Įkraunama...
Įkraunama...

Nutraukus KT vartojimą

QUOTE(Bureja @ 2005 05 09, 12:20)
nesuprantu ash nieko, negeriu tableciu, daug needu-sumazejes apetitas, o blyn + 4 kg  cry.gif  cry.gif  kas cia per monai  blink.gif

sulėtėjusi medžiagų apykaita. Šiaip KT greitina medžiagų apykaitą, bet kartu ir labai kelia apetitą...
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 05 09, 09:22)
sulėtėjusi medžiagų apykaita. Šiaip KT greitina medžiagų apykaitą, bet kartu ir labai kelia apetitą...

nu blyn i tulika einu 2 kart per diena ax.gif akaip man ja pagreitint ? vienintelis budas sportuot ?
Atsakyti
Niekada negalėjau pasigirti lygia oda. Pradėjus vartoti KT oda pastebimai pagražėjo. Juk ir KT skirti odos problemoms spręsti (Diane-35).
Bet mane nuo jų pykina ir siaubingai maudžia krūtis... Pradžioje gerdavau rytais, paskui pradėjau gerti prieš pat miegą. Dabar viskas okis, bet...
Ir graži, ir laiminga, tik nelabai aistringa...
Noriu mesti KT, bet tada būsiu negraži, nelaiminga, užtat aistringa?.. g.gif
Atsakyti
Jau beveik mėnesis kaip mečiau gerti KT, tai labai padaugėjo inkštyriukų ir kas baisiausia jie atsiranda ant veido. Kai gerdavau tabletes tai sirgdavau reguliariai bet dabar jau dvi dienas vėluoja, doh.gif bet gal čia taip turi būt. Nežinau kažkaip baisu truputi. scare.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2005 05 10, 21:22)
Jau beveik mėnesis kaip mečiau gerti KT, tai labai padaugėjo inkštyriukų ir kas baisiausia jie atsiranda ant veido. Kai gerdavau tabletes tai sirgdavau reguliariai bet dabar jau dvi dienas vėluoja,  doh.gif bet gal čia taip turi būt. Nežinau kažkaip baisu truputi. scare.gif

ir vėl pakartosiu tą patį - dvi dienos tai visai nevėlavimas, ciklas reguliarus, kai 2 paskutinių ciklų skirtumas ne didesnis nei 7 dienos, bet čia reikia lygint savo "tikrus" ciklus, nes geriant KT visada ciklas 28 d. O po Kt kai kuriom ir 2 mėn. vėluoja...
Atsakyti
aš jau antrą mėnesį nebegeriu ax.gif bijau girtis, bet bėrimai praėjo ax.gif dabar ir svoris pradėjo kristi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sfinxute @ 2005 05 11, 08:33)
aš jau antrą mėnesį nebegeriu  ax.gif bijau girtis, bet bėrimai praėjo  ax.gif  dabar ir svoris pradėjo kristi  ax.gif

daug kam krenta nustojus gert, ale man ne gramas nenukrito g.gif
Atsakyti
na as jau koks 1.5 kaip meciau, o mensiniu dar nera, nors visa ta laika nakvisa geriu:((( nestuke.gif tikrai nesu.
Atsakyti
QUOTE(Bureja @ 2005 05 11, 15:15)
daug kam krenta nustojus gert, ale man ne gramas nenukrito  g.gif

nenukrito? gal trumpą laiką gerei? ax.gif

QUOTE(Salomeja @ 2005 05 11, 15:43)
na as jau  koks 1.5 kaip meciau, o mensiniu dar nera, nors visa ta laika nakvisa geriu:((( nestuke.gif tikrai nesu.

nakvišą aš irgi geriu, truputėlį padidinta doze blush2.gif susirgau lygiai po menesio. mano ciklas anksčiau būdavo ~ 30 dienų, tai tikiuosi, kad ir dabar jis toks bus ax.gif mmm nebuvo labai gausios ir ilgos.
Atsakyti
blink.gif ash geriau 3 metus, ir priaugau 30 jkg
Atsakyti
QUOTE(Bureja @ 2005 05 13, 12:59)
blink.gif ash geriau 3 metus, ir priaugau 30 jkg

tai jau čia turbūt ne vien tabletės kaltos g.gif
Atsakyti
Idomu, kaip man butu su svoriu, jei visai nenaudociau hormonines kontracepcijos g.gif Kai tik pradejau gerti tabletkes, svoris biskute padidejo, bet po tableciu is karto ant pleistro perejau, tai svoris tapo mazesnis nei pries geriant tabletes... Turbut reiketu isvesti naturalaus svorio vidurki SVORIS PRIES TABLETKAS + SVORIS SU PLEISTRU / 2 biggrin.gif
Atsakyti