Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų mamų kartos vardai

Apklausa: Kuris vardas jums gražiausias? (301 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
balsavau už Adelę, man gražus, (mano uošvienė Adelija), pažįstu fainą mergytę Adelę.( Turiu dvi drauges, viena Irena, kita Regina, bet žinokit joms taip limpa, gal man taip atrodo, kad per tiek metų pripratau - Reginutė ir Irutė - taip ir vadinu jas. Aišku, savo dukros taip nevadinčiau ax.gif)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuckutis: 02 rugsėjo 2007 - 14:19
man gražu Gražina ax.gif
Atsakyti
pazistu Birute, panele apie 23 metus, zinau netgi viena panele,kuriai apie 20 metu, o jos vardas Česlova biggrin.gif
Atsakyti
mano mama Danutė, na man jis labai gražus ir mama patenkinta sako mane visa gyvenimą visi mažybiniu vardu vadina smile.gif
Atsakyti
Man tai Danutė labai gražus vardas ir pažystu kelias moteris tokias vardais, visos labai mielos, tai ir vardas labai gražus. ax.gif

Atsakyti
as uz adele - tikrai grazus vardas, tinkantis bet kokio amziaus merginai thumbup.gif
Atsakyti
man Adelė iš paminėtų gražiausias 4u.gif
Atsakyti
As balsavau uz Vida. Trumpas, aiskus, ir grazia prasme turintis: sen. vokiečių: witu „miškas, giria“.

O kaip jum senovinis vardas Aniceta? Labai keistai siandien skamba...
Atsakyti
Jei turėčiau dukrą, turbūt dėčiau Adelės vardą. Labai gražus.
Atsakyti
Nijole-net nesvarstau,nes negali but mamos vardas negrazus ax.gif
Adele irgi grazus 4u.gif
Atsakyti
mano mama Stanislava, visi vadina Stasele smile.gif o močiutės vardas iš ties retas -Konstancija ir, mano nuomone, iškilmingai skamba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -simona-: 17 spalio 2007 - 15:21
Turiu puikias tetas Adelę ir Aldoną wub.gif anytą Danutę thumbup.gif draugę Vidą thumbup.gif ir t.t.
Atsakyti