Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

QUOTE(Žydros akys @ 2008 10 16, 11:46)
Mergaits, gelbėkit !!!!!!!!!!!!!
reikia skubaus atsakymo, nes išprotėsiu 

Prieš savaitę daryti tyrimai:
HCG 1,17, PROG 1,35

Šiandien:
HCG 149,3, PROG 8,03

mmm buvo 2008-09-08 ir 2008-10-09

Man atrodo, kad HCG rodo nėštumą, bet prog. mažas ir kraujavau prieš savaitę.. galvojau kad mmm 
Gal kam taip buvo ? Kaip suprasti  ?
Ginė gązdina negimdiniu.. vizitas pas ją tik pirmadienį

QUOTE(Žydros akys @ 2008 10 18, 11:00)
...
Mirėja, sakei, kad prie tokio progesterono jokio nėštumo negali būti.. tai kitą kartą taip nerašyk schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif , nes ir su tokiu progesteronu.. AŠ LAUKIUOSI  wub.gif
Mano HCG šiandien 289,3, o progesteronas, taip, mažas, bet tai yra pataisoma  mirksiukas.gif naudoju vaginalinį progesteroną.. ir HCG sėmingai auga kasdien...

QUOTE(Žydros akys @ 2008 10 20, 15:08)
Deja, bet mano HCG pradėjo mažėti.. šiandie tik 215,9.. sakė nesivystantis nėštumas  verysad.gif laukiu kol prasidės mmm...

Po dviejų dienų dariau buvo 208,9. Praėjo savaitė...

Xfailų tęsinys...

Laukiau kada prasidės kraujavimas.. niekas neskauda, niekas neprasidėjo.. planavom pirmadienį (ateinantį) iššaukti kraujavimą medikamentais... gydytoja liepė šiandien pakartoti HCG, nes aš vis dar jaučiuosi visiškai nėščia.. pakartoju, ogi 679,5 !!!!!
Tai dabar kartosiu rytoj ir poryt.. spręsim ką daryti.. na kas čia darosi blink.gif

Ar buvo kam taip kad iš pradžių kilo visiškai normaliai, kas dvi dienas dvigubėjo, paskui nedidelis kritimas, o paskui vėl augimas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydros akys: 29 spalio 2008 - 17:09
Sveikinu Žydros akys su rezultatu, kiek suprantu, rezultatas yra dziuginantis smile.gif
Noriu paklaust, kur Tu dareisi tyrimą? gal ir rašei, bet nepamenu.
Galvoju ir aš pasidaryt, mes draugaitės vėluoja jau kelios dienos, šnd Repipreg testukas po kokių š 6 val parode vaiduoklį, tai jau biski nerviukas ir nerimas del meiskios situacijos ima...
Iš kt požymių - labai jautrūs speneliai, ko anksčiau nepastebėjau ir lyg patinusios padidėjusios lytinės lūpos. Su darugu saugojomės gumytėmis, tai man šiek tiek mįslė, kaip čia gali gaunaisi. Paskambinau šiandien į geromedą, paklausiau, kokį minimalų nėštumą gali nustatyt, tai mane apstaugė, kad jie - ne gydytojai ir pan.
Galvoju, gal į Grybo g pavažiuot? ale, ten brungiau...
Taigi, kur Tu daraisi tyrimą?
Atsakyti
Žydros akys wub.gif Kad tik gerai viskas, na tikrai x-failai.
Atsakyti
QUOTE(rudukė @ 2008 10 29, 18:52)
...Taigi, kur Tu daraisi tyrimą?

Geromeda, Naugarduko g. 50, Vilnius, kaina 27 Lt, atsakymas po 2-3 val., priklausomai nuo tyrimų gausos 4u.gif Sėkmės..

Mirėja.. net nežinau ką galvoti... košmaras galvoje.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2008 10 29, 18:50)
Po dviejų dienų dariau buvo 208,9. Praėjo savaitė...

Xfailų tęsinys...

Laukiau kada prasidės kraujavimas.. niekas neskauda, niekas neprasidėjo.. planavom pirmadienį (ateinantį) iššaukti kraujavimą medikamentais... gydytoja liepė šiandien pakartoti HCG, nes aš vis dar jaučiuosi visiškai nėščia.. pakartoju, ogi 679,5 !!!!!
Tai dabar kartosiu rytoj ir poryt.. spręsim ką daryti.. na kas čia darosi  blink.gif

Ar buvo kam taip kad iš pradžių kilo visiškai normaliai, kas dvi dienas dvigubėjo, paskui nedidelis kritimas, o paskui vėl augimas  doh.gif

Nu fantastika blink.gif thumbup.gif Dievo stebuklas - ne kitaip. man neteko girdėti, kad po kritimo HCG kiltų aukštyn schmoll.gif

tavo pavyzdys būtų stebuklingas - ir be galo įkvepiantis.

Saugok savo angelėlį, gal jis tikrai labai labai nori į šį pasaulį ateiti 4u.gif

Labai labai džiaugiuosi už tave.
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2008 10 29, 20:32)
Mirėja.. net nežinau ką galvoti... košmaras galvoje..  doh.gif

Laikykis, kantrybės, kantrybės, kantrybės 4u.gif Įsivaizduoju, kad dabar valanda kaip diena atrodo doh.gif O tu gal BT matuoji? Gal tau O buvo ir pastojai naujai g.gif nors per mažai laiko praėjo g.gif ir kad tik negimdynio nebūtų, bet kas, bet tik ne tai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 29 spalio 2008 - 20:00
QUOTE(Mirėja @ 2008 10 29, 20:55)
Laikykis, kantrybės, kantrybės, kantrybės  4u.gif Įsivaizduoju, kad dabar valanda kaip diena atrodo  doh.gif O tu gal BT matuoji? Gal tau O buvo ir pastojai naujai  g.gif nors per mažai laiko praėjo  g.gif  ir kad tik negimdynio nebūtų, bet kas, bet tik ne tai  doh.gif

Ne, BT nematuoju.. tai vat daktarė ir sako, kad gal tai iš naujo pastojau doh.gif pridaviau HCG, laukiu atsakymo.. bus apie 13-14 val. žiūrėsim kaip auga ar krenta tie xfailiniai skaičiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2008 10 30, 12:22)
Ne, BT nematuoju.. tai vat daktarė ir sako, kad gal tai iš naujo pastojau  doh.gif  pridaviau HCG, laukiu atsakymo.. bus apie 13-14 val. žiūrėsim kaip auga ar krenta tie xfailiniai skaičiai  doh.gif

Laukiu kartu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2008 10 30, 13:22)
Ne, BT nematuoju.. tai vat daktarė ir sako, kad gal tai iš naujo pastojau  doh.gif  pridaviau HCG, laukiu atsakymo.. bus apie 13-14 val. žiūrėsim kaip auga ar krenta tie xfailiniai skaičiai  doh.gif

Nuosirdziausiai linkiu, kad rezultatas butu dziuginantis mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už palaikymą, bet rezultatas nedžiuginantis, o tik dar labiau painiavos įnešantis... 727,5 doh.gif greičiausiai arba nesivystantis arba negimdinis verysad.gif .. ko bijau labiausiai.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2008 10 30, 14:58)
Ačiū, mergaitės, už palaikymą, bet rezultatas nedžiuginantis, o tik dar labiau painiavos įnešantis... 727,5  doh.gif greičiausiai arba nesivystantis arba negimdinis  verysad.gif .. ko bijau labiausiai.. unsure.gif

Bliamba verysad.gif O ginė nieko nemato?
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2008 10 30, 15:10)
Bliamba  verysad.gif O ginė nieko nemato?

Rytoj kartosiu HCG ir eisiu pas ginę.. ir sakė greičiausiai duos siuntimą į ligoninę. Kai buvau pirmadienį pas ją, tai nieko nematė, apart, kad gimda išvešėjusi, nėštuminė.. bet jei ir ryt nieko nematys, tai įdomu ką man ruošiasi valyti, jei nemato nei kur nei ką doh.gif
Atsakyti