QUOTE(drugelis. @ 2009 01 16, 17:48)
Turiu dar vieną klausimėlį, tai visgi kokio dydžio turi būti bliūdas pradinėje stadijoje, kai dar nėra kartono, o tiesiog katinas mokinamas užlipti ant klozeto? Pas mane gan didelis, katinas visas įtelpa ir negilus, tai susidūrus su labai erzinančia problema: kai atlieką didelį reikalą, bekasinėdamas smėlį ištepa klozeto kraštus labai bjauriai. Jei būnu namie, dar nieko, iškart išvalau, dezinfekuoju spiritu, bet jei ne namie....

Tualetas supanašėja į viešą tualetą... Labai nemalonu... Tai gal užtenka mažo bliūduko, jis įsistatytų giliai ir nepasiektų kraštų lapkėm savo?

Patarkit greičiau, nes MB jau įpykęs... Ar tiesiog pereit į kartono stadiją iškart?
bliudelis pas mane buvo toks kad tiktų į klozeto vidų-laikytusi-neperdidelis.o šalia stovi nedidelis suolelis užlipimui,bet jis nelabai juo naudojasi-matei foto

mano kicas tiplpdavo visas į tą bliūdelį-o kasdavo tualeto kraštus-ištepes nebuvo nė syk

M.B ir laaabai bumbėjo,o kai dabar moka tai tyli kaip žuvis-dar draugam giriasi
o dėl to ar mokint-tai man tai

jokio kraiko,prikapstymo.o dėl kvapo-pas mus tualete visada stovi muilas tas kur skleidžia kvapą-buvom savaitgalį išvykę-nebuvo jokio kvapo
drugeli,jei kas neaišku rašyk A.Ž gal ir foto daugiau įmesiu.bet jei katinas jau daro bliudelį ant klozeto-tai dar nenuleisk ranku,bandyk dėti kartoną ant viršaus bliudelio,bet po dangčiu,kad lipdamas nenumestų ,mažiau prikapstis gal