Mergaits, gelbėkit !!!!!!!!!!!!!
reikia skubaus atsakymo, nes išprotėsiu
Prieš savaitę daryti tyrimai:
HCG 1,17, PROG 1,35
Šiandien:
HCG 149,3, PROG 8,03
mmm buvo 2008-09-08 ir 2008-10-09
Man atrodo, kad HCG rodo nėštumą, bet prog. mažas ir kraujavau prieš savaitę.. galvojau kad mmm
Gal kam taip buvo ? Kaip suprasti ?
Ginė gązdina negimdiniu.. vizitas pas ją tik pirmadienį
Sveikos mamos ir ne tik,
Papasakosiu jums apie savo nerima, paskutines menesines prasidejo rugsejo 15 d., visada ciklas tesdavosi apie 28 dienas kartais trumpiau, siandien jau 33d., o mmm nesulaukiu. Nuo pirmadienio pilva pradejo ksaudeti taip kaip per menesines, taciau ju nebuvo. Vakar neiskentusi pasidariau HCG tyrima - atsakymas buvo 2,49 IU/L, beje matavausi kelias dienas temperatura tai svyruoja nuo 36,8 iki 37. Su vaikinu visad naudodavom apsauga (prezervatyva). Nusmukt lyg ir nenusmuko, o trukt irgi neturejo, na bet nezinau. Ar yra nors kokia tikimybe, kad laukiuosi?
Papasakosiu jums apie savo nerima, paskutines menesines prasidejo rugsejo 15 d., visada ciklas tesdavosi apie 28 dienas kartais trumpiau, siandien jau 33d., o mmm nesulaukiu. Nuo pirmadienio pilva pradejo ksaudeti taip kaip per menesines, taciau ju nebuvo. Vakar neiskentusi pasidariau HCG tyrima - atsakymas buvo 2,49 IU/L, beje matavausi kelias dienas temperatura tai svyruoja nuo 36,8 iki 37. Su vaikinu visad naudodavom apsauga (prezervatyva). Nusmukt lyg ir nenusmuko, o trukt irgi neturejo, na bet nezinau. Ar yra nors kokia tikimybe, kad laukiuosi?
QUOTE(rimute68 @ 2008 10 17, 16:16)
Sveikos mamos ir ne tik,
Yra, ir labai didelė tikimybė, nes aš savo nėštumą pagavau prie HCG 1,17

Mirėja, sakei, kad prie tokio progesterono jokio nėštumo negali būti.. tai kitą kartą taip nerašyk

Mano HCG šiandien 289,3, o progesteronas, taip, mažas, bet tai yra pataisoma

QUOTE(Žydros akys @ 2008 10 18, 11:00)
Mirėja, sakei, kad prie tokio progesterono jokio nėštumo negali būti.. tai kitą kartą taip nerašyk
, nes ir su tokiu progesteronu.. AŠ LAUKIUOSI
naudoju vaginalinį progesteroną.. ir HCG sėmingai auga kasdien...

Vis paskaitau ką rašai ir laikau už tave kumsčius, bus tikrai stebuklingo pastojimo istorija

Man ka tik pasake 13523 mlu/L
sake 4-5 savaites !
sedziu ir sypsausi prie kompo, net dirbti nebeeina
))
Valio

sake 4-5 savaites !

Valio

QUOTE(Spyglelis @ 2008 10 20, 12:37)
Man ka tik pasake 13523 mlu/L
sake 4-5 savaites !
))
Valio

sake 4-5 savaites !

Valio

NUOSIRDZIAUSI SVEIKINIMAI

Linkiu paties sklandziausio, dziaugsmingiausio nestumo

Deja, bet mano HCG pradėjo mažėti.. šiandie tik 215,9.. sakė nesivystantis nėštumas
laukiu kol prasidės mmm...

QUOTE(Žydros akys @ 2008 10 20, 16:08)
Deja, bet mano HCG pradėjo mažėti.. šiandie tik 215,9.. sakė nesivystantis nėštumas
laukiu kol prasidės mmm...

Užjaučiu. Nenorėjau tavęs liūdinti ir rašyti, kad man tavo situacija panaši į nesivystantį nėštumą. Galvojau, gal duok Dieve bus tikrai stebuklingas nėštumas ir tylėjau.
Man buvo labai panašiai: tik pradinis nėštumas (po inseminacijos vaisingumo klinikoje) buvo 44,98, kilo kas 3 dienos 225,1, po to 484,4, o po to staiga nukrito 289,4

Man čia mergytės irgi paaiškino, kad kai jau krenta, tai viskas baigta. Tiesa ir kilo pas mane per menkai.
Dabar svarbu, kad tau gerai viskas išsivalytų per mmm.
bet prie tokių mažų skaičiukų turėtų viskas savaime gražiai išsivalyti.
QUOTE(Lietuva @ 2008 10 20, 18:38)
Užjaučiu. Nenorėjau tavęs liūdinti ir rašyti, kad man tavo situacija panaši į nesivystantį nėštumą. Galvojau, gal duok Dieve bus tikrai stebuklingas nėštumas ir tylėjau.
...
...
Ačiū už palaikymą

QUOTE(Žydros akys @ 2008 10 20, 21:37)
Ačiū už palaikymą
O kodėl tau iš karto atrodė, kad bus nesivystantis ? Dėl žemo progesterono ? 

Kažkokia nuojauta fu, - negera. Kažkaip per mažai pas tave irgi kilo į viršų HCG.
Nu ir dėl prog.
O aš šiandien žadu keliauti darytis HCG. Ar geriau tiesiai pas gydytoją eiti? Bet šiaip tai juk kai mažas dar nėštumas, tai gydytoja nieko vis vien nemato? Ar dar laukti maždaug iki 8 savaitės ir tada jau drąsiai pas ginę?
QUOTE(Debesiute @ 2008 10 20, 13:10)
ačiū tau labai