Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

QUOTE(kycia @ 2007 09 21, 16:17)
dariausi ir as kruajo tyrimus, tai sake 0,4.  O ar neturetu buti visiskai riebus nulis?
Ar negali buti cia tiesiog per anksti? dariausi apie 9 DPO

Visur skirtingai raso,sako.Man sake,kad tik nuo 11 DPO gali parodyti.AIDS centre sake,kad jei virs1-tai jau nestuke.gif ,o gine sake,kad jei ne nestuke.gif ,tai ir virs 0negali buti.Na man tai buvo 2,29,tada eme tepliot,tada po keliu dienu persileidau ir rode 0,...tiksliai nepamenu kiek.
Tai as visai nebesuprantu tu tyrimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(noanoa @ 2007 09 21, 21:05)
Visur skirtingai raso,sako.Man sake,kad tik nuo 11 DPO gali parodyti.AIDS centre sake,kad jei virs1-tai jau  nestuke.gif ,o gine sake,kad jei ne  nestuke.gif ,tai ir virs 0negali buti.Na man tai buvo 2,29,tada eme tepliot,tada po keliu dienu persileidau ir rode 0,...tiksliai nepamenu kiek.
Tai as visai nebesuprantu tu tyrimu  doh.gif

nu tai tu persileidai. O man 4-5 DPO tepliojo, tai as ir jau buvau tikra, kad jei yra, parodys.
Gal tikrai dar ankstoka... bet ai 4u.gif
Atsakyti
gal kas zinote, kiek grybo g. kainuoja tyrimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Retro* @ 2007 09 24, 08:52)
gal kas zinote, kiek grybo g. kainuoja tyrimas 4u.gif

tai va, as tik ka grizau is ten, tyrimas 29, plius dar apie 10 lt uz kraujo paemimas doh.gif tai viso 40 lt...
rezultatas po 2 val. laukiu unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Paskambinau.. atsakymas trumpas - neigiamas, maziau nei 1 verysad.gif

o as tada nesuprantu, kodel man tas pienukas atsirado ir vis dar yra... gal galiu vel pradeti maitinti savo 2,5 metu vaika biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Retro* @ 2007 09 24, 13:28)
Paskambinau.. atsakymas trumpas - neigiamas, maziau nei 1  verysad.gif

o as tada nesuprantu, kodel man tas pienukas atsirado ir vis dar yra... gal galiu vel pradeti maitinti savo 2,5 metu vaika biggrin.gif  doh.gif

o kuri tau diena po ovuliacijos, ar veluoja mm?
as dariausi 9 DPO tai man irgi buvo 0,4, neigiamas.
Bet as dariau Kaune, savanoriu 284 ar panasiai, tai man ten tokia kaip pirmoke pasirode, belekiek maisesi ir vienu zodziu sake, kad kraujo tyrimas VIS TIEK NIEKO NERODYS, nes testai tikslesni... tad.... nusispjoviau ir isvis nepatikejau jokiais rezultatais g.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2007 09 24, 14:10)
o kuri tau diena po ovuliacijos, ar veluoja mm?
as dariausi 9 DPO tai man irgi buvo 0,4, neigiamas.
Bet as dariau Kaune, savanoriu 284 ar panasiai, tai man ten tokia kaip pirmoke pasirode, belekiek maisesi ir vienu zodziu sake, kad kraujo tyrimas VIS TIEK NIEKO NERODYS, nes testai tikslesni... tad.... nusispjoviau ir isvis nepatikejau jokiais rezultatais  g.gif

man irgi 9 DPO... ech, bet as jau ir patikejau, kad nieko... neben kokia savaite uzsilaikys mmm, tai pakartosiu NT unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Retro* @ 2007 09 24, 14:18)
man irgi 9 DPO... ech, bet as jau ir patikejau, kad nieko... neben kokia savaite uzsilaikys mmm, tai pakartosiu NT unsure.gif

nu dar palaukiam tada abi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2007 09 24, 14:33)
nu dar palaukiam tada abi cool.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jei norit pigiai pasidaryt-tai AIDS centre-15lt.Atsakymas kita diena.
Bet vat sako,kad tik nuo 11DPO galima nustatyti.Tai gal dar paskubejot g.gif .Na nezinau,nera vieningos nuomones del to hcg schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif o gal zinot, ar semos gyd. gali atlikti kazkokius tyrimus ir patvirtinti nestuma 4u.gif , nes testas man rodo, kad as nestuke.gif , o pas ginekologe reik laukt eiles visa savaite doh.gif labai sunku tiek laukt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(niurzgute @ 2007 10 01, 12:23)
Sveikutes smile.gif o gal zinot, ar semos gyd. gali atlikti kazkokius tyrimus ir patvirtinti nestuma 4u.gif , nes testas man rodo, kad as nestuke.gif , o pas ginekologe reik laukt eiles visa savaite doh.gif  labai sunku tiek laukt verysad.gif

Sveikute!NA,KAD GAL NELABAI g.gif,Ka seimos gydytoja galetu g.gif ,nebent pasiulyt pasidaryt hcg tyrima kokioj laboratorijoj-jei esi is didesnio miesto ir jame daro.
Jei jau testas rodo,tai:
NUOSIRDZIAUSI SVEIKINIMAI!Ir kantrybes!
Atsakyti