QUOTE(liepsnelė @ 2005 05 13, 10:05)
QUOTE(lysa @ 2005 05 17, 05:19)
na va, vakar turėjau pradėti gerti eilinę pakuotę KT, taigi jau antra diena aš be hormonų
dabar laukiu kada tie mano gramai pradės kristi
arba spuogai užpuls
tikiuosi, viskas bus OK.
ash irgi laukiau kg kritimo, ale nieko gero, jau 3 men be hormonu ir nieko
QUOTE(lysa @ 2005 05 17, 10:45)
Jaučiu, apetitas sumažėjo, bet gal čia psichologinis momentas, o gal dėl peršalimo ir užkimštos nosytės...
Nu ne, ne psichologinis. Peršalimas, aišku, savo daduoda, bet tikrai mažėja apetitas, kai negeri KT. Bent man taip buvo.
QUOTE(lysa @ 2005 05 17, 09:45)
Šiaip jaučiuosi gana keistai, vis sugaunu save kad "oi blyn pamiršau tablietką išgerti", pripratimas daro savo
ir aš šitą patiriu
QUOTE(liepsnelė @ 2005 05 17, 11:18)
va, šitas pojūtis, tai tik į gerą
man irgi apetitas sumazejo
jau kuris laikas negeriu KT, savijauta žymiai pagerėjo, ir mmmmm laiku atejo, kaip ir prieš KT vartojimą tokiu intervalu. Žodžiu, viskas kol kas liuks, neskaitant dvijeų spuogu tarpuragyje, apie kuriuos jau buvau pamiršusi, daba kaip ir seniau, prieš mmm toj pačioj vietoj tie patys du spuogai
o šiaip viskas liuks, svarbiausia vyro vėl norėti pradėjau
Tai cia nuo KT taip plaukai riebaluojasi??????
Man irgi metus gerti tik issiplaunu, kita diena plaukai baisus (nors anksciau to nebudavo...) nesupratau kas darosi...
pakeiciau sampuna... ziuresiu kas bus toliau....
Nu va, po KT antrųjų mmm nesulaukiu niekaip
Na, nors dar tik antras mėnuo į pabaigą (ne taip kaip kitos sake metus laukė). Bet kai pirmos buvo laiku kaip būdavo prieš KT tai pagalvojau kad ir kitos bus jau laiku
Ale apsirikau. Ir Wellwoman jau pakuotę įpusėjau.. Gal reiks gryną nakvišą gert kad padėtų
Tikiuosi kad nesulauksiu savo dienų kaip kiaulystės dėsnio per atostogas