Įkraunama...
Įkraunama...

Ar įmanoma katiną išmokyt naudotis žmonių unitazu?

Na man kažkaip neįtikėtina, kad katės išmoksta į klozetą daryt g.gif ir nepadaro pro šalį ar ant krašto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2009 01 09, 10:45)
Na man kažkaip neįtikėtina, kad katės išmoksta į klozetą daryt  g.gif ir nepadaro pro šalį ar ant  krašto  smile.gif

Ismoksta ismoksta smile.gif mano mamos drauge turi kate, kuri pati isigudrino daryt i klozeta, tik vandens nenuleidzia lotuliukas.gif
Atsakyti
išmoksta ant klozeto.va maniškis mokiau apie 2 mėn.rezultatas thumbup.gif nors M.B netikėjo.dariau viską kaip parodyta temos pirmose pls,pagal ytubedar uždėtaskartonas,bet paskuj nuimsiu,čiakad ant krašto išmoktų tupėt.o į skylę kartone visada pataiko thumbup.gifuser posted image
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 01 09, 22:20)
išmoksta ant klozeto.va maniškis mokiau apie 2 mėn.rezultatas thumbup.gif nors M.B netikėjo.dariau viską kaip parodyta temos pirmose pls,pagal ytubedar uždėtaskartonas,bet paskuj nuimsiu,čiakad ant krašto išmoktų tupėt.o į skylę kartone visada pataiko

Super! šiandien tik pamačiau šitą temą. Visada galvojau, kad tai iš fantastikos srities biggrin.gif
matau, kad Adriu puikiai pavyksta - ir mes su MB imsimes darbo smile.gif

o kaip kitoms sekesi? ar pavyko?
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 01 09, 21:20)
išmoksta ant klozeto.va maniškis mokiau apie 2 mėn.rezultatas thumbup.gif nors M.B netikėjo.dariau viską kaip parodyta temos pirmose pls,pagal ytubedar uždėtaskartonas,bet paskuj nuimsiu,čiakad ant krašto išmoktų tupėt.o į skylę kartone visada pataiko thumbup.gifuser posted image

Gal galėtum plačiau papasakot apie visą mokymo procesą. Pas mane šiuo metu bliūdas tualete - į jį daro, neseniai bandžiau išimti, tai nepavyko - įkrito į vandenį ir daugiau nėjo... Vėl bliūdas tualete... Nelabai suprantu su tuo kartonu ką daryti, ar išpjovus nedidelę skylę, po apačia dar turi likti bliūdas su kraiku? Paaiškinkit išsamiau... Beja, į tą mano bliūdą jis įlipa pilnai, gal mažiukas turi būti? Kad netilptų visas? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 14 sausio 2009 - 22:04
as bandau irgi kate pripratint ant klozeto reikalus atlikt, bet taip sunkiai, tokia jau uzsispyrus...
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2009 01 14, 23:03)
Gal galėtum plačiau papasakot apie visą mokymo procesą. Pas mane šiuo metu bliūdas tualete - į jį daro, neseniai bandžiau išimti, tai nepavyko - įkrito į vandenį ir daugiau nėjo... Vėl bliūdas tualete... Nelabai suprantu su tuo kartonu ką daryti, ar išpjovus nedidelę skylę, po apačia dar turi likti bliūdas su kraiku? Paaiškinkit išsamiau... Beja, į tą mano bliūdą jis įlipa pilnai, gal mažiukas turi būti? Kad netilptų visas?  doh.gif

kad ir dėjau kartoną,po apačia budavo bliudas su kraiku,tik kartone iškirpau skylę didelio obuolio dydžio-tai jis užlipdavo,pro tą skylę kraiką su letena pakasdavo,o tada pataikydamas darydavo-kaip nekeista visada pataikė pro skylę. biggrin.gif tik bėdos su M.B bambejo,kad reikia kartoną nuimt,bliudelį lotuliukas.gif
po kurio laiko bliudelį išemiau-liko kartonas,kai priprato be bliudelio,palaipsniui skylę kartone didinau-iki dabar kaip foto. smile.gif dar kol kas neišėmiau to kartono-bet jau greit manau išimsiu mirksiukas.gif
kaip faina kai nereikia kraiko pirkt-nuleidi vandenį ir psio thumbup.gif
mokymas truko 2 mėn kažkur cool.gif
sekmės visoms.labai puikiai paaiškinta 2 pls yra ytube nuoroda-aš pagal ten bandžiau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 15 sausio 2009 - 15:22
Turiu dar vieną klausimėlį, tai visgi kokio dydžio turi būti bliūdas pradinėje stadijoje, kai dar nėra kartono, o tiesiog katinas mokinamas užlipti ant klozeto? Pas mane gan didelis, katinas visas įtelpa ir negilus, tai susidūrus su labai erzinančia problema: kai atlieką didelį reikalą, bekasinėdamas smėlį ištepa klozeto kraštus labai bjauriai. Jei būnu namie, dar nieko, iškart išvalau, dezinfekuoju spiritu, bet jei ne namie.... doh.gif Tualetas supanašėja į viešą tualetą... Labai nemalonu... Tai gal užtenka mažo bliūduko, jis įsistatytų giliai ir nepasiektų kraštų lapkėm savo? g.gif Patarkit greičiau, nes MB jau įpykęs... Ar tiesiog pereit į kartono stadiją iškart?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 16 sausio 2009 - 16:50
Nu skaitau, skaitau as ka jus cia rasot ... man tai cia kosmosas! biggrin.gif kaip jus tas kates ismokinat ir kam? Tai daba jus man pasakykit- jus tuos katinus ir nuleist vandeni ismokinat ? blink.gif Nes kai pagalvoju- tai jis padaro, wc atidengtas visa diena, jei namie esi nuleidi ir tiek, o tai jei visa diena darbe? Tai viskas ir stovi tam wc? Ir sysius, ir nesysius- su kraiku tai uzkapsto, tas kvapas kazkaip netaip jauciasi.O kai visa diena taip pastovi vandeny viskas , tai kaip su kvapu namie???
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2009 01 16, 17:48)
Turiu dar vieną klausimėlį, tai visgi kokio dydžio turi būti bliūdas pradinėje stadijoje, kai dar nėra kartono, o tiesiog katinas mokinamas užlipti ant klozeto? Pas mane gan didelis, katinas visas įtelpa ir negilus, tai susidūrus su labai erzinančia problema: kai atlieką didelį reikalą, bekasinėdamas smėlį ištepa klozeto kraštus labai bjauriai. Jei būnu namie, dar nieko, iškart išvalau, dezinfekuoju spiritu, bet jei ne namie....  doh.gif  Tualetas supanašėja į viešą tualetą... Labai nemalonu... Tai gal užtenka mažo bliūduko, jis įsistatytų giliai ir nepasiektų kraštų lapkėm savo?  g.gif  Patarkit greičiau, nes MB jau įpykęs... Ar tiesiog pereit į kartono stadiją iškart?

bliudelis pas mane buvo toks kad tiktų į klozeto vidų-laikytusi-neperdidelis.o šalia stovi nedidelis suolelis užlipimui,bet jis nelabai juo naudojasi-matei foto mirksiukas.gif mano kicas tiplpdavo visas į tą bliūdelį-o kasdavo tualeto kraštus-ištepes nebuvo nė syk schmoll.gif M.B ir laaabai bumbėjo,o kai dabar moka tai tyli kaip žuvis-dar draugam giriasi lotuliukas.gif
o dėl to ar mokint-tai man tai thumbup.gif jokio kraiko,prikapstymo.o dėl kvapo-pas mus tualete visada stovi muilas tas kur skleidžia kvapą-buvom savaitgalį išvykę-nebuvo jokio kvapo schmoll.gif
drugeli,jei kas neaišku rašyk A.Ž gal ir foto daugiau įmesiu.bet jei katinas jau daro bliudelį ant klozeto-tai dar nenuleisk ranku,bandyk dėti kartoną ant viršaus bliudelio,bet po dangčiu,kad lipdamas nenumestų ,mažiau prikapstis gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2009 02 19, 18:17)
...mano kate irgi i klozeta dare, bet veliau uzsipanikavo, lipdavo karta per tris dienas...
dabar kai dvi turiu, gal su tuo kartonu pabandyti  g.gif nusipirkus buvau sittikity, gavau 2, o viena jau spejau atiduoti draugei kuri kate turi  doh.gif

tai papasakok kaip buvo pavykę išmokinti ją lipti ant klozeto? O kodėl tik kas 3 dienas? o tai dabar ir antrą katę nori išmokinti?
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2009 02 20, 08:05)
tai papasakok kaip buvo pavykę išmokinti ją lipti ant klozeto? O kodėl tik kas 3 dienas? o tai dabar ir antrą katę nori išmokinti?

Tai vat ir nepavyko g.gif
Is pradziu viskas buvo gerai, lipo, dare. Kai skyle padidinau, issigasdavo byrancio i vandeni smelio garso... Priprato. Pabaigus visus reikalus tekdavo ja nuo unitazo vyti, nes pradedavo i skyle letenas kaisioti, zaisti. Atrodo, problemu nebuvo. Kazkuri laika jau ir nuemus visus sittikity graziai ant unitazo uzsilipus dare, bet nezinau kas ja isgasdino ar kas nepatiko g.gif pastebejau kad mano kate pradejo vengti tualeto unsure.gif Kentedavo iki paskutinio... Pradedavo kniaukti ir po kampus duotis, o uzsilipusi ant klozeto kelias minutes trepsedavo, kniaukdavo ziuredama i lubas, lyg tai kankintusi... kol padarydavo *dideli* reikala. Su mazais problemu nebudavo doh.gif teko gryzti prie smeliuko, nes buvau isvykusi ir kazkuri laika ja viena palikusi, tai gryzus teko valyti visus kampus pridirbtus, nuo to laiko ant tualeto nebelipo...
Dabar turiu priglaudusi dar viena - maza katyte, tai vargo su smeliu dar daugiau. Vel galvoju apie sittikity. Galvoju, jei vienai sunku buvo ismokti tualetu naudotis, tai gal abi ismoks, viena i kitos pavyzdi ziuredama drinks_cheers.gif
Atsakyti