Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų mamų kartos vardai

Apklausa: Kuris vardas jums gražiausias? (301 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Mano mama Vilija,o kriksto mama Aldona 4u.gif
Atsakyti
Mano mama Laimute, mociutes Aldona, Danute ir Regina. MB mamos Klaudija.
grazus man visi...duociau bet kuri is siu savo dukrai, bet maniskis bet kuri.. unsure.gif jam negrazus...
Atsakyti
Vaje kaip sunku isrinkti kuris graziausias unsure.gif
Bet va uztat Aldona tai man turbut pats kraupiausias lietuviskas vardas, nes turiu visokiu tetu aldonu ir jos visos tokios.. bobos unsure.gif
Dar itraukciau i si sarasa Irena, Regina...
o mano mamos vardas tai apskritai prie retesniu manau, nors seniau populiaresnis buvo gal, dabar tai tikrai ne...
Atsakyti
man labai gražus vardas Danguolė 4u.gif
Atsakyti
Mano mamos vardas Bronislava, kažkos labai grubus ir jai visai netinka visi pažystami vadina mažybine forma, močiūtės buvo Pranciška, Alvina, Matilda, Nedėčiau dukrytei nei vieno, nepatinka.

Kai pusseserė pavadino mergaitę Karolina, tai močiūtė sakė kad senovinį vardą įdėjo lotuliukas.gif Tai ko gero mūsų proanukės vadinsis mūsų mamų ir močiūčių vardais, o mes sakysim, kad senovinius vardus deda biggrin.gif
Atsakyti
Natalija ir Nijole grazus vardai ir daug jaunu su tokiais vardais pazystu biggrin.gif
Atsakyti
Mano mamos vardas Vida. Man jis grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ramunyte* @ 2008 03 17, 16:07)
Mano mamos vardas Vida. Man jis grazus  smile.gif

Mano vardas Vida, man jis irgi grazus smile.gif mokykloj nebuvo antro tokio hihihi.gif ir netgi tarp mano mamos kartos zmoniu nedaug teko Vidu sutikti...
o jei butu gimus mergyte, buciau dejus Barboros varda, mano mociute tokiu vardu, ir man jis labai patinka.
Manau, kad ne vardai yra negrazus, o tiesiog musu, visuomenes stereotipai ax.gif
Atsakyti
Nesupratau,kodėl Nijolė dukart parašyta balsavime g.gif ...Nesvarbu.Man nepatinka Nijolė,o ypač trumpinys kraupus toks - Nyyylka doh.gif Mano mamą taip artimieji vadindavo...Adelė - labai fainas ir gan populiarus tarp dabartinių vardų.
Atsakyti
Man graziausias is saraso Natalija,bet lyg ir sis vardas nelietuviskas? g.gif
Mano mamos vardas Asta,man jis grazus rolleyes.gif
Atsakyti
Gal šiais laikais nelabai populiarūs.

Daugelis man gražūs.

Mano mamos vardas Viktorija, kumos - Audronė 4u.gif

Balsuočiau už Adelę, bet dar negaliu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Santi: 03 gegužės 2008 - 09:06
Mamos vardas Grazina,

ir savo dukrele pavadinau Andreja Grazina ax.gif