Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų mamų kartos vardai

Apklausa: Kuris vardas jums gražiausias? (301 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
as balsavau uz Natalija. visi kiti schmoll.gif
Atsakyti
Gražiausias Adelė blush2.gif Visi kiti tai neee schmoll.gif
Atsakyti
Man grazus Nijole ir Birute.Nustebau, kai vakar sunus skambino draugei Birutei...
Atsakyti
Man labai grazus vardas Elena, mano mociutes toks vardas... Labai norejau dukrytei ji duoti, bet vyras nesutiko... Uz tai jos kriksto vardas Elena, net i jokias diskusijas del to nesileidau. O mano anyta baznycioje isgirdusi kuniga sakanti Rugile - Elena, net akis ispute - kas toki negrazu varda sugalvojo? galejau prismaugti ja ta akimirka, vien del mociutes.
Atsakyti
QUOTE(Gilute @ 2007 07 31, 10:53)
Man labai grazus vardas Elena, mano mociutes toks vardas... Labai norejau dukrytei ji duoti, bet vyras nesutiko... Uz tai jos kriksto vardas Elena, net i jokias diskusijas del to nesileidau.  O mano anyta baznycioje isgirdusi kuniga sakanti Rugile - Elena, net akis ispute - kas toki negrazu varda sugalvojo? galejau prismaugti ja ta akimirka, vien del mociutes.

Tikrai, labai gražus, moteriškas vardas drinks_cheers.gif
Iš pateiktų gal tik Adelė nieko, bet jau Jadvyga ar Genovaite vaiko tikrai nevadinčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monika: 31 liepos 2007 - 10:48
Na prabalsavau už Birutės vardą,bet šeip nei vienu nevadinčiau savo dukters.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 04 18, 16:40)
tiesa, Elemire, čia gal labiau močiučių, ne mamų kartos vardai mastau.gif bent jau mano atveju.
na, Danė man gražu, o Danutė tai tiesiog maža Danė ax.gif

Kalbant apie Nataliją ir Vida nepasakyčiau, kad močiučių, o ir kai kurie kiti, ne tokie jau ir atgyvenos biggrin.gif Tik Jadvyga ir dar kažkoks šalia jos, tai jau tikrai bobučių, man rodos, net ne visai lietuviški jie g.gif
Atsakyti
man Natalija iš visų šitų patinka, o kiti vardai... gražūs, bet ne man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilute @ 2007 07 31, 10:53)
Man labai grazus vardas Elena, mano mociutes toks vardas... Labai norejau dukrytei ji duoti, bet vyras nesutiko... Uz tai jos kriksto vardas Elena, net i jokias diskusijas del to nesileidau.  O mano anyta baznycioje isgirdusi kuniga sakanti Rugile - Elena, net akis ispute - kas toki negrazu varda sugalvojo? galejau prismaugti ja ta akimirka, vien del mociutes.

Mano močiutės vardas irgi Elena, ir žinau, jei kada turėsiu dukrą, ji bus pavadinta šiuo vardu.

O kas dėl išvardintų vardų, tai man Birutė - gražiausias.
Jei jau kalba apie mamų kartą, tai mano mamos laikais populiarūs vardai: Zuzana, Stasė, Genutė, Regina, Vanda bent jau tarp mamos draugių ir giminių yra po kelias. O mano mamos vardas - Zita.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upsiukas: 31 liepos 2007 - 13:04
o man Vida gražus smile.gif
Atsakyti
graziausias Natalija, o visi kiti ne schmoll.gif
Atsakyti
o man Grazina, nes ir 4u.gif mano toks vardas. ir jis man patinka
Atsakyti