Įkraunama...
Įkraunama...

Pirkimas išsimokėtinai - lizingas

Mes esam pirkę ir skalbimo mašiną, ir kompiuterį išsimokėtinai ir buvo viskas gerai. Kaip kažkas jau minėjo, po to atrodo, kad lieka laisvų pinigėlių kur gali skirti kažkam kitam. Esam pirkę ir iškart keletą daiktų, aišku taip geriau, nes nereikia sumokėti palūkanų, bet tikrai ne visada būna laisvų pinigėlių. Todėl toks būdas vis tiek manau yra geras, nes kai kas tiesiog negalėtų įsigyti ar buitinės technikos, ar tai baldų.
Atsakyti
Mes daug ką perkam lizingo būdu, man priimtina, aišku visada taip skaičiuojam kad užtektu pinigų ir mokesčiams, maistui, pramogoms...
Atsakyti
sveikos
o mes stengiames puse sumos inesti kad maziau liktu moket... bet lizingas kartais tikrai padeda... juk nevisi gali ipirkt norima preke iskart.
Atsakyti
Pas mus daugelis daiktų pirkta lizingo būdu. Tikrai tai patogu, ir kolkas esame patenkinti. Ir prieš Kalėdas pasiėmėm fotoaparatą ir kompiuterį metams laiko abu.
Prieš kitas Kalėdas indaplovės eilė rolleyes.gif
Atsakyti
ir mes esam pirke išsimokėtinai, nors stengiamės imti kuo trumpesni išmokėjimo laika, va tik dabar automobiliui paskola paimta 3 metams doh.gif tai man jau labai ilgas tarpas laiko, bet tikiuosi atiduosim greičiau ax.gif
Atsakyti
niekada neemiau. ir jei dievas duos, neimsiu.
Atsakyti
As pritariu lizingui, nes jo deka gali tureti reikiama daikta kada jo tau reikia, o ne tada kaip tu pagaliau jam sutaupisi pinigu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2004 01 17, 20:06)
Siaip emem saldytuva ir virykle is Snoro lizingo.Kiek veliau buvom sumaste dar ir baldus pirkti issimoketinai.Tai buvom nustebinti "Snoro lizingo",kad imant antra karta daikta ju lizingu,jie taiko perpus mazesnias palukanas.Taigi apsimoka tikrai labai imti antra karta vel is Snoro.Siulo ypac geras salygas tada.

Man irgi teko jau kleletą kartų su Snoro lizingu bendrauti, ir palūkanos išties mažėja. Paskutinis Mano pirkinys išsimokėtinai buvo plastikiniai langai - ir ten neleido rinktis tarp lizingo kompanijų schmoll.gif Tai siuo metu moko ūkio banko lizingui, išpradžių susinervinau, o dabar net ir džiaugiuosi, nes yra privalumų.
Kitą kartą imant prekes išsimokėtinai jie taip pat taikys nuolaidą palūkanoms, be to patogu sumokėti įmokas (mėnesines) galima Lietuvos spaudos kioske arba pavedimu... ir dar tik nesenai į sutartį įsigilinau, pasirodo Ūkio lizingas mano gyvybę apdraudė metams laiko, ar man iš to kokia nauda nežinau g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Mes jau 3m vis neapsieiname be issimokejimu doh.gif Taupyti - ilgas laikas, o daikto mirtinai reikia. Taip esame pasieme: skalbimo masina, elektrine orkaite, saldytuva, siurbli, dabar spinta rolleyes.gif Aisku, nieko nera smagiau nueiti ir uz grynus isigti daikta,bet tas taupymas po pusmeti gniuzdo,kai daikto reikia cia ir dabar doh.gif
Issimokeje nutariame daugiau neimti issimoketinai,bet prireikia kazko ir vel imame blush2.gif
Atsakyti
Kai dar buvau netekėjus smile.gif , išsimokėtinai pirkau šaldytuvą.
Atsakyti
Pirmą kartą pirkom lizingu televizorių. Galėjom verstis ir be jo, tačiau pasitaikė tokia akcija-atrakcija. Cituoju, nes tingiu rašyt ax.gif
"13% nuolaida televizoriams perkant BMS tinkle per Ūkio banko lizingą!
Lapkričio 17 – gruodžio 31d. Ūkio banko lizingas kartu su BMS vykdo akciją, kurios metu klientai televizorius gali įsigyti išsimokėtinai su 0% pabrangimu, 0% sutarties mokesčiu, 0% administravimo mokesčiu ir 0% avansu. "
Tai va, nežinau kur čia šuo pakastas, nes puikiai suprantu, kad akcijos tik pirkėjams privilioti, bet kol kas nesiskundžiam ir daugiau tokių akcijų laukiam - kompiuterį pasikeist reikėtų blush2.gif
Atsakyti
as pirkdavau lizingu...
paskui paskaiciavau,kad brangesni daikta naudingiau pirkti vartojamaja paskola pasiemus - daug mazesnes metines palukanos
Atsakyti