Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų mamų kartos vardai

Apklausa: Kuris vardas jums gražiausias? (301 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Iš išvardintų man gražiausiai Adelė thumbup.gif
Mano mamos vardas Elvyra, na neteko kažkaip tarp jaunesnių tokio išgirsti rolleyes.gif
Atsakyti
Mano mamos vardas Genutė. Man jis grazus 4u.gif Bet kaip dažniausiai visi daro, tai vardą trumpina, tai ją vadina Gene. Jau ne taip gražiai skamba g.gif Manau geriausia vaikui duoti tokį vardą, kad jo nereiktų trumpinti. Bent jau dauguma žinos jo tikrąjį vardą, ves kaip dažnai būna, net tikrojo vardo nežino, nes tikruoju niekas ir nevadina g.gif
Atsakyti
man is duotu yra graziausias Jadvyga smile.gif Kazkaip nera su kuo asocijuotusi, nei su kuo lygintu ji.... Labai grazus
Atsakyti
Birute smile.gif Labai lietuviskas ir grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 04 18, 15:29)
man Natalija labai gražus. bet dukros, Lietuvoje gyvendama, nevadinčiau, nes prasidėtų visokios Nataškos schmoll.gif
Papildyta:
pažįstu 2 jaunas Birutes ir 1 jauną Danutę, trečios dešimties merginos.

O as esu Nataska, tik draugai dazniausiai vadina Natusiku ax.gif

O mamos vardas Klavdija, girdejau kaip parke kviete mergaite Klavdija, taip patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nari: 25 liepos 2008 - 15:31
gal mociuciu populiaresni...
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2008 06 29, 09:27)
Mano mamos vardas Genutė. Man jis grazus  4u.gif Bet kaip dažniausiai visi daro, tai vardą trumpina, tai ją vadina Gene. Jau ne taip gražiai skamba g.gif  Manau geriausia vaikui duoti tokį vardą, kad jo nereiktų trumpinti. Bent jau dauguma žinos jo tikrąjį vardą, ves kaip dažnai būna, net tikrojo vardo nežino, nes tikruoju niekas ir nevadina g.gif

Mano mamos vardas Genovaite, bet visi vadina Genute. Kad Gene vadintu, kazkaip neteko girdeti schmoll.gif
Is isvardintu patinka Adele smile.gif
Atsakyti
man graziausias Aldona, nes tai mano mamos vardas. man labai grazu, kai tetis mama vadina Aldute
Atsakyti
Grazina patiko labiausiai.
Atsakyti
Man gražiausias Adelė 4u.gif
Genovaitė -mano anyta, yra trumpinančių į Genę, ar net į Gence. Na, o mama mano Regina wub.gif (lot. -karalienė)
Atsakyti
Mažą mergaitę iš išvardintų vardų pažįstu tik Adelę. Jis man ir gražiausias. Mano pačios mama Janina, mažų mergyčių tokiu vardu (ar bent savo amžiaus moterų tokiu vardu) nepažįstu..
Atsakyti
Kad man siti vardai panasesni i mano mociutes kartos vardus. As ir balsavau uz mociutes varda - Danute. Dar Adele labai grazus, beje, pazistu Adele gal 22 metu smile.gif
Atsakyti