Aš manau, kad tikrai įmanoma, tik reikia daug kantrybės ir pastangų

aš irgi mokinau, bet man nepavyko, stengėmės tikrai ilgai, bet padariniai labai juokingi, tuoj viską ir papasakosiu

))
pirmiausiai tai prisižiūrėjau youtube filmukų, kaip gražiai katinukai išmokinti, na ir nusprendėm, kad reik išmokinti ir mūsų katytę

pradėjau nuo pat mažens, beveik nuo pat pirmos dienos namuose, iš pradžių dėžutė po truputį keliavo iš kambario į koridorių, po to į vonią, prie klozeto, kilo iki klozeto lygio, atsirado ant klozeto ir kaip ir viskas tvarkoj iki čia buvo. Vietoj speciaių dangčių, naudodavau plastikinius padėklus, įvairius plastikinius indus ir pan. Padėklas buvo patogiausia išeitis, nes ji buvo galima pakišti po klozeto dangčiu ir labai stabiliai laikydavosi. Pradėjom didinti skylutę, aišku kraiką reikėdavo pilti pastoviai, nes katinukui buvo labai smagu tiesiog pažaist ir pažiūrėt, kaip kraikas nuskęsta

kiekvieną kartą katytei susiruošus į tualetą visada skatindavau ir girdavau už gerus darbus, kaip suprantu čia ir buvo mano klaida, kad per daug dėmesio skyriau jos pratinimui prie tualeto ir neleisdavau išbandyti pačiai, nors šiaip viena namie būdama ji viską atlikdavo puikiai, bet atsitiko toks juokingas dalykas, kad ji įprato prie mano pagyrų tualete ar šiaip dėl draugijos, visada kviesdavosi mane į tualetą atlikti reikaliukų

aš nueinu, pastoviu, ji padaro, pagiriu ir einam toliau... problema atsirado tada, kad kai jau mes patys eidavom į tualetą, katė pradėdavo stresuoti, nes jai irgi prispirdavo reikalas ir būtinai tuo pačiu metu, vieną kartą su baisiu stresu padarė į kriauklę, kitą kartą ant kilimėlio, iš pradžių barėm ir aiškinom kad megalima, bet katinukas nesuprato, kad reik palaukt, kol tualetas užimtas

dar keletą kartų taip pasikartojo ir nusprendžiau nebekankinti katinuko, taip prie tualeto atsirado normali katinuko dėžutė. ir po šiai dienai, katinukas visada į tualetą eina kartu ir reikaliukai atliekami vienu metu. kita medalio pusė, kol naudojamės tualetu, katinukas murkia ir glaustosi, nors šiaip murkia gana retai ir jau ypatingais atvejais

tai kaip suprantu vaidmenys apsikeitė

žodžiu, tokia vat juokinga situacija gavosi iš šitų mokslų ir labai didelio noro išmokinti