Senovės romėnai, garsėję savo gausiom puotom, gerklę pakutendavo plunksnele... kelios minutės... hm... nepatogumų... ir vėl toliau prie stalo...

As irgi siulyciau Mezym Forte, tikrai gerai veikia. Nors aisku, kaip ir visos sako, geriau nepersivalgyti
Tarp kitko, neseniai skaiciau straipsni, kad daznai naudojant virskinimo fermentus, berods kasa ipranta ir pati tingi atlikt savo darba, taigi patariama kuo maziau juos naudot, tik esant reikalui...

Šaltas vanduo

man tai geriausiai padeda renie

renie yra nuo remens skausmo, o mes kalbam apie virskinimo germentus

QUOTE(leo11 @ 2006 12 28, 11:14)
As irgi siulyciau Mezym Forte, tikrai gerai veikia. Nors aisku, kaip ir visos sako, geriau nepersivalgyti
Tarp kitko, neseniai skaiciau straipsni, kad daznai naudojant virskinimo fermentus, berods kasa ipranta ir pati tingi atlikt savo darba, taigi patariama kuo maziau juos naudot, tik esant reikalui... 

tikrai teisybe, mane, kaip bebutu keista, apie tai ispejo vaistineje geranoriska vaistininke. ir paciu laiku, nes as jau buvau "sedus" ant mezimo. kiekvienas persivalgymas pasibaigdavo rozinem tabletem, kiekvienas riebesnio maisto patiekalas, ar torto gabaliukas, taip pat. as jau turejau psichologine priklausomybe, nes kol neisgerdavau tabletes, jausdavausi "sunki", bet is karto palengvedavo, kai ja prarydavau. juokingiausia, kad viena karta nusipirkau tu baltu mezim-forte, daug stipresniu ir jas sumaisiau su tabletemis nuo persalimo, kurios man irgi "padejo" nuo persivalgymo - ryte pabudau liekna ir laiminga, o tada pastebejau, kad geriu ne mezim'a jau visa savaite

mezym forte yra tas pats, kas pankratinas, o pastarasis siek tiek gadina kepenis. Man tai pats efektyviausias virskinimui yra METOKLOPRAMID

QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 12 28, 11:39)
na man ne saltas, o kambario temperaturos

QUOTE(Dal70 @ 2006 12 20, 12:12)
Pats geriausias dalykas, kai skrandis streikuoja yra žolelių užpiltinė "Underberg".
Man padeda visada, tik nežinau ar Lietuvoje yra, mes kai važiuojame tai prisiperkame jo keletą dėžučių.
www.underberg.de/index_main.php?lang=en&id=80&flash=true
sUTINKU 100%JIS MAN T.P. LABAI PADEDA,JEI YRA SVECIU IR KAZKAM SUSTOJA SKRANDIS,ISKART PADEDA,PER KELIAS MINUTES NUSLENKA VISKAS ZEMYN...Dar panasus yra Jubilaums aqavitas,veikia panasiai.
Man padeda visada, tik nežinau ar Lietuvoje yra, mes kai važiuojame tai prisiperkame jo keletą dėžučių.
www.underberg.de/index_main.php?lang=en&id=80&flash=true
man pries pora dienu buvo skrandis stipriai sustojes, jausmas lyg akmuo didziulis butu. tai siunciau drauga i vaistine. jis nupasakojo vaistininkei kas ir kaip, o ji pasiule raniberl. siaip jis lyg ir nuo rugsties, bet kazkodel padejo. dar dave tokiu vaistuku zoleliu pagrindu "digestive aid tablets", bet cia gal labiau profilaktikai. man dar padeda tokiu atveju mineralinis su burbuliukais arba vandens stikline ir masaziukas pilvukui
Geriausias vaistas skrandziui sustojus man yra gazuotas mineralinis vanduo