Įkraunama...
Įkraunama...

Nutraukus KT vartojimą

QUOTE(liepsnelė @ 2005 05 13, 10:05)
tai jau čia turbūt ne vien tabletės kaltos  g.gif

zverishkas apetitas sukeltas KT

Atsakyti
na va, vakar turėjau pradėti gerti eilinę pakuotę KT, taigi jau antra diena aš be hormonų smile.gif dabar laukiu kada tie mano gramai pradės kristi laugh.gif tongue.gif arba spuogai užpuls blink.gif laugh.gif tikiuosi, viskas bus OK.
Atsakyti
QUOTE(lysa @ 2005 05 17, 05:19)
na va, vakar turėjau pradėti gerti eilinę pakuotę KT, taigi jau antra diena aš be hormonų smile.gif dabar laukiu kada tie mano gramai pradės kristi  laugh.gif  tongue.gif arba spuogai užpuls  blink.gif  laugh.gif tikiuosi, viskas bus OK.

ash irgi laukiau kg kritimo, ale nieko gero, jau 3 men be hormonu ir nieko cry.gif
Atsakyti
Šiaip jaučiuosi gana keistai, vis sugaunu save kad "oi blyn pamiršau tablietką išgerti", pripratimas daro savo laugh.gif Jaučiu, apetitas sumažėjo, bet gal čia psichologinis momentas, o gal dėl peršalimo ir užkimštos nosytės... Šiaip ar taip, kol kas patenkinta... Tik kažko trūksta laugh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lysa @ 2005 05 17, 10:45)
Jaučiu, apetitas sumažėjo, bet gal čia psichologinis momentas, o gal dėl peršalimo ir užkimštos nosytės...

Nu ne, ne psichologinis. Peršalimas, aišku, savo daduoda, bet tikrai mažėja apetitas, kai negeri KT. Bent man taip buvo. ax.gif
Atsakyti
nu ir ačiū Dievui, kad mažėja, o tai paskutiniu metu ėdžiau kaip dramblys, viską iš eilės, net pačiai jau baisu buvo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lysa @ 2005 05 17, 09:45)
Šiaip jaučiuosi gana keistai, vis sugaunu save kad "oi blyn pamiršau tablietką išgerti", pripratimas daro savo  laugh.gif

ir aš šitą patiriu doh.gif

QUOTE(liepsnelė @ 2005 05 17, 11:18)
bet tikrai mažėja apetitas, kai negeri KT. Bent man taip buvo.  ax.gif

va, šitas pojūtis, tai tik į gerą ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sfinxute: 17 gegužės 2005 - 12:06
man irgi apetitas sumazejo 4u.gif
Atsakyti
jau kuris laikas negeriu KT, savijauta žymiai pagerėjo, ir mmmmm laiku atejo, kaip ir prieš KT vartojimą tokiu intervalu. Žodžiu, viskas kol kas liuks, neskaitant dvijeų spuogu tarpuragyje, apie kuriuos jau buvau pamiršusi, daba kaip ir seniau, prieš mmm toj pačioj vietoj tie patys du spuogai laugh.gif o šiaip viskas liuks, svarbiausia vyro vėl norėti pradėjau thumbup.gif wink.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
O as metusi KT is pradziu nesupratau - kas cia dabar, tik isiplaunu galva, ir vel riebaluota, bet, pasirodo, cia tabletes man pasitarnaudavo. Bet vat jau 60 dienu, kaip mm nesimato. O ir apetitas nemazeja sad.gif
Atsakyti
Tai cia nuo KT taip plaukai riebaluojasi?????? blink.gif blink.gif blink.gif Man irgi metus gerti tik issiplaunu, kita diena plaukai baisus (nors anksciau to nebudavo...) nesupratau kas darosi... blink.gif pakeiciau sampuna... ziuresiu kas bus toliau.... g.gif
Atsakyti
Nu va, po KT antrųjų mmm nesulaukiu niekaip cry.gif Na, nors dar tik antras mėnuo į pabaigą (ne taip kaip kitos sake metus laukė). Bet kai pirmos buvo laiku kaip būdavo prieš KT tai pagalvojau kad ir kitos bus jau laiku 4u.gif Ale apsirikau. Ir Wellwoman jau pakuotę įpusėjau.. Gal reiks gryną nakvišą gert kad padėtų g.gif Tikiuosi kad nesulauksiu savo dienų kaip kiaulystės dėsnio per atostogas unsure.gif doh.gif
Atsakyti