Įkraunama...
Įkraunama...

Ar įmanoma katiną išmokyt naudotis žmonių unitazu?

o mūsiškė vonioj viską atlieka. kaip ji taip išmoko, nežinau, bet užtat kaip patogu smile.gif kraiko visiškai nebenaudojam. tik iš pradžių buvo baisu, kur ji darys mano ar draugo tėvų namuose, na bet ką - ir ten susirado vonią ir ja sėkmingai naudojasi. liux smile.gif gal kam ir nehigieniška atrodys, bet mums tai nekliudo smile.gif išvalom, nuplaunam ir gerai.
Atsakyti
O siaip man idomu, jei kate ismokyta daryti tualete ar vonioje, tai ka ji sveciuose daro?
Jei pripratus eit i dezute, tai viskas aisku - reikia tik dezute pasiimt, o klozeto gi su savim nepasiimsi.
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2009 04 08, 17:10)
O siaip man idomu, jei kate ismokyta daryti tualete ar vonioje, tai ka ji sveciuose daro?
Jei pripratus eit i dezute, tai viskas aisku - reikia tik dezute pasiimt, o klozeto gi su savim nepasiimsi.

tai gal svečiuose šeimininkų toletu ir naudojasi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, labai šaunus dalykas katę išmokinti daryti visus savo reikaliukus WC, daug kantrybės ir darbo reikia. Bet jau taip viskas nehigieniška atrodo, man kažkaip ir plaukai pasišiaušia pagalvojus, kad kartu su kate į vieną WC... schmoll.gif. Tik jau nesupykit, čia savo nuomonę pareiškiau smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(pumaxxx @ 2009 04 09, 10:06)
Sveikos mergaitės, labai šaunus dalykas katę išmokinti daryti visus savo reikaliukus WC, daug kantrybės ir darbo reikia. Bet jau taip viskas nehigieniška atrodo, man kažkaip ir plaukai pasišiaušia pagalvojus, kad kartu su kate į vieną WC... schmoll.gif. Tik jau nesupykit, čia savo nuomonę pareiškiau  smile.gif .

dar kad į wc daro - nieko, bet paskaičiau apie kriauklę ar vonia, tai jau ne schmoll.gif
Atsakyti
Mes turejom kate, kuri 16 metu sekmingai naudojosi tualetu thumbup.gif Ir nereikejo sukt galvos nei del kraiku, nei del smelio (nes tais laikais kraiko nebuvo) Kate buvo labai protinga ir mokint jos nereikejo, tiesiog jos dezute buvo padeta salia klozeto, o kai as, ar seimos nariai eidavom i tualeta, tai kate verzdavosi kartu (mes ja isileisdavom), tai viska apuostydavo, kas, kur, kaip vyksta ir pradejo reikalus atlikinet ne i savo dezute, o i klozeta thumbup.gif drinks_cheers.gif Vandens nuleist nemokejo, bet visiem garsiai pranesdavo (pradedavo barskint tualetinio popierio laikikli arba stumdyt su nosim sepeti tualetui valyt), kad atliko reikalus, kad ateitume ir nuleistume vandeni. Tada patenkinta lakstydavo po kambarius drinks_cheers.gif thumbup.gif (kaip gera darba atlikus thumbup.gif )
O dabar turim nauja katyte, tai teko susipazint ir su kraikais ir dezutem... Dezute buvom nupirke su grotelem, tikejomes apsieit be kraiko, bet katyte para laiko nieko nedare, kol galiausiai sunerimus pradejo lakstyt, kniaukt ir sysiu padare ant lovos, bet ne i dezute (i kuria vis idedavom kas koki pusvalandi) Tada nupirkom kraiko (iskart suprato kam tas daiktas skirtas) ir nuo to laiko visus reikalus atlieka tik i dezute ir i kraika. Nors dezute stovi prie klozeto (kaip ir anos kates), taciau si taip nesidomi aplinka ir nemanau, kad ismoktu. Manau, toli grazu ne kiekviena katina galima ismokyt naudotis tualetu.
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 09, 11:58)
dar kad į wc daro - nieko, bet paskaičiau apie kriauklę ar vonia, tai jau ne schmoll.gif

bet gi nuplaunama vandeniu, o ir kvapo jokio nesijaucia. galima ir dezinfekuoti. man tai kaip tik kraikas nepatinka. musiske ji visur isdrabstydavo, nors ir dezute aukstais krastais.
Atsakyti
QUOTE(wwwi @ 2009 04 11, 17:03)
bet gi nuplaunama vandeniu, o ir kvapo jokio nesijaucia. galima ir dezinfekuoti. man tai kaip tik kraikas nepatinka. musiske ji visur isdrabstydavo, nors ir dezute aukstais krastais.

o tai kakučius išimat? man vistiek nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 11, 19:44)
o tai kakučius išimat? man vistiek nelabai schmoll.gif

taip taip, visada išimam smile.gif
Atsakyti
As taip pat nesenai susipazinau su kraikais, desutemis, lopetelemis ir kapstymusi po š....a blink.gif Patenkinta tuo nelikau nes si "faina" reikala seimoje tvarkau tik as. Internetas visagalis tai suzinojau kaip mokoma katinelius naudotis musu WC thumbup.gif . Zinoma reikalinga milziniska kantrybe. Stai pora linku su filmukais
http://www.youtube.c...h?v=p943wK0tSWQ
taip pat galima naudotis toku prietaiseliu Litter Kwitter Toilet Training
http://www.youtube.c...feature=related bet ebay jis kainuoja nepigiai o Lietuvoje isvis niekur nemaciau (juk toki daikta pardavineti neapsimoka, is kraiku gaunamas ne mazas pelnas). Mes naudojames plastikiniu dubeneliu kuris telpa i wc ir tikrai kaina maximoje iki 5 lt smile.gif tik po truputeli neskubedami ertme dugne didiname smile.gif kol katyte visai atpras nuo jo. Tik pradzioje reikia berti kraiko kuri galima mesti i wc tik jis ne pigus sad.gif Tad sekmes mokantis ir kantybes thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nidalt: 15 sausio 2011 - 21:46
nusipirkau lietuvoj litterkwiter smile.gif jau trecia savaite ir jau su pustusciu dangciu ipusejom smile.gif ten viskas labai paprasta, tik reikia laiko smile.gif ir brangokas, bet kai pagalvoji kad niekad nebereiks kraiko pirkt tai kazkaip nebegaila 4u.gif

Atsakyti
Kaip išmoksta atsidaryti duris pakimbant ant rankenos? smile.gif

Mano katinas vaikysteje mokėjo klozete lengvintis. Na vandens nenuleisdavo,
bet visa kita jokių problemų. Nors niekas nemokino.
JIE MUS STEBI IR MOKOSI!!!
Atsakyti