Įkraunama...
Įkraunama...

Pirkimas išsimokėtinai - lizingas

As ir uz lizinga , kadangi emiau per ukio banka tai , mums taike nuolaida kaip pastoviems klientams
Atsakyti
QUOTE(*Virginija* @ 2008 05 12, 18:28)
lizingas gerai, nors ir kaip butu gaila permoketu pinigeliu...
neseniai pasinaudojom lizingo paslaugom, vienas banku taike akcija "beprocentis lizingas" visi permokami pinigai - tai 6proc nuo daikto sumos, sumokami pirma imoku mokejimo menesi, o lizinga galima imti max 1 metams, tai iseina kad pabrangimas 6%, manau nedaug. ir taupyti nereikejo, kas is tiesu LABAI sudetinga.

šiuo variantu ir aš pasinaudojau neseniai biggrin.gif
palūkanos nulinės, o sutarties mokestis 6 proc. nuo pirkinio kainos. Pačiam pirkiniui dar buvo pritaikyta nuolaida, tai gavosi tas pats. Tik bijau, kad kurį mėnesį pamiršiu įmokėti ax.gif pirmas pirkinys lizingu tongue.gif
Atsakyti
Jei ir pamirsi tai ateis laiskas primindamas , kad reikia susimoketi tam ar kitam bankui su delspinigeis
Atsakyti
QUOTE(mumute @ 2008 05 15, 20:14)
Jei ir pamirsi tai ateis laiskas primindamas , kad reikia susimoketi tam ar kitam bankui su delspinigeis

tai va dėl tų delspinigių labiausiai ir nesinorėtų pamiršti biggrin.gif

merginos, kas jau pabaigusios nors vieną lizingą, ar sumokėjus visą sumą, bankas atsiunčia kokią nors pažymą, kad atsiskaityta?
Atsakyti
QUOTE(node @ 2008 05 16, 14:27)
merginos, kas jau pabaigusios nors vieną lizingą, ar sumokėjus visą sumą, bankas atsiunčia kokią nors pažymą, kad atsiskaityta?

Niekas nieko neatsiunčia, nei Ūkio, nei Snoro, nei Šiaulių, nei Parex bankų lizingai.
Atsakyti
QUOTE(node @ 2008 05 16, 13:27)

man snoras atsiunte sms kad jau atsiskaiciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(node @ 2008 05 16, 15:27)

Ėmėm Snoro -neatsiuntė, labai skaičiavau pati.
Anksčiau visus daiktus įsigydavom lizingu-šaldytuvas, televizorius, baldai, skalbimo mašina ir t.t., nes tik susituokus sunku -visko reik, nieko nėra, pinigų trūksta (nors ir dabar jų nefontanai tongue.gif ) tai lizingas tikras išsigelbėjimas, dabar jau seniai nesinaudojom lizingo paslaugomis, kažkaip ir tų nedidukų procentų gaila rolleyes.gif susimokam grynais ir psio.
Atsakyti
QUOTE(nomke7 @ 2008 05 16, 16:26)
Niekas nieko neatsiunčia, nei Ūkio, nei Snoro, nei Šiaulių, nei Parex bankų lizingai.

QUOTE(DIUMA @ 2008 05 17, 18:58)
man snoras atsiunte sms kad jau atsiskaiciau  smile.gif

pas mane Ūkio banko lizingas, tai spėju, kad irgi nieko negausiu. Ai, reiks užsiprašyt biggrin.gif

QUOTE(aige @ 2008 05 18, 13:03)
dabar jau seniai nesinaudojom lizingo paslaugomis, kažkaip ir tų nedidukų procentų gaila  rolleyes.gif susimokam grynais ir psio.

man irgi gaila biggrin.gif bet pasitaikė neblogas pasiūlymas, kai palūkanos nulinės (yra sutarties mokestis), ir dar buvo nuolaida tam daiktui. Tai gavosi visai šauniai smile.gif
Atsakyti
Mes irgi visus daiktus įsigijom per lizingą. Man taip patogiau, nes kai daug reikia iškarto nemenka sumelė gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(morozko @ 2008 06 03, 10:42)
Mes irgi visus daiktus įsigijom per lizingą. Man taip patogiau, nes kai daug reikia iškarto nemenka sumelė gaunasi.

drinks_cheers.gif mes irgi per lizinga esam nemazai daiktu isigije, nes suprantam kad didesne suma sutaupyti mums kiek sunkoka, o lizingas leidzia daiktu naudotis is kart, o ne po metu taupymo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(node @ 2008 05 16, 14:27)

Mums SNORO bankas, tai atsiuntė laišką, kad esame su jais pilnai atsiskaitę rolleyes.gif O dėl kitų bankų nieko pasakyti negaliu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erbe: 22 birželio 2008 - 12:47
Ant lizingo sutarties dažniausiai yra koks nors kontaktinis telefonas, o jei ne - ne bėda, pagal įmonės pavadinimą telefonu 118 duos klientų aptarnavimo telefoną, kuriuo pasiskambinus visada galima sužinoti ar viską susimokėjai, o jei kurį mėnesį pavėlavai, tai pasiskambinus pasakys kiek yra delspinigių ir juos iš karto sumokėti su sekančia įmoka. Man kol kas dar jokių problemų nebuvo, viską išspręsdavau telefonu. Ėmiau ir per Snorą, ir Ūkio banką, ir Šiaulių, ir Hanza... Visur taip pat, geriau pačiam pasiskambinti, nei laukti, kol po kelių mėnesių pareis koks nors raštas dėl pamirštos sumokėti įmokos ar delspinigių...
Atsakyti