Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

Kai man buvo negimdinis, tai irgi nemate. Tiksliau mate kazkokia lyg deme kairej kiausidej. Tai kai dar operacija lakoroskopu, man atrodo tada jie ir ieskojo tiksliau kur yra tas nestumas. Siaip pasitvirtino kad butent kairej kiausintaky buvo nestumas.
Papildyta:
Beje, pas mane gimda tuo metu buvo nepakitusi. Nieko panasuas i nestuma. Nu tik daug vandens buvo ten, bet cia reiske kad prasidejo komplikacijos su nestumu (skausmai didziuliai). Kaip man daktare sake, jei neklystu prie negimdinio nestumo gimda nepakinta. Net jei viskas tvarkoj su nestumu iki 5 savaiciu gali visiskai ginekologai nematyti jokiu gimdos pasikeitimu. Jei pas tave gimda pasikeitusi, tai nezinau ka tai reiskia..
Atsakyti
pas mane per 6 dienas paaugo 800, tai per 1 diena 133. Ir po keliu dienu prasidejo kraujavimas-persileidimas. Buvo negimdinis nestumas.
Tikrai nenoriu tau nieko blogo linketi ar prognozuoti, bet svarbiausia nedek daug vilciu... leisk laikui paciam isspresti 4u.gif
Labai noreciau, kad tau pasisektu wub.gif laikau uz tave kumscius 4u.gif
Pas mane nestumas buvo gimdoje 7 savaites pilnos su keliom dienom. Gimda pakitusi stipriai ir padidejusi labai
As laukiau, kad man naturaliai iseitu viskas, bet nezinau ar kartociau tai dar karta, nes tai buvo beprotiski skausmai, galvojau apalpsiu... Viskas isejo su "saremiais", po kuriu palengvejo, taciau jau kelios dienos tesiasi kraujavimas ir skauda kaip per paprastas mmm (pas mane jos labai skausmingos, bet tas naturalus persileidimas buvo 10 kart skausmingesnis... sienom norejau lipti.. blink.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milduxe: 30 spalio 2008 - 14:37
QUOTE(Žydros akys @ 2008 10 30, 15:19)
Rytoj kartosiu HCG ir eisiu pas ginę.. ir sakė greičiausiai duos siuntimą į ligoninę. Kai buvau pirmadienį pas ją, tai nieko nematė, apart, kad gimda išvešėjusi, nėštuminė.. bet jei ir ryt nieko nematys, tai įdomu ką man ruošiasi valyti, jei nemato nei kur nei ką  doh.gif

Laikykis wub.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės.. bet manau, kad be laporaskopijos neapsieisiu.. teks dukrytės gimtadienį turbūt praleisti ligoninėje verysad.gif
Atsakyti
sveikutes...noriu patarimo.10.28d dariausi HCG buvo 1173 u/l, siandien kartojau buvo 2049u/l kaip manot normaliai paaugo? ar mazai?ytaria negimdini..dekui
Atsakyti
QUOTE(staniule @ 2008 10 30, 19:05)
sveikutes...noriu patarimo.10.28d dariausi HCG buvo 1173 u/l,  siandien kartojau buvo 2049u/l  kaip manot normaliai paaugo? ar mazai?ytaria negimdini..dekui

Paaugo neblogai, nes nuo 1500 jau kiek liečiau auga. O negimdiniam jau kiek per dideli skaičiai, man atrodo blush2.gif
Atsakyti
gimdoj nemate nestumo,antradieni pas gydytoja eisiu,gal pamatys jau.jai stogas nenuciuoz iki to antradienio
Atsakyti
QUOTE(staniule @ 2008 10 30, 20:58)
gimdoj nemate nestumo,antradieni pas gydytoja eisiu,gal pamatys jau.jai stogas nenuciuoz iki to antradienio

Iki hcg 1500 nematyti yra labai net normalu, nepergyvenk, viskas gerai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(staniule @ 2008 10 30, 18:05)
sveikutes...noriu patarimo.10.28d dariausi HCG buvo 1173 u/l,  siandien kartojau buvo 2049u/l  kaip manot normaliai paaugo? ar mazai?ytaria negimdini..dekui

kiek čia būtų mlU/l vienetais? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2008 10 30, 21:01)
kiek čia būtų mlU/l vienetais?  blush2.gif

net nezinau,nes darausi tik toj laboratorijoj,kur u/l vienetais...tai net neisivaizduoju.bet jau nezinau nei ka galvot.itaria negimdini,o be to 10.16d dariausi HCG buvo maziau nei o.1 tai neigiamas...dariausi plauciu rentgena,geriau antibiotikus,ir se tau-nestumas
Atsakyti
QUOTE(staniule @ 2008 10 30, 20:11)
net nezinau,nes darausi tik toj laboratorijoj,kur u/l vienetais...

nes pas mane 10.27 buvo 338,4, bet mlU/l tai čia 2 savaitės nuo pastojimo (ribos yra 20-500)
ir man atrodo čia jau link trečios traukia blush2.gif
tai kol kas jaučiuosi rami, nes pagal skaičiavimus maždaug atitinka
Atsakyti
Mano HCG šiandien 972,8 blink.gif bet progesteronas 3,41 doh.gif pas ginę sekmadienį.. darys echo.. kol kas laukti.. galima nusišauti su durų rankena blush2.gif kantybė lygi nuliui blush2.gif
Atsakyti