kitas vos įžiūrimą, bet gal po pusvalandžio. Ryt eisiu daryt hcg. nors visi nėštumo požymiai yra tempia pilvo apačią, kūno temperatūra daugiau nei savaitę 37.2, atrodo ir pilvas kažkoks sukietėjęs, nors nėštumui galėtų buti apie 10d

pas mane laiko kaip ir turėtų būti nemažai, nes paskutines mėnesinės buvo rugsėjo pirma o ovuliacija 16 d bet mano gydytoja sake kad del to jog greiciausia vėlai implantavosi, 25 d po ovuliacijos vis dar testas rode antra neryskia juostele. pagal HCG man dabar kokios 2 sav tiktai.
Atsakyti
QUOTE(Debesiute @ 2008 10 12, 22:48)
Sveikutes,
Noriu pasiteirauti, kodel jus nustatinejat HCG: ar tai yra lengviau/greiciau /pigiau nei nueiti pas ginekologa ir issiaiskinti  g.gif Niekada nesu tokiu budu nustatinejusi  nestuke.gif
As jau 3 testus pasidariau, bet visi jie neigiami  unsure.gif Mano situacija siek tiek kitokia-dar maitinu savo maziu, tai apie  nestuke.gif  tikiuosi ne pagal veluojancias mmm, o pagal savijauta - atrodo, kad mano pilvukas vel dideja  smile.gif Labai apsidziaugtume, jei esu  nestuke.gif -augintume beveik pametinukus  mirksiukas.gif
Gal zinote ka nors apie HCG kieki zindanciu moteru organizme-gal yra kokie nukrypimai nuo normos iprasto nestumo metu ir nestumo zindymo laikotarpiu  g.gif
Buciau labai dekinga uz atsakyma

HCG daro, nes jis daug anksčiau (kokios dvi sav) parodo nestuke.gif negu ginė pamatyt gali.

Jokių nukrypimų nėra, HCG ir maitinimas nėra susiję.
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2008 10 13, 23:55)
HCG daro, nes jis daug anksčiau (kokios dvi sav) parodo  nestuke.gif negu ginė pamatyt gali.

Jokių nukrypimų nėra, HCG ir maitinimas nėra susiję.

Labai dekoju uz atsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiute @ 2008 10 14, 10:11)
Labai dekoju uz atsakyma  mirksiukas.gif

Linkiu aukštų HCG skaičių 4u.gif
Atsakyti
o hcg rodo nuo pirmos nėštumo dienos. Aš jį pasidariau sakė nėštumo nėr nes 1, bet paskui pagalvojau kad nėštumui gali būt tik 10d, arba galėjo įvykt apsivaisinimas juk ir dar vėliau o ne tą pačią dieną. Tai klausimas, jei būtų kokios 5d, ar kraujas būtų rodęs
Atsakyti