Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų mamų kartos vardai

Apklausa: Kuris vardas jums gražiausias? (301 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
mano mamos vardo siame tarpe nera, ji Ingrida,bman tai lb grazus vardas blink.gif
Atsakyti
Keista man būtų dukrai duoti mamos vardą g.gif
Atsakyti
Adelė-labai gražus.Gražina-iš bėdos duočiau.Man tai mamų,o ne močiučių kartos vardai .Močiučių-jau darosi visai gražūs.Mano močiutės pvz.-Konstancija ir Izabelė.Paskutinį visai duočiau dukrai.(Gal anūkei greičiau siūlysiu)
Atsakyti
mano mamos vardas - Sabina smile.gif
Atsakyti
O mano mama - Audronė, ir MB mama - Audronė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo askyte: 19 lapkričio 2007 - 02:23
o aš iki šiol nesu sutikusi jokios moters mano mamos vardu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2007 11 25, 14:16)
o aš iki šiol nesu sutikusi jokios moters mano mamos vardu  smile.gif

mano mama - Joana, o močiūtė - Ona... Aš pati - vieną iš čia esančių vardą turiu, tik kitokia forma... man jei visi gražūs...
Atsakyti
Mano mama Ieva 4u.gif O uosviene Matilda bigsmile.gif
Viena mociute buvo Antanina kita Juzefa smile.gif
Atsakyti
mano mama Stase,mociute Vanda usvene Aldona tai tu laiku vardai savo dukros nepavadinciau nei vienu paminetu vardu schmoll.gif
Atsakyti
Man iš senesnių vardų gražūs yra:Gražina,Danutė,Aldona gal dar visai nieko wink.gif Asmeniškai man vardai asocijuojasi su žmonėmis...Pavyzdžiui Stasė niekada nepatiko,nes turėjau labai pikta ir nemalonia giminaite tokiu vardu... schmoll.gif
Atsakyti
Balsavau už Adelę-gražus vardas.
O mano mama Emma ir tas vardas popiuliarus dabar.
Atsakyti
gražus vardas Aldona.Lietuviškas,paprastas,bet ne prastas.Ir mažybinė forma puiki-Aldutė.Tinka ir mažai mergytei ir suaugusiai moteriai.Ir aplamai ne vardas žmogų puošia ,o žmogus vardą.Jeigu žmogus bjaurus tai ir vardas nepadės biggrin.gif
Atsakyti