Įkraunama...
Įkraunama...

Pirkimas išsimokėtinai - lizingas

QUOTE(Saga @ 2007 10 05, 10:08)
labai teisingai...... geriau puse metu kojines skalbti rankomis ir deti pinigus i kruvele laukdamas kol galesi isigyti ta issvajota savo skalbimo masina, patalynes idomu kaip  geriau nekeisti, rankomis skalbti ar nesti i valykla kur mokesi pinigus ne mazesnius per puse metu nei butum palukanas sumokejes..... ar prasyti pazystamu, buk geras zmogus duok issiskalbti kol as sutaupysiu biggrin.gif ...... ir su teliku geriau ziureti prasta sukisus i ji koki 300 lt negu tuos pacius 300 lt sumoketi kaip palukanas ir is karto dziaugtis normaliu...... nu kur dar galima pritaikyti ta praktika...... sugedo virykle.... maitinames kavineje, saltais uzkandziais ir taupome...... pasidarome remonta, nebeturime pinigeliu virtuves baldams.... gyvename is viso be ju, lekstes kruveleje susikrauname issiplauname viska vonioje, jeigu imontuojama vyrykle bus tai be jos tada ir taupome  biggrin.gif  biggrin.gif  taip daro protingi zmones.... na suprantu as ta toki taupyma...... va turiu telika bet noreciau dar vieno kitame kambaryje, pataupysiu ir turesiu dviejuose kambariuose, o ne perku suda kad veliau galeciau geresni nusipirkt... jeigu saldytuva noriu keisti as taupau, jeigu man jis sugedo, tai nelaikau produktu balkone, o perku kita issimoketinai ir toliau gyvenu.... palukanos mano akimis yra mokestis uz patoguma..... beje nuspirkus skalbkle as po metu nejau i parduotve ziureti kiek tokia nupigo.... kadangi as turejau ja man tai neaktualu buvo ir jokiu problemu papildmu nedarau, negrauzu saves kaip cia taip isejo.... cia ir visa pinigu suma sukisus i ta telika gali nueiti po metu ir nagus grauzti kiek as mokejau o kaip dabar pigu..... gal tada sutaupyti, surinkti ir laukti kol nupigs biggrin.gif

labai džiaugiuosi už jus 4u.gif
bet už save dar labiau, kad laiku praregėjau. Nematau reikalo tarnauti daiktams, be to, juk parašiau, jei tai nėra pirmo būtinumo prekė, aš neįsikinkysiu į lizingus cool.gif
kiekvienam savas kelias ir tas jūsų pyktis ar sarkazmas visai čia nereikalingas 4u.gif

p.s. ir koks tas jūsų nuomone šūdas? jis rodo ir garsą skleidžia normaliai, nesu aš tiek išpindėjus, kad man namie būtinai skystųjų kristalų tv reiktų ir dar per visą sieną rolleyes.gif

p.p.s. gryžau dar kartelį paskaityti jūsų žinutės, tai praktiškai ties kiekvienu sakiniu būtų galima apsistoti ir analizuoti, komentuoti... bet neverta rolleyes.gif
tebūna taika drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilkoSesuo: 05 spalio 2007 - 14:32
QUOTE(VilkoSesuo @ 2007 10 05, 14:26)
p.s. ir koks tas jūsų nuomone šūdas? jis rodo ir garsą skleidžia normaliai, nesu aš tiek išpindėjus, kad man namie būtinai skystųjų kristalų tv reiktų ir dar per visą sieną  rolleyes.gif

Sudas mano nuomone nekokybiskas mazas ir t.t. (jis visu pirma labai kenkia akimis) ......... beje prie tu paciu priskiriu ir tuos plazminius, skystuju kristalu kuriuos cia jus visos laikote labai kietais wink.gif ..... jie neatitinka mano poreikiu, man visu pirma svarbu kokybiskas, vaizdo neiskreipiantis telikas ...... o jeigu jau rodo kazka, garsus skleidzia ir to uztenka tai kokia dar gali buti svajote kito teliko ir kam jam taupyti pinigus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2007 10 08, 07:58)
Sudas mano nuomone nekokybiskas mazas ir t.t. (jis visu pirma labai kenkia akimis) ......... beje prie tu paciu priskiriu ir tuos plazminius, skystuju kristalu kuriuos cia jus visos laikote labai kietais wink.gif ..... jie neatitinka mano poreikiu, man visu pirma svarbu kokybiskas, vaizdo neiskreipiantis telikas ...... o jeigu jau rodo kazka, garsus skleidzia ir to uztenka tai kokia dar gali buti svajote kito teliko ir kam jam taupyti pinigus  blink.gif

jei visą laisvą laiką sėdit prie tv, tada žinoma - tik pats geriausias, nekenkiantis akims 4u.gif
na, man neteko susidurti su iškraipančiais vaiszą televizoriais, maniškis 54 cm, man tinka ax.gif

p.s. kažkaip labai piktai jūs bendraujat, aš tik išsakiau savo nuomonę, nereikia taip stipriai piktintis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilkoSesuo: 08 spalio 2007 - 09:37
QUOTE(Linita @ 2007 09 27, 09:22)
Mes dažnai perkam lizingu, nes nemokam taupyti. Be to dažnai pasiūlo mažas palūkanas, ypač kai toje pačioje įmonėje imi nebe pirmą lizingą. Taupyti vis neprisiruošiam, o kai žinai, kad kaba skola tai ir sumoki. Aišku kartais sumoki daugiau nei daiktas kainuotų perkant iš karto, bet kai kitaip neišeina tai puiki įšeitis. Be to pasibaigus lizingui, atsiranda laisvų pinigėlių, kuriuos buvai įpratęs sumokėti, taigi gali juos paskirti dar naujam daiktui ipširkinėti. Mums super išeitis smile.gif

Sutinku su tavo nuomone drinks_cheers.gif
Šiuo atveju mum vienintelė išeitis būtų lizingas, nes taupyti irgi neišeina. Norėjau pasiteirauti, imčiau norimą daiktą lizingu. Tai, kad būtų mažesnės palūkanos reiktų inešti didesni įnašą g.gif O bankų nelabai turbūt pasirinksi, teks turbūt rinktis iš tų kuriuos siulys parduotuvė, kurioje perki g.gif Nepeikit už kvailus klausimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.
Na, o mums net nesiseka nusipirkti lizingu. biggrin.gif Jau pirksim prekę, tai žiūrėk paso nei viens nepasiėmęs ar šiaip kokie trukdžiai, tai vis tenka mokėti iš karto visą sumą. O po to vien kruopom misti. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
as tai zaviuosi zmonemis kurie praktiskai viska perka lizingu, o as pvz bijau biggrin.gif atrodo kad va o jei imsiu ir nebeturesiu pinigu, o ir siaip nelabai megstu zmonems buti skoloje, jau nekalbant apie juridinius asmenis, todel man tie zmones kurie ima paskolas ar perka issimoketinai yra kaip labai drasus zmones biggrin.gif
va pvz mano pazystamo bendradarbe pasiemus ir buta issimoketinai ir dar masina nori imt, o buna taip kad korteleje turi vos kelis litus iki kito atlyginimo doh.gif nu as negaleciau taip gyvent doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blusė @ 2007 10 18, 10:00)
as tai zaviuosi zmonemis kurie praktiskai viska perka lizingu, o as pvz bijau biggrin.gif  atrodo kad va o jei imsiu ir nebeturesiu pinigu, o ir siaip nelabai megstu zmonems buti skoloje, jau nekalbant apie juridinius asmenis, todel man tie zmones kurie ima paskolas ar perka issimoketinai yra kaip labai drasus zmones biggrin.gif
va pvz mano pazystamo bendradarbe pasiemus ir buta issimoketinai ir dar masina nori imt, o buna taip kad korteleje turi vos kelis litus iki kito atlyginimo doh.gif  nu as negaleciau taip gyvent doh.gif

galima pavadinti drąsa, o galima ir kitaip... mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai jau daug metų perku viską lizingu,jei ne jis-nė baldų būčiau nepasikeitus,nei buitinės technikos.Man tai itin priimtinas tas būdas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kisiukas @ 2007 11 25, 16:49)
Aš tai jau daug metų perku viską lizingu,jei ne jis-nė baldų būčiau nepasikeitus,nei buitinės technikos.Man tai itin priimtinas tas būdas. thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
o as masiniuka pirkau lizingu ir labai dziaugiuosi, jog toks dalykas aplamai egzistuoja thumbup.gif
Atsakyti
Kolkas netekopasinaudot.Bet jai konorslabai reikia tai as uz.
Atsakyti
Na kiekvienas turi įvertinti kas jam geriau. Pvz dabar man atrodo priimtinesnis būdas susitaupyti ir tada pirkti. Po šitiekos lizingų aš jokių reikalų su jais turėti nebenoriu g.gif Čia kalbu ne apie butus ar mašinas, o apie smulkesnius dalykus 4u.gif
Atsakyti